lettikruunu

kauneus
12 kommenttia

Nyt on Re:fashion virallisesti lanseerattu, jihuu! Juhlittiin eilen Helsingissä ja oli niiiin kivaa nähdä sekä tuttuja että uusia tyyppejä. Stressaan yleensä tämmöisiä kemuja, mutta nyt olin ihmeellisen tyynenä; mulla oli jo ajat sitten valmiiksi mietitty asu, hotellimajoitus järjestyi (ja siitä lisää myöhemmin, oli meinaan aikas superkiva majoitus) ja tiesin pääseväni meikkiin ja kampaukseen ennen illan juhlaa. Mahtavaa!

saxcé

ida365 lettikruunu

saxce kampaamo

hemmottelua

saxce pietarinkatu helsinki

lettikruunu kampaajalla helsinki

Me päästiin Saxcén ihanien tyttöjen osaaviin käsiin. Olin ihan supertyytyväinen omaan lookiini! Mua ei ole koskaan meikkailtu mitenkään hirveän paljoa, sillä olen ollut pari kertaa niin pettynyt jonkun toisen tekemään meikkiin, että olen usein meikannut itse itseni vaikka joskus tarjolla olisikin ollut ammattilaisen apua. Mutta vitsit, nyt näytin ihan itseltäni, tosin laitetummalta ja juhlavammalta kuten kuuluikin. Ja tuo lettikruunu!!! Sopivan rento, mutta silti huoliteltu. Mun asun kanssa ei olisi voinut pitää hiuksia auki ja koska tiesin pääseväni osaaviin käsiin, päätin pyytää jotain muuta kuin sotkunutturan, hehe. Olipa kiva fiilis huomata, että sekä meikkaaja että kampaaja tajusivat heti, millaista tyyliä tarkoitin ja millaiset jutut mulle sopii. Suosittelen siis Saxcen tyttöjä Pietarinkadulla sydämestäni :-) 

Mitäs tykkäätte illan nassusta ja kampauksesta? Asun vilautan teille myöhemmin jos ette ole jo ehtineet kurkata sitä facebookista, he!

*Yhteistyössä Saxcé 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Nuo skarpimmat kulmat (ei niin pyöreät) sopii sulle ältsin hyvin! Todella onnistunut meikki ja kampaus:)

    1. uuu, kiitos!:– ) nämä on joo ”viistommat” mitä itse teen, pitääkin funtsia josko koettais jatkossa tehdä tämmöiset.

    1. voi sinua, kiitos!!! :’- ) olo oli kyllä aika kaunis kun oli niin nätisti hiukset ja meikki.