BLACK + BLACK

muoti
Jätä kommentti

Pitihän sitä tietysti hyödyntää toisen bloggaajan läsnäolo ja napata asukuvat Koskarin käytävällä ennen Ineziin hiippailua. Kaikki mustaa, jep, taas! Tuntuu etten viihdy just nyt missään vaaleissa väreissä, mustassa on turvallinen olo. 

koskikeskuksessa

ida365 tampere

nahkahame

ida koskariKuvista kiitos Maj:lle ♥

Tässä on tavallaan sama asu käytössä, mitä Re:fashionin lanseerauskemuissa, mutta aavistuksen arkisempana. Paksummat sukkikset tekevät paljon ja tietysti se karvajakku oli viimeksi se ”juttu”, nyt laitoin tuon pitkän mustan neuletakin. Pitkä neule näyttää aavistuksen hassulta ulkotakin kanssa, mutta kokomustissa siihen ei oikeastaan edes kiinnitä huomiota. Tulis varmaan hassumpi efekti, jos takki olisi vaalea. 

Tämäkin tuntui jotenkin ”tyypilliseltä Idalta” tämä asu. Yksinkertainen, laadukkaista materiaaleista (paitsi nuo kengät, hmphh) koostuva asu.

NYT aamupalan tekoon! Sain nukuttua viime viikon univelat pois ja olo on ihanan rauhallinen. Tästä päivästä tulee kiva – aamupalan jälkeen treffaan ihanaa ystävää ja illaksi oiskin sitten ehkä aika rentouttavaa puuhaa tiedossa. Katsotaas mitä keksin!! 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.