Pitkä neuletakki

muoti
24 kommenttia

päivän asu ida365

ida tampere

kokomustissa

sovituskoppikuvailua

En muista koska olisin ostanut itselleni jonkin uuden vaatekappaleen. Blogin kautta olen saanut muutamia, mutta en ole aikoihin löytänyt mitään itseäni miellyttävää (ja minun budjettini kohtaavaa) kaupasta. Yhtiä American Apparellin housuja olen kyllä kuolannut puoli vuotta, mutta en ehkä uskalla tilata niitä sovittamatta. Ne tosin eivät ole mikään must have -hankinta, toisin kuin ostolistalla pitkään keikkuneet villatakki ja parkatakki. Mulla on vain näitä ohkaisia villakangastakkeja, eikä mitään kunnollista talvitakkia, jossa olisi huppu ja lämmin vuori. Mutta sen villatakin sain vetää pois ostoslistalta viime viikolla! Löysin supernätin pitkän neuletakin H&M:ltä. 75% luonnonkuituja joista 1/3 villaa vakuutti. Olin haaveillut tuollaisesta pitkästä neuleesta, mutta kaikki mitä olin aiemmin sovittanut, olivat oikeasti ihan liian isoja tai aamutakkimaisia :- D Tämä sen sijaan on kiva ohkainen ja villa lämmittää mukavasti ohuudesta huolimatta.

Nyt tarvis vielä löytää se talvitakki! Parkatakkiin varmaan kallistun, koska en oikein nää itseäni missään toppatakissa… Phuuh, kaikki kaupoissa olevat on ohuita tai näyttävät siltä, että ne tulevat varmaan vastaan joka toisella. Ja kaikki naistenosastojen takit ovat sairaan isoja, xs-koko saattaa yltää yli polven vaikka ei olis tarkoitus, huoh. Oon pulassa! Jos tänä vuonna tulee niitä -30 asteen pakkasia niin mä en voi poistua kotoa. 

Ps. Jännä muuten miten pitkältä näytän! Se on varmaan tuo pitkä neule ja kokomusta asu korkojen kera. Sain taas kuulla Re:fashion-kemuissa että oho, oletpa lyhyt livenä. Vääristääkö nää kuvat oikeasti niin paljon, vai eikö tuommoisia asioita vaan tuu mietittyä? 

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ootko tutustunu r-collectionin talviparkoihin? koot voi olla aika reiluja, mut ovat varppina lämpimiä!

  1. en:- ) mutta veikkaan että nekin on törkeän isoja, nettisivuilla ei ainakaan ollut xxs-kokoa. Kaikki naisten xs-kootkin on mulle ihan törkeän isoja :( pitäis löytää takki jostain nuorten puolelta tai petite-puolelta tms..

 2. näytät ihan superpitkältä näissä tosiaan! :3 ja hyvältä, kuten aina!

 3. Todellakin näytät pitkältä nuissa kledjuissa!
  Ehkä se on just korot ja koko musta yhdistettynä kahteen eri pituuteen päättyvään yläosaa, jotka tavallaan ”leikkaa” sut pätkiin. Tulee illuusio pidemmästä Idasta :)

  1. hihii enkö!:-D hämmentävää, mutta nuo leikkaukset ja kerrokset sen varmaan tekee, ha!

 4. Täytyy sanoa, että näytät hurjan kauniilta tuossa kokonaisuudessa! Hauska yhdistelmä , siro ja söpö!

 5. oletpas taas soma :- )
  mua on kanssa luultu monta kertaa pidemmäksi kuin olen, jopa 175 senttiseksi :- D ihan hassua kyllä

  1. voee kiitos muru<3 hihii ihan hassua, johtuu varmaan jotenkin kuvakulmista ja vaatteiden luomista illuusioista tms!!

 6. Mäki katoin ekast kuvasta et kuka on sua venyttäny, näytät ihan törkeen pitkältä! :D hassu sattuma, just tänää koulussa juteltii kaverin kaa pitkistä neuletakeista ja totesin et ei ne varmana mulle sopis ku olis about nilkkapitusia.. Mut mitä jos ne pidentäiski mua, hmm hmm..! Asiaa täytynee tutkia…

  1. :D HAHAH! No niinpä niiin siis! mutta siis jep, kyllähän maksihameetkin saattaa saada lyhyen näyttämään pitkältä, joten nyt testaileen, yllätyin itekin positiivisesti!: D

 7. Tosi kaunis ja pitkännäköinen oot (vaikka musta lyhyys on söpöintä ikinä!), sekä hirmu ruskettuneen näköinen jotenkin? :D Joka tapauksessa, sun iho näyttää ihanan hehkuvalta ja täydelliseltä :)

  1. voi kiitos!:–) hahaha joo, nää kuvat on otettu sen jälkeen kun kävin Saxcé:ssa meikissä ja kampauksessa, ennen re:fa-kemuja. Oon siis melko tällingissä : —D

 8. Upeita kuvia ja sun iho oikein hehkuu näissä kuvissa :) Mikä siis on sen salaisuus? :)

  1. voi kiitos!:D salaisuus on ammattimeikkaajan tekemä meikki jota on siis paaaaljon enemmän mitä normaalisti ;-) ja aurinkopuuteri tekee mut ruskettuneemman näköiseksi, hihii!