i want: bralettes

muoti
24 kommenttia

cos triangle bra 2cos triangle bra

· 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8  ·

Vitsit. Vaikka tämmöiset pitsirintsikat ovatkin parhaimmillaan kesällä kevyiden toppien alla, en jotenkin yhtään tykkää mistään tavallisista alusvaatteista just nyt. Haluisin nuo kaikki………. vaikka ne eivät oo käytännöllisimmät tai mitään, mutta näteimpiä ikinä. Huh.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. No on kyl söpöjä! Harmittelen aina rintsikkahyllyllä oman etumuksen kokoa kun ei voi pitää mitään tuollasia herkkiä pitsiunelmia – ei tukea ollenkaan, puhumattakaan siitä miten törkeeltä ne miun päällä näyttäs…:-D

  1. voi itku, uskon! :-( mulla ei oo tuota ongelmaa, ja oon iloinen että mun ajattelutapa on muuttunut, sillä joskus pari vuotta sitten olisin ajatellut että yhyyyyy, tissit näyttää vieläkin pienemmiltä näissä, mutta nyt fiilis on ihan eri :-)

 2. oooh niiiin kauniita, erityisesti eka, toka ja vika!<3______<3 mullakin on just nyt kauhee hinku hamstrata tällaisia pitsiunelmia, tampereelta tosin ei oikein tunnu löytyvät nättejä "pilipali"-pitsirintsikoita…… enkä viittis netistä tilata kun ois kiva sovitellakin HMMPPHH :-//////
  mäkin ymmärsin pari vuotta sitten, että pienet tissit on ihan hyvät ja on olemassa muunlaisiakin rintsikoita kuin supertopattuja tyrkkyliivejä. nykyään en enää vois kuvitellakaan haikailevani isompien perään, mun tissit on tällästä näppärää matkakokoo hehe_heheheZz enkä haluais yhtään isompia!!

  1. no on!!! vitsit mä haluaisin nuo kaikki, tekis mieli laittaa alusvaatevalikoima uusiksi :- D täydellisiä kaikkien löysien / isokainaloaukkoisten toppien kaverina ja läpikuultavien paitojen, etenkin mustien kun eivät tunnu liian pervoilta.

   Ja joo, Tampereella valikoima on kehnohko, semmoista halpispitsiä vain tarjolla :-((( Netistä tilailussa on aina riskinsä, mutta mutta…. houkuttelis vähän!

  1. NO JEP!!! Huh miten siistejä tuolla minkä linkitit, kauniita! Mutta hintavia myös, ääks! HUHU missä sä seikkailet!?!? kesä, epäreilua!

 3. eikä, ihania! mulla on ihan sama villitys tällä hetkellä: pitkän punniskelun jälkeen uskaltauduin viimein muutama kuukausi sitten kokeilemaan tällaisia ja ah, lähes koko alusvaatekaappi on mennyt uusiksi!
  vaikka oon ite vähän isompirintainen, ja siksi luulin etten IKINÄ voisi pitää tällaisia, yllätyin sika iloisesti, miten hyvin nääkin oikeasti tukee – ja kuinka nätti olo vaatteiden alla on! näin mielessäni kauhukuvia jokaiseen ilmansuuntaan karkailevasta etumuksesta, mutta ei: ainoastaan tosi läpinäkyvien tai ohuiden paitojen alla on pakko enää pitää tavallisia ritsikoita (välttääksen överituhman, liikaa antavan vaikutelman. tässä kohti kadehdin pienirintaisia niin paljon!).
  mukavaa loppuviikkoa :-)

  1. jes, loistavaa!! toki normirintsikoita sattaa tarvita tiettyjen vaatteiden kanssa, esim. jotkut mun juhlamekoista vaatii tavalliset rintsikat etumuksen täyttöön ja ryhdikkyyteen, mutta kaikille toppauksille oon kyllä aina sanonut ei. Ymmärrän että joskus joku niitäkin tarvii ja se on ok, mutta mä en niitä kaipa :- )

   JEE peukku sulle ja itsevarmuudelle, ihanaa että pääsit yli epävarmuusfiiliksistä noiden suhteen.

 4. Oh, mäkään en enää nykyään paljoa ”tavallisia” push-upeja käytä, vaan just tällaisia. eihän ne näitä minitissejä mitenkään korosta, mutta ovat niin kauniita!!!

  1. JEEE mahtavaa! :-D mä en oo ottanut omia yksiä tämmöisiä vielä kovin ahkeraan käyttöön, koska tuntui että ne olivat parhaimmillaan kesällä. mulla on esim. pari mekkoa jotka tarvitsevat normirintsikat, nuo näkyisivät kaula-aukosta ihan hölmösti, mutta kaikkien toppien ja paitulien kanssa tämmöiset ohuet pitsirintsikat on ihanat. Tämmöiset päällä on niin kaunis olo!

 5. ah mä rakastan just tollasia rintsikoita. tuntuu ettei olis mitään päällä ollenkaan, ja musta se on vaan hyvä :-D mäkin aiemmin mietin että pakko olla push upit että rinnat näyttäis mahdollisimman isoilta, mutta onneksi oon päässyt tuollaisesta ajatusmaailmasta eroon. tissit kuin tissit. nykyään tykkään eniten käyttää bandeau-rintsikoita, urheiluliivejä ja ’toppimaisia’ rintaliivejä. toki pitäisi mennä ihan alusvaateliikkeeseen ostamaan kunnolliset liivit, eikä aina ostaa lindexistä halvimmat. :-)

  1. jooo niinpä, noissa on niin kevyt fiilis! tosin rintsikoiden olemassaolo ei oo koskaan häirinnyt mua, mutta johtuisko se siitä, että mulla on niin pienet rinnat? ;-D tai sitten oon löytänyt mukavia rintsikoita jotka ei purista tai hankaa.

   hiiiih, joo! usein noissa kalliimmissa ammattilaisliikkeissä ei vaan oo hirveästi valinnanvaraa t. esteetikko……. :((

 6. IHANIA. RAKASTAN. Oon ettiny tollasia hyviä jo pari vuotta, tai noh kaks vuotta sitten salaa rakastin mut en ois kehdannu käyttää, koska en iiihan ollu vielä niin sinut lattanan etumukseni kanssa. Nyt olen ja haluan niin tollasia. En vaa löydä kaupoista kivoja ja en uskalla tilata netistä…. Nykissä hiplailin kivoja Urban Outfittersissä mut ei ollu sillon vielä pari vuotta sitte tosiaan pokkaa.. Pitää varmaan hurauttaa junalla tunti Nürnbergiin ja katsoa Urban Outfittersin tilanne siellä. Olis tosiaan niin nätit. Huh miten haikailinkin isompien tissien perään aiemmin, en haikaile enää! Vihdoin on pääkoppa tajunnut, miten kivemmilta vaatteet näyttää pienillä tisseillä. Paitsi korsetit ei ihan kyllä mulle natsaa. Ja Oktoberfesteillä dirndl-mekko päällä ois ollu isommat kivat, muuten nää kyllä kelpaa hah.

  1. ihana, loistavaa! mäkään en oo uskaltanut tilata netistä ainakaan vielä, mutta katsotaan kunhan löydän tarpeeksi ihanilta näyttävät….. ja oot oikeessa, tai ainakin pienirintaisena on helpompi löytää sopivia vaatteita eikä oo mitään niskaongelmia sen takia että ois niin painavat tissit. pienet on just hyvät, kauniit ja sopivat! HAHAH ja joo, JOTKUT vaatteet kaipaa sitä jotain….. ;-DD

 7. Hei huomasin että vanhemmassa postauksessa sanoit ettei luonnonkosmetiikasta löydy hyvää ripsaria- ainakaan synteettisen veroista. KOKEILE IHMEESSÄ Origins Ginzing ripsaria! Siitä löytyy netistä myös paljon hypetystä, jotkut jopa tituleeraavat sitä maailman parhaaksi ripsariksi :) en tiedä mikä saatavuus siellä Suomessa on, mutta eiköhän netistä löydy jos ei muuten. :) SUOSITTELEN! YouTubesta löytyy pari hyvää esittelyvideota jos haluaa hyvän overall esittelyn ripsarista :)

  1. UUU kiitos!!! Ja arvaa miten siistiä, löysin itse juuri ihan mahtavan luonnonkosmetiikkaripsarin! Ja se on tää: http://www.terredoc.com/english/Pages_Contenu/images/fichesprod/packshots/ps_maq_mascara.jpg

   Pysyy kevyessä vesisateessa, ei lähde sipulia pilkkoessa valumaan ja on kaiken lisäksi HYVÄ; siis tuuhentaa ja pidentää, ei oo mikään valju. Seuraavaks voisin kokeilla tuota sun suosittelemaa, sillä on aika kovat suositukset näköjään! :–D Kiitos ihana vinkistä, ilahduin!!! Ootko hankkinu omas mistä? :-)

 8. Huh, on kyllä mahdottoman suloja! Itseltäni löytyy noiden tyyliset nuden väriset liivit, joissa on nätti pitsihärpäke. Pidän kovasti :-)

  Hei Ida, tuli muuten mieleen, voisitkohan joskus kirjoittaa suuremmankin kynsipostauksen? Siinä voisi käydä ilmi esim. kuinka hoidat kynsiäsi, missä kunnossa ne ovat lakkailuista huolimatta, lempparilakkasi, inspiskuvia tai vanhoja lakkauksia jne jne. Se olisi kiva.

  1. no eikö!:—) oi ihanaa, kuulostavat kauniilta!

   Ja hei joo, kiva idis, teen mielelläni! :– ) Otin tänään jo ”missä kunnossa kynteni ovat” -kuvan :- D hahaha, kauheeta. Ei hirveen hyvässä, kiitos ainaisen lakkailun. Jee, keräilen vähän matskua tähän mutta aion kyllä toteuttaa kun saan kuvat kasaan! :– )

 9. vaikka tuollaisia kevyitä rintsikoita on kiva käyttää kesäkuumalla, mun suosikki on silti pukea ne paksun, lämpimän ja pehmeän villapaidan alle. jotenkin välillä on vaikea tuntea itsensä naiselliseksi ja hurmaavaksi kun päällä on tuhat villakerrosta, joten tuollaiset kauniit, kevyet rintsikat on mukava ”yllätys” ison neuleen alla :–)