3 x hyvä sovellus

lifestyle
7 kommenttia

iiiiii

Ajattelin jakaa kanssanne parit oikein fiksut sovellukset. Ehkä tää ei myöskään jää tähän kertaan, sillä hyviä sovelluksia löytää aina sattumalta tai jonkun suosituksesta, mutta tässäpä nämä tällä hetkellä eniten käytössä olevat, joista ajattelin teidänkin hyötyvän. Mulla on iphone, joten nämä on ladattu app storesta. 

vscocam hyvä kuvanmuokkaussovellus iphone

VSCOcam löytyy TÄÄLTÄ 

On varmaan parhain kuvanmuokkausohjelma, mihin olen törmännyt. Ei liikaa muokkausvaihtoehtoja (en todellakaan osaa päättää jos vaihtoehtoja on 20+, nämä 10 valmista filtteriä sekä kaikki valotus-, väri-, leikkaus-, kontrasti- ja haalennussäädöt riittävät oikein hyvin. Sovellus ei maksa mitään ja sillä onnistuu tietty kaikki ah-niin-trendikkäät white’n’pale -muokkaukset. VSCOcamia voi siis käyttää kameranakin, mutta itse käytän tätä vain kuvien muokkaamiseen. 

huvi info sovellus tampere copy

HUVI.INFO löytyy TÄÄLTÄ

Huvi.info sovellus on aika must Tampereella. Sovellus on uusi ja kuulin siitä alunperin opiskelukavereiltani – he ovat mukana tekemässä tätä! :-) Sovellus siis listaa (tällä hetkellä Tampereen, myöhemmin ehkä muidenkin kaupunkien) ravintolatarjouksia (esim. Roosterin vaihtuvat tarjoukset), lounaspaikkoja (kätsyä kurkata, että mihin asti se Telakan lounas nyt kestikään ja kuinkas paljon sillä oli hintaa ja mitä tänään on tarjolla), tapahtumia (ahaa, tänään klubilla Apulanta, ei siis sinne, entäs mihin asti Rumaan pääsee ilmaiseksi ja onkos Pakkahuoneella joku keikka?) ja kiinnostavia juttuja Tampereelta ”jatkot”-osiossa. Paikat-välilehti näyttää missä olet ja miten lähellä ravintolat tai menomestat ovat. Sovellusta kehitetään koko ajan ja mukana olevin ravintoloiden määrä tulee jatkossa kasvamaan, jolloin tästä tulee vieläkin kattavampi. Jee, jotain tämmöistä on kaivattu! Sovellus on täysin ilmainen ja helppo käyttää. 

BLOGLOVIN

Bloglovin` löytyy TÄÄLTÄ

Olen jo jonkin aikaa seuraillut lukemiani blogeja Bloglovinin kautta ja heillä on kyllä mielettömän kätevä sovellus puhelinta varten. Blogien lukeminen on vaivatonta, eikä tarvitse funtsia onko joku sivusto optimoitu mobiililaitteille vai ei, kun kaikki tekstit lukee sovelluksen avulla. Huono puolihan tässä on se, että jos lukee puhelimella kiinnostavan tekstin, unohtuu kommentointi tosi helposti, koska se ei onnistu kovinkaan sujuvasti tämän kautta. Sovelluksen avulla voi myös selailla eri kategorioihin merkattuja blogeja tai ”top blogeja” jos omalla listalla olevat on jo selattu läpi. Yksinkertainen ja toimiva sovellus, ilmainen myöskin. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Instagramista puheen ollen voisitko tehdä postauksen ihmisistä joita on kiva seurata instassa? sun tuttuja tai tuntemattomia ihmisiä :)

    1. haa, ihan hyvä idis joo! :- ) mulla ei oo ku 200 seurattua joten ne selaa kyllä aika nopee, mut voisin nostaa omat lempparit esille joo :– )

    1. KIITOS! :- ) ihanaa olla avuksi. hyviä sovelluksia saa linkata myös tänne!