hopeinen hame

muoti
16 kommenttia

hopeinen hame choies

silver skirt choies

crisssss crosssss
bootsit bianco

 skirt – choies (gift), boots – bianco, body – forever21, watch – casio 

Vitsit tykkään tästä mun hopeahameesta! Päätin myydä sen toisen hopeisen hameen kirpparilla, vaikka sekin on hirmu kiva. En vaan taida oikeasti tehdä yhtään mitään kahdella hopeahameella ja koska tämä on tullut vedettyä paljon useammin päälle, oli valinta aika helppo. Menkää te joku nappaamaan tuo toinen ;-)

Ärsyttää – nuo rintsikat näyttävät kivalta tuollaisten selkäaukkojen kanssa, mutta vitsit ovat ikävät käytössä. Niskoja alkaa aina särkeä näitä käyttäessä ja nyt vasta tajusin tämän yhteyden! No eipä tarvii ostaa toisia samanlaisia, noista purkaantui jo toisen olkaimen ohut pitsireunakin pöh…. 

Mahtavaa lauantaita murut, kuunnelkaa Spotifystä WEKEED:n wild child, jos bilefiilis on hakusessa. Lupaan suorittaa ripsari-arvonnan huomenna!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ääh mutku noi rintsikat näyttää niin kivoilta! Mistä ootkaan ostanu ne? Haluttaa hankkia niskakipujenki uhalla!

  ps. tsiigailen joskus sua instagramis ja täytyy vaan sanoo että sä ja sun poikkis ootte kyl tosi komia pari ;–)) heheehhs

  1. no siis niin näyttää, ärsyttävää:D ne on h&m:ltä, tosi kivat muuten mutta niskaan sattuu. ostin joskus hmmhmh aikas kauan sitten jo nämä, mutta jospa niitä vielä sais?

   ja iikkss kiitos!!! ::—-))))) huhuuui

 2. Huikea hame! Muutenkin sun tyyli ja blogi inspiroi suuresti, oot mahtava! Mutta pakko kysyä, mistä oot löytäny noin siistit sukkikset, kun olen itse metsästänyt tuon tapaisia yhtä kivoja löytämättä x)

  1. hihii kiitos!!!! ihan mahtavaa! ja oho enpäs ees älynny kirjoittaa mistä ne on kun aika heikosti näkyvät kuvissa, mutta seppälästä löysin! :- D siellä on joskus tosi kivoja sukkiksia vaikka mitään muuta en oo sieltä aikoihin löytänyt.

 3. heyy haluisiks tehä postausta sun aamu ja ilta kasvojen hoitorutiineista? :) ois kiva tietää mitä tuotteita käytät ja miten. muistelisin vaan että sullahan oli joskus iho hitusen huonommassa kunnossa ( jos muistan oikein) nii ainakin nyt se näyttää terveeltä ja kauniilta !:))

  1. Heiii voisin tosi hyvin :– ) Kiitos kaunis, on tää nyt kyllä ihan ok-kunnossa vaikka yhä tää reagoi vähän miten sattuu. Mutta oon kyllä löytänyt muutamia ihan huipputuotteita, joten tää oli kiva idis! :- ) laitetaan toteutukseen.

 4. Aaa vitsit, tykkään tästä asusta hirveesti! Toi hame on kyllä niin makee. Sopii sulle ku nenä nassuun, kun oot noin siro.

  1. KIIIITOS!:– ) aikas simppeli asu, mutta tuo hame on niin kiiltävä ettei se kaipaa mitään monimutkaisempaa kaverikseen.

 5. Söpö asu! Oon seuraillut blogiasi jo vuosia ja oon aina tykännyt eniten noista sun tyttömäisistä asuista, kaikki hameet sun muu kiva sopii sulle niin tosi hyvin :–)

  Mutta postaukseen liittymättä, oon tässä itse alkanut tekemään isoja muutoksia ruokavaliossani ja sun ruokapostaukset on ollut aina tosi inspiroivia. Olisi tosi kivaa jos tekisit joskus postauksen sun ruokavalios kulmakivistä, mitä sulla on aina keittiönkaapeissa ja mitä syöt jos aika ei riitä panostamiseen. Ja sitten toki suosikkituotteitasi. Uskon että monia muitakin kiinnostaisi!

  1. Heii ihana, kiva että kommentoit :’-) kiitos kovasti, hameet on kyllä munkin lempparijuttu.

   Ja joo, voisin toki! Mietin että mitenhän tuommoisen toteuttaisi…. ehkä just suosikkituotteita listaamalla ja kertomalla mitä tosiaan syön kun en ehdi laittaa ruokaa. Hmmm jooooo! Täähän oli kiva idea :-) mietin välillä oonko höpöttänyt jo ihan tarpeeksi syömisistäni, mutta hyvä jos en! Tää on aihe mistä riittää puhuttavaa.

 6. Siis niin ihanan söpö hame! Tuollainen näyttääkin parhaalta juuri noin yhdistettynä kuin olet yhdistänytkin, sen verran simppelimpiin juttuihin että hame pääsee oikeuksiinsa. :)

  1. voi kiitos :-* ja totta, hame saa nyt kyllä kaiken huomion. hyvä niin, hihii!

 7. iiih tuo hamonen !! ihanalta näyttää nyt kaikki metallijutut taas talven synkkyydessä. vitsit, oon kyllä ihan fiiliksissä yhdestä omastakin hopeisesta mekosta, jonka aionkin (ehkä) laittaa yksiin the Great Gatsby-juhliin hihiii jee.
  hauskaa kun osaat yhdistellä ihan arkikäyttöön tuon hameen :3

  1. Oiiii laita, tuut näyttään ihan täydelliseltä!! Jotenkin sun olemus on tosi helppo kuvitella tommoisiin teemakemuihin :—-) hahaha ekan kerran kun mulla oli toi hame koulussa, multa kysyttiin että oonko menossa bileisiin…… XD hahaah