pikkujuttuja

muoti
Jätä kommentti

Kuvien oleellisimmat pointit alla: 

casio golden watch

skorts

puolinuttura

olympus kaukolaukaisin

◊ Lakkasin kynnet viime viikolla oransseiksi ja vaikka lakkaus oli siisti ja kiva, rupesi heti ärsyttämään. Oranssi väri ei yhtään sopinut mun mielentilaan eikä omasta mielestäni tietysti mihinkään asuunkaan…. Syksyyn sopinee vain viininpunainen, kirkkaanpunainen, tummansininen ja glitter-lakat, joten kannattanee suosiolla jättää pastellit ensi kevääksi

◊ Mun puhelinta voi käyttää kaukosäätimenä Olympuksen PEN E-P5:lle!!!! Tarvii vain ladata sovellus ja tadaa! Kamerassa on sisäänrakennettu wifi jonka avulla myös kuvien siirto puhelimeen onnistuu. Parasta, ehkä saan sittenkin otettua joskus jotain asukuvia myös ite? Se on tolla 45mm objektiivilla aika haastavaa, mutta se on se miinus jos ei halua valita huonompaa valovoimaisuutta. Ehkä mä vielä keksin jonkun hyvän spotin kotoa!

◊ Tuo shortsihame tuntuu hävyttömän lyhyeltä, mutta vetäisin sen päälleni tummien sukkisten kanssa ja olo oli ihan normaali. Paita on kirppislöytö, ihan mieletön sellainen taas vaihteeksi. 100% pellavaa ja maksoi 50snt. Ihan ok…. Täydellinen sen harmaan pellavapaidan kaveriksi. 

 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.