Hotellissa Helsingissä

lifestyle, matkailu
5 kommenttia

Vitsit millaista luksusta onkaan yöpyä hotellissa – oikein kunnon hotellissa, ei missään ompussa tai kahden tähden hotellissa niin kuin Barcelonassa ;-) Saatiin Taavin kanssa nauttia hotelliluksuksesta kun sain bloginäkyvyyttä vastaan yöpyä yhden yön Radisson Blue Plazassa Re:fashionin lanseerauskemujen jälkeen. Tuntui täydelliseltä kipaista juhlapaikalta hotellille,  joka sijaitsee ihan keskustassa, Rautatientorin kupeessa (Mikonkatu 23).

radisson blue plazassa

Ehdittiin hengailla hetki hotellilla ennen kemupaikalle suuntaamista. Olisi tehnyt mieli kömpiä noiden ihanien untuvatäkkien alle ja nukkua päiväunet, mutta onneksi en tehnyt niin – en olisi varmasti halunnut nousta. Valehtelematta paras sänky missä olen koskaan nukkunut. Meillä on kyllä kotonakin kunnon untuvatäkki, mutta kyllä tuo Radissonin peitto silti painii ihan eri sarjassa…. 

hotellissa

R.O.C.S.:n musta hammasharja on vielä sitä läpinäkyvääkin tyylikkäämpi, huh miten siisti! Vaikka eka Nälkäpeli-leffa ei kolahtanut, niin Jennifer Lawrence kyllä kolahtaa! Silver Linings Playbook on katsomisen arvoinen hyvänmielen leffa ja Jennifer on ihana, huh.

hotelli helsinki ida365

Hetki ennen kemupaikalle lähtöä. Meidän hotellihuone oli superviihtyisä, tykkäsin erityisesti sängystä (!!!) ja siitä, että huoneessa oli useita eri valoja jotka loivat kivan fiiliksen. Huone oli myös tilava ja avara ja huoneessa oli leveät ikkunalaudat ;-)

radisson blue plaza mikonkatu

Vaikka tuota sängyn muhkeutta on vaikea voittaa, oli parasta hotelliyössä aamupala. Katsokaa vaikka:

aamupala radisson blue plaza

Tuoreita hedelmiä, hedelmäsalaattia ja croissant appelsiinimarmeladilla… (en tiedä miksi, mutta minä syön croissantit AINA appelsiinimarmelaadilla, jos sitä on tarjolla. Muut hillot eivät nappaa croissantin kanssa yhtä hyvin) 

aamupalabrunssi

Marimekon astioita (♥ kotoisa olo!), tuoremehuja ja hyvää kahvia. Tiiku vinkkasi Instagrammissa että tuolla olis kuulemma myös superhyvä kahvikone, sitä emme hoksanneet testata. 

herkkuja radisson hotel

Lämpimien ruokien puolelta löytyi vaikka mitä myös kasvissyöjälle: munakasta (noh, ei mikään vegaanijuttu siis mutta!!), uunitomaatteja, herkkusieniää ja lohta sekä kasa erilaisia juustoja joista parhaimpana brie. 

radisson blue plaza helsinki

Ja smoothieta, jugurtteja (vaikka miten monta vaihtoehtoa! päädyin suomalaiseen mustikkajuguun), marjasekoitus, erilaisia kuivattuja hedelmiä, erilaisia pähkinöitä ja siemeniä, myslejä, muroja… Siis aivan täydellinen aamupala! Söin myös leipää ja jos vain olisin jaksanut kaiken tämän jälkeen, olisin kurkannnut mitä leivospöydästä olisi löytynyt. 

Voin siis lämmöllä suositella Radisson Blue Plazaa yöpymiseen ja aamupalaherkutteluun. Tuolla oikeasti muisti, mitä hotelliaamupala-termi voi parhaassa tapauksessa tarkoittaa. Olen nimittäin alkanut viime aikoina hivenen kyseenalaistaa hotelliaamupalojen ihanuutta, sillä vaaleasta leivästä, tiivistemehusta ja sokeroiduista jugurteista on luksus kaukana. Onneksi Radisson Blue Plazan valikoima oli näin kattava ja hyvä. :-) Tuollapa voisi käydä aamiaisbrunssilla ihan ilman yöpymistäkin joskus… 

 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hotellivalinnassa ykköskriteeri on juuri aamupala, tietysti! Ihan hyvältä näyttää. Minusta aamiaisella pitää ehdottomasti olla karjalanpiirakoita. Hyväksyn niiden puuttumisen vain siinä tapauksessa, että valikoima on muuten harvinaisen laaja ja herkullinen.

    1. Voi itku, oliskohan tuolla ollut peräti? :-D Saattoi olla, mutta koska ne ei oo mulle ykkösprioriteetti niin enpä kiinnittänyt huomiota, haha! :– D

    1. olis varmaan pitänyt tajuta kirjoittaa semi-kasvissyöjä tai jotain ettei mun pointti olis ihan mennyt ohi.