SNOWDRIFT

kauneus
6 kommenttia

Yleensä kaikki välttämättömimmät kosmetiikkatuotteet loppuvat kaikki kerralla ja jotenkin niiden omien lempparituotteiden ostaminen on tylsää, kun ei saa kokea riemua jonkin uuden kivan jutun valitsemisesta. Onneksi olen aika kokeilunhaluinen mitä kosmetiikkaan tulee, mulla on vain muutamat must have -tuotteet joiden voittaneita ei ole. 

Nyt sain siis ostaa uuden kynsilakanpoistoaineen! :-D Tätä ennen mulla oli se Konadin mansikantuoksuinen kynsilakanpoistoaine ja blogin kautta saatu dippailupoistoaine (sellainen mihin kastetaan sormi, ja tadaa, lakka on poissa). Nämä Konadin ovat toimineet superhyvin ja maksavat muistaakseni alle vitosen ja ovat vieläpä nättejä! Luonnollisesta tosin varmasti varsin kaukana, mutta eivätpä mun kynsilakatkaan kovin luonnollisia ole. Tällä kertaa valkkasin mansikan sijaan sitruunan, jota en ollutkaan aiemmin nähnyt hyllyssä. Olisi pitänyt ottaa se mansikka, tämä tuoksuu ihan fairylle :-D Mitähän oikein oletin?! 

konad nailpolish remover

LUMENE DIAMOND kynsilakat

Sain tänään Lumenelta aivan ihania joulutuotteita testiin ja erityisesti nuo kynsilakat tulivat kuin tilauksesta. Vanhat lakat veke Konadilla ja hopeista sateenkaarenväreissä välkkyvää glitterlakkaa kynsiin. Omistan jo vaikka kuinka monta glitterlakkaa, mutta vitsit miten jaksan innostua näistä ihan uudella tavalla! :-D Seuraavana kokeilen tietty tuota valkoista versiota. Miltähän se näyttäisi, jos alle laittaisi jonkin vaalean lakan tai vaikka ihan tosi tumman? 

GLITTER NAILPOLISH

Tadaa! Kuvassa taitaa olla kolme kerrosta lakkaa, laitoin vielä pari lisää ja lopputulos on nyt mielestäni vielä parempi. Hihii, mitäs tykkäätte, innostuitteko? Kyseessä on siis Lumenen Diamond Top Coat -sarjan lakka nimeltä ”Timanttilumi”. 

Lisää luettavaa

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hihii eikö!!! :- D Toivottavasti löytyy, en hoksannut tiedotteesta edes innoltani kurkata koska tuote on myymälöissä.

 1. Valkoiset hapsut esim tummansinisellä vois olla hauskoja….tai liian isänmaallisia…hehehhe. Jään innolla odottamaan kreisiä kokeiluraporttia!

  1. Hihihi joo, täytyis olla melkein mustansininen jottei tuu liikaa mitkään Suomi-vibat :–D

   JOOOO mäpäs testaan jotain jännää seuraavaksi, hahaa!

 2. mun on pakko hankkia toi lumenen glitteri heti kun tulee kauppoihin!! oon miettiny kauan ostako sen mustavalkosen pilkkuglitterin, joka kaikilla on, mutta toi on niin paljon kivempi :–D

  1. no siis todellakin!!!! mustavalkopilkut on kyllä kans hauska mutta AI ETTÄ tässä on sitä jotain. Glitteriä mutta ei niin perinteistä!