Monki Talks

lifestyle
8 kommenttia

Oli tämä miten ovelaa markkinointia tahansa (tai sitten vaan kerrankin jotain erilaista, koska vaikka tykkäänkin Monkin jutuista, menivät vaatteet täysin ohi keskittyessäni keskusteluun), on minusta kivaa, että Monki on tuonut yhteen yhdet kooleimmista ruotsalaisista bloggaajista. Flora, Sandra, Hanna ja Amanda vastailevat interaktiivisella videolla lukijoidensa lähettämiin kysymyksiin jotka olivat mielestäni mielenkiintoisia. Vastaukset olivat hyviä, osittain lyhyehköjä – esim. feministi-aiheesta kuulisin mielelläni lisää näiltä fiksuilta tytöiltä. Meillä oli samasta aiheesta niiiin hyvät keskustelut viikonloppuna Lindan kanssa, että taidankin seuraavaksi opetella hieman ruotsia Floran blogin parissa, siellä on vastikään ollut oivaltavia vastauksia hänen lukijoiltaan kysymykseen ”miksi olen feministi”. Kantsii kurkata jos aihe kiinnostaa!

friends and how to lose them

monki talks

monkitalks

Kiintoisia juttuja, eikö? Kurkatkaa koko video täältä:  Monki.com 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. love love love love this! oon oottanu tota monki talksia siitä lähtien kun näin jotain making of/behind the scenes-kuvia tyttöjen instagrameissa! sandra ja hanna ja flora on mun lempparibloggaajia ja tykkään ihan hurjasti siitä, kuinka ne puhuu feminismistä blogeissaan. tässä vois taas huokaista, kuinka ruotsalaiset tekee kaiken paremmin, hahhah :–D ja mä ainakin käytän surutta google translatea jos en jaksa keskittyä tarpeeksi ruotsiin haha..

  1. Jes Roosa, tiesin että suhun voi luottaa ;—*

   Musta on ihan hassua, että suomalaisissa blogeissa feminismiä ei käsitellä juuri ollenkaan? Ihan kuin sillä olisi tosi negatiivinen leima, mikä on aika kummallista. Hmmmmmm….. Ja joo, niin mäkin >:D haha

  1. no älä muuta sano!;—) miksi se tuntuu olevan niin negatiivinen juttu ylipäätään Suomessa!?

 2. Jes! Mielenkiintoista nähdä omat lempibloggaajat keskustelemassa syvällisistä aiheista. Ja ylipäätään videokuvaa, bloggaajia kun tulee yleensä nähtyä vaan kuvissa :-D Olisipa Elsa Billgren vain vielä ollut mukana! :-)

  1. No äläpä!:—) Ja totta, ois kiva jos tästä tulis vaikka toinen kierros tai jotain eri bloggaajilla, hihii!