SNOW WHITE

muoti
8 kommenttia

Hehee, lumikki-style on täällä taas, tervetuloa talvi ja kalmankalpeus! :-D

lumikki heheheh

sumu

ida asu

Nojoo, korostaahan tuo salamakin aivan varmasti, mutta joo, kyllä sen huomaa, ettei iho oo hetkeen nähnyt aurinkoa. Tuo pullapitkopanta on tähän asti ajanut pipon virkaa, mutta nyt voisi vihdoin olla aika siirtyä käyttämään pipoa, tuo ei meinaan suojaa hiuksia märältä lumisateelta vaikka muuten onkin ihan lämpöinen.

Mietiskelin kumminkin yhtä juttua. Tuo pullapitkopanta on älyttömän kiva ja kätevä, mutta se on niin surkeaa matskua että pelkään tämän talven olevan vika sen kohdalla. Tulikin mieleeni – osaako joku ihana tyyppi siellä ruudun toisella puolella kutoa?! Tuo panta siis koostuu muhkeasta langasta neulotusta ”letistä”, eli siis kolmesta osasta, jotka on sitten letitetty pantamaiseen muotoon. Jos joku tuommoisen vastaavan osais mulle villalangasta neuloa, tahtoisin mielelläni ostaa sellaisen. :-)

Käsityöt oli yks mun lemppariaineista yläasteelle saakka, mutta kun seiskaluokalla tuli aika kutoa, katosi into jonnekin ja sain todistukseen sen astisen elämäni ekan seiskan. Jotain tekemistä saattoi olla silläkin, että olin oppinut kotona tekemään ”nurjat” opettajan mielestä jotenkin väärin, tai sitten sillä, että säärystimeni muistuttivat enemmän ranteenlämmittimiä kuin säärystimiä….. 

Jos sieltä löytyy joku käsistään taitava, niin laitahan mulle mailia! :—) Ois melkoisen superia. 

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. mä osaan neuloa jotenkin. villasukat tein viime talvena vaikka taukoa oli ollut joku 6 vuotta siinä välissä. musta tollaista lettineuletta voi tehdä ihan suoraankin ja kun tietää tekniikan, voi tehdä jotain omia sovelluksiaan. katsotaan, josko osaisin tehdä tuollaisen. mulla on itelläni joku h&m:n peruja oleva panta. jos siitä irtoais malli! :-)

  1. Satuu, ihanaa! :—* voi itku ois kuule ihan huippua. Jos susta tuntuu että ehtisit ja jaksaisit niin laita mulle viestiä niin sovitaan hinnasta ja mä mietin minkä värinen panta ois kiva ja tarviit varmaan mittoja ja jotain…… hihiii ihana piristys!!!

 2. Heh, jos olisin himohyvä neuloja niin ehkä sitten uskaltaisin ilmoittautua. Mut mulla on meneillään jo yks panta, villapaita (saa nähä onnistuuko…) ja sit pikkuveljelle huivi, enkä tiedä milloin saan niitäkään valmiiksi niin saati sitten sinulle ruveta tekemään! Saisit odottaa kaksi vuotta. :D Mutta! Mä taas inhosin käsitöitä koulussa, koska olin surkea niissä. Joku neljä vuotta sitten päätin että opettelen ompelemaan, ja nykyään oon ihan hyvä. Kaks vuotta sitten aloin opetella neulomista, eikä se ookaan ankeeta vaan mukavaa! Mutta tässä sitä opetellaan vielä, mutta oikeesti, jos yhtään tykkäät käsillä tehdä, niin kannattaa koittaa, se on oikeesti ihana tunne kun saa jotain valmiiksi. :)

  1. haa, kuulostaa tutulta!:–D jos mä aloitan jonkun ompeluprojektin niin sit mulla on niitä yhtäkkiä seitsemän kesken…

   Mutta siis KYLLÄ! Pitäisi varmaan lainata äidiltä ompelukonetta joskus ja kokeilla. Kaikesta pienestä näpertelystä tykkään kyllä paljon, mutta ompelu ja kutominen on jäänyt kyllä kokonaan. Käsillä tekeminen on ihan mahtavaa :– )

 3. Onko Tampere niin ihana ja huikean paras paikka kuten kaikki sanoo sen olevan, ne siis jotka ovat joskus tai edelleen asuvat siellä..? Tahtoisin vähän kommenttia tai mielipidettä, muuttaisitko esim ikinä pois sieltä vai onko Tampere 4 the life vai miten sen tahtoo ilmaista..

  Tämä uteliaisuus siksi että poikaystäväni hetki sitten muutti Tampereelta Etelä-Suomeen kun muutimme yhteen eikä tämä ole täällä kovin hyvin viihtynyt ja haluaisi vain takaisin kotikaupunkiinsa, jossa on asunut koko ikänsä. Minä taas en haluaisi muuttaa pois Helsingin läheltä. Tilanne on hieman mutkikas mutta olen muistuttanut poikaystävääni että uuteen paikkaan kestää tottua jopa usean kuukauden verran. Mitä olet mieltä, katoaako tämä ’Tamperekaipaus’ koskaan vai tulemmeko väkisinkin joskus siihen pisteeseen että meidän täytyy valita joko Tampere, paikka vain jossa poikaystäväni osaa olla onnellinen ja tuntee olevansa kotonaan, mutta jonne minä en halua, tai tilanne että jäämme etelään, mutta josta poikaystäväni on lopun elämäänsä katkera.

  Tästä ei pitäny tulla näin pitkä avautuminen mutta ilmeisenä Tamperefanina haluaisin kuulla sun mielipiteen :D, jos siis jaksat vastata mikä ei pakko ole. Kivaa joulun odotusta Ida! :’)