Tampereen eka bloggaajailta @ GLITTER

lifestyle
10 kommenttia

Tampereella ei koskaan tapahdu yhtikäs mitään blogeihin liittyvä. Kaikki kivat illat, avajaiset, lanseerausbileet ja tapahtumat on aina Helsingissä. Tavallaan ymmärrän sen hyvin, mutta jos osattaisiin kutsua oikeat tyypit niin kyllä täälläkin riittäisi porukkaa kivoihin bloggaajajuttuihin. Siksipä olikin kivaa saada kutsu Glitterin eilisiin pikkujouluihin, joita vietettiin samaan aikaan myös Helsingissä ja Turussa.

idamaj2

Kukkuu!! Suuntasin paikalle lemppari-Maj kaverinani – me ei olla ehditty aikoihin treffata, joten tämä tuli hyvään saumaan. Mun syksy ja talvi on ollut ihan hullua kiirettä ja sekamelskaa. Joinain hetkinä nautin siitä ja joinain olen ihan poikki, joten tämmöiset keskelle viikkoa (Tampereella!! Helsinkiin ei viikola ehdi) sijoittuvat jutut on superkivoja, pääsee hetkeksi pois siitä hektisestä arjesta. 

glitter ida365 maj magicpooks

Merkkailtiin liikkeeseen omat lempparituotteemme, mä spottasin tyylikkäät nahka(!!)hanskat ja ihan överit korvikset. Koskarin Glitterissä voi käydä kurkkaamassa kaikkien bloggaajien valinnat – sama homma varmaan Helsingissä ja Turussa, tosin missä liikkeissä, sitä en tiedä. 

ida365 ja curious-noora

Ihana Noora! Me tavattiin Nooran kanssa ekaa kertaa Muotikirppiksen merkeissä viime keväänä ja nyt on ollut ilo tutustua neitiin Re:fashion-kuvioiden kautta kunnolla. 

linpa -linda

Soma Linda! Mekin törmättiin Muotikirppiksellä viime vuonna, mutta juteltiin vasta nyt ekaa kertaa kunnolla. Vitsit kun tuolla olisi ollut enemmän porukkaa, olisi ollut mukava tavata useampiakin tamperelaisia bloggaajia – tiedän että teitä on!! Itsensä saa muuten ilmiantaa TÄNNE. Ensi vuoden Muotikirppistä varten on kiva tietää, keitä kaikkia kantsii kontaktoida, hiii! 

bionade luomulimppari

Jes, tarjoiluna luomulimua Bionadelta. Litsi-limu ei oo äklömakeaa ja maistui mullekin, joka en miltei ikinä juo limppareita (juuri siksi että ne on niiiiin makeita). Ootteko testanneet?

ida magicpoks maj

Suunnattiin vielä illalla herkuttelemaan rakkaan Maj:n kanssa, mutta siitä riittääkin juttua toiseksi kerraksi. En nimittäin ollut koskaan aiemmin käynyt Inezissä, mikä vääryys! Onneksi Maj tutustutti mut tuohon kivan tunnelmalliseen paikkaan. Oltiin keskiviikkoiltana pitkään ravintolan ainoat asiakkaat, mitä ihmettä. Kai tyypit sitten venailee ens viikkoa, veronpalautuksia, itsenäisyyspäivää tai jotain…..? 

 

Lisää luettavaa

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Joulukuun kuulumisia

Hei joulu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. wuut !! hauskaa, hyvä Tampere :- )
  tulee kauhee stalkkeri olo, kun kommentoin melkein jokaiseen postaukseen, hupss

  1. no jep!!!! ens kerralla tosin kantsis kutsua vähän laajemmin alueen bloggaajia paikalle, vinks vinksss!! hö ethän, ei tunnu yhtään siltä!! :- D

 2. Mä olen itseasiassa harmitellut ihan samaa, siis juurikin tuota, että kaikki kivat blogijutut on aina vaan Helsingissä! :—-( Jään odottelemaan, että jospa joskus vaikka Lahteenkin tulisi jotain, mihin itsekkin saisin kutsun. Tämä Glitter juttukin jäi uupumaan Lahdesta!

  Ja hei, mä olen kerran käynyt tuola Inezissä ja mä tykkäsin siitä ihan hirveästi! Innolla jään odottamaan sun juttua siitä. :—-)

  1. No jep!!! Höh, varmaan sielläkin olis sen verran bloggaajia että tuommoisille pikkujouluilloille ois kysyntää? :–(

   Oiiih tuo Inez oli niin kiva :-D kamala nälkä kun mietin niitä herkkuja jotka nautittiin, vitsit.

 3. No höh, hömelöä. Mäkin haluan pikkujouluihin!! :–0 Ei vaan kivan näköstä menoa Glitterissä :-)

  1. No heeeei niinpä, oisko ollu vähän mahtavaa jos ois voinu vaikka voittaa pääsyn tonne tms…….. tai että ois kutsuttu paljon enemmän bloggaajia!

 4. Saksassa noi Bionadet on aika iso juttu, ja niit on ties missä mauissa. Mut juuriki toi Litsi on niistä se mun suosikkini!

  1. UUUU nam! Ihanaa, toi oli herkkua kyllä! Saa näitä jostain Suomestakin muistaakseni, mutta en muista mistä :D