Kuparia huulilla

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags:

zuii

copper

zuii lipstick copper

zuii organic cosmetics huulipuna

zuii organic copper

Aivan mahtavan sävyinen huulipuna tämä Zuiin ”Copper”. Sain huulipunan Zuiin maahantuojalta ja olin aluksi vähän skeptinen, tässähän nimittäin näyttää olevan aavistuksen verran kimalletta! Kimallus ei kuitenkaan näy huulilla kuin kauniina hehkuna. Huh, kimallehuulipunat eivät nimittäin ole yhtään mun juttu. Enää – seiskaluokalla en muuta käyttänytkään kuin sellaista nudea huulipunaa, josta jäi ihana kimallus huulille, iiiiiiiiiih. 

Olen monilta osin siirtynyt käyttämään synteettisen kosmetiikan tilalla luonnonkosmetiikkaa puhtaasti siitä syystä, että luonnollisemmat tuntuvat paljon paremmilta. Huulipunien kohdalla ero on usein ihan selkeä synteettisiin verrattuna – nämä eivät kuivata huulia kuten monet synteettisistä sisaristaan. Kesällä asialla ei usein ole väliä, mutta talvella, kun käytän muutenkin enemmän huulipunia, huomaan eron selkeästi. Luonnollisissa huulipunissa taitaa olla tosi paljon enemmän kosteuttavia ainesosia. Jos huulet tuppaavat kuivumaan, niin testatkaa ihmeessä oisko luonnolliset punat ratkaisu. Zuiin huulipunilla on hintaa 25,90€, aivan kohtuullinen hinta mielestäni. Usein laadukkaammat huulipunat ovat juurikin 25-30€ ja jos puna on vielä luonnonkosmetiikkaa, on hinta mielestäni erittäin ok. 

Lisää Zuii:sta voi lukea Lumon blogista :-) Tiinakin on ihastunut tähän Copper-sävyyn! Vitsit miten siistiä, kuulin Tiinalta että Lumossa oli käynyt parikin tyyppiä minun suosituksestani. Huippua, ootte parhaita! :’-* Toivottavasti olette olleet yhtä tyytyväisiä mitä minä. 

3 kommenttia

 1. Avatar mmiu /// 20/11/2013 / 09:31:56

  Hei mikä on tuo sievä koru kaulallasi?

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 21/11/2013 / 18:32:34

   hih, oon saanut tämän lahjaksi joskus pikkutyttönä kummitädiltä :-) kultainen sydänriipus.

   Vastaa
 2. LEMPIKOSMETIIKKA 2013 | 365 days with Ida /// 29/12/2013 / 18:59:00

  […] ainakin suotta. Pronssinen sävy sopii mainiosti syksyyn ja talveen. Kuva punasta käytössä TÄÄLLÄ. Zuiin puna on myös erittäin kosteuttava ja sopii siten hyvin talveen ja päivittäiseen […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.