Sunnuntaikävelyllä

muoti
10 kommenttia

Yääh, talven tylsimpiin juttuihin liittyy pukeutumisongelmat, mulla ei oo talvella yhtään Idamainen-olo. Tämäkin ulkovaatetus on tavallaan kiva, jokainen vaatekappale on erikseen jees, mutta kokonaisuus on… tylsä? Tuo pipo ärsyttää ja sinisten farkkujen kaveriksi sopisi paremmin jotkut matalampivartiset kengät. Tai sitten tuon päivän yleisfiilis sai vaatteetkin tuntumaan ihan tyhmiltä? 

talviasu

pyynikki

taavi

hrrrrr

pyynikki tampere

pyynikin munkkikahvila näkötorni

Nämä kuvat ovat parin viikon takaa, mutta tässäpä oiva sunnuntaiaktiviteetti tamperelaisille: kivutkaa Pyynikin näkötornille munkkikahveille! Ah miten perinteistä. Tänä sunnuntaina ei munkkikahvit kutsu minua, vaan Lindu ja lounastreffit, ihanaa. Nyt pukemaan jotta voin pian suunnata keskustaan. Rauhallista sunnuntaita beibet! 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Siis jessus mä en vaa oo käsittäny viel et kotomaassa on noin pitkällä syksy tai no talvi siel näyttäis olevan! Huhhu. On tosiaa super hankalaa pukeutuu tollasiin keleihin ’kivasti’ :-D Kun takkiakaan ei voi pitää auki et asu ees vähän näkyis..

    1. no jep:——-D nää kuvat on kyl kaks viikkoa vanhat, joten lunta ei enää oo mutta aikas tosi kylmähän täällä jo on. Ja JEP toi on maailman tylsintä!!! Sellaista säätä ei kyllä Suomen talveen mahdu, että viittis kulkea takki auki :(((( niin tylsää

  2. eeeeei kyllä nuo vaatteet (ja sinä) näyttää tosi ihanilta ! tuosta munkista puhumattakaan.. :D

  3. Hei söpöliini, sun asu ei oo ollenkaan tylsä! Osaat leikitellä erilaisten asusteiden kanssa ja se tekee sun tyylistä paljon hauskemman ja persoonallisen :-) Moni ei uskaltaisi yhdistää Controlin pipoa koristeelliseen laukkuun ja musta se yhdistelmä toimii sun päällä todella hyvin! Ps. Anna sun munkki mulle<3

    1. voi Pajuuu, suurkiitos!<3 Tuo vastakohtaisuus pipon ja laukun kohdalla on kyllä ihan jees, kokonaisempi tai tavallisempi asu ois syntyny repun ja parkatakin kanssa :-D mutta jokin silti mättäs omassa mielessä ainakin!! hahaa TUU TAMPEREELLE!

  4. hei mistä tollasen takin saa? tarviin jotain siistiä parkatakin oheen.. :)