@ INEZ

Ravintolat Tampere, ruoka
11 kommenttia

Jep, eka kerta Inezissä! Ja vitsit miten tykkäsin, ihana paikka, jotenkin ”epä-tamperelainen”. Tapakset olivat reiluja ja maukkaita ja tunnelman paikan päällä oli ihanan välitön. Ihmeteltiin tarjoilijan kanssa, että miten sattuikin, että koko paikka oli ihan tyhjä tuona viime keskiviikkona. Kai tyypit sitten valmistautuivat tähän viikkoon ja pikkujoulumenoihin? No, se ei meitä haitannut, saatiin erityisen hyvää ja henkilökohtaista palvelua, hih!

inez bar and tapas

inez tampere kokemuksia

inez tapas

Herkuteltiin tuommoisella mausteisella peruna-annoksella, Manchego-juustolla (jota muuten maistoin ekaa kertaa, oho!) ja vuohenjuustoleivillä. Mitä herkkua! Perunat otettiin puoliksi, sillä vaikka nälkä oli kova, tiesi Maj että nuo annokset täyttäisivät kyllä. Ja niinhän ne tekivät, etenkin kun arkena ei syö niin paljoa tämmöisiä vaaleita viljoja tai perunoita. Ruoka maksoi about kympin kummaltakin, viinejä ja muita juomia oli tarjolla todella moneen eri hintaan, joten syöminen ja juominen Inezissä oli varsin kohtuullista, etenkin kun ruuat olivat maistuvia eikä mitään puolivalmisteita.  Vitsit, pitäisi useamminkin mennä istuskelemaan ja syömään Ineziin. :-) 

inezissä

ida365 maj magicpoks tampere bloggaajat

ida ja maj

Ineziin tahdon aivan varmasti uusiksi. Mitäs te konkarit suosittelisitte testattaviksi tapaksiksi noiden tän kertaisten valintojen perusteella? :–) Onko muut tamperelaiset jo käyneet testaamassa Inezin tapakset? Mitäs tykkäsitte? 

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Voi Bella <3 Jos me järjestetään blogityypeille Tampereella bileet joskus, niin ne ovat sitten ehdottomasti Inezissä, eiks je?

 2. En millään viitsisi olla niin negatiivinen, mutta itsellä on kyseisestä paikasta huonoja kokemuksia, ja hyvä kai niistäkin on mainita :)

  Oon käynyt siellä kahdesti, joten ihan tyhjästä arvostele, tosin olen tilannut eri safkaa. Ehkäpä juuri kasvistapakset ovat mainioita ja niille pitäisi antaa mahdollisuus. Chorizo, kampasimpukat ja oliivit eivät nimittäin olleet omaan mieleeni.

  1. Voihan nenä, kurjaa että sulle on sattunut tuommoisia, tai vielä kurjempaa jos ne eivät oikeasti ole hyviä. En syö lihaa, joten niitä en osaa arvostella, eikä kampasimpukoita tai oliiveja tulisi tilattua itse. Jos tuonne vielä eksyt, niin maista ihmeessä noita mitkä mä mainitsin, voin lämmöllä suositella :-)

 3. Jee, kiitti tästä! Oon aloittanut duunit Tampereella missä käyn kerran viikossa. olen halunnut käydä Inezissä koska muut gastro pubit on huippuja, mutta miettinyt onks ne annokset jotenkin aivan liian pieniä. Nyt tuli sellainen kuva, että kyl mä kaverin kainaloon otan ja tonne menen!

  1. no siis juuri noin, kaveri kainaloon ja useempi annos pöytään herkuteltavaks! :-) muutkin gastro pubit on tosiaan mahtavia, nordic ja tuulensuu lemppareimmat. ja hei, noita annoksia saa vielä isompinakin jos haluaa, mutta kyllä näillä nälkä lähti! heeiii ja tervetuloa tampereelle! :–)

 4. Apua, kauhea kuinka nälkä tuli kuvia katsellessa ja omaa Inez reissua muistellessa! :—-D Pakko päästä Tampereelle!

  1. no niin, vitsit! :-D mitä herkkuja sä oot maistellut tuolla? että tiiän ens kerralla mitä valkata, hihi!

 5. Muutaman kerran olen käynyt ja mun suosikit on juuri noi perunat sekä valkosipulileipä on niin hyvää että ensi kerralla otetaan suosiolla miehen kanssa omat annokset sitä :D

 6. Oon kuullut Inezistä paljon hyvää ja mun on itseasiassa pitänyt useamman kerran sinne mennä, mutta en oo vielä saanut raahattua pyllyäni sinne! Pitää pistää kohta jollekkin have to do -listalle ;)