DOTS & Designtori joulu 7.-8.12.

muoti, sisustus
11 kommenttia

Ääks voihan itku, mulla on uusi ihana pipo :’–) Muistatteko, kun kerroin teille hetki sitten Weecosista? Kirjoittelin tästä ekologisesta & eettisestä kauppapaikasta ihan omasta kiinnostuksestani ja siksi, että taustalla häärii tuttuja tyyppejä. Weecosin ihanaiset taisivat tykätä postauksestani, kun sain kiitoksena valkata itselleni Muka van pipon – olinhan sellaisen valkannut lempparikseni siihen Weecos-postauksen kollaasiin

supermukava dots-pipo

muka va pipo supermukava

Kävin eilen valkkaamassa pipon Super Mukavasta. Valikoima oli kattava, mutta päätös oli helppo koska olen ihastunut tähän (muistaakseni Orivedellä tehtyyn?) pilkkukankaaseen! Olen aiemmin sovittanut tästä kankaasta tehtyä hametta, mutta se oli valitettavasti väärän mallinen näin lyhkäiselle tyypille. Superia, että tästä kankaasta löytyi rusetillinenkin pipo, vaikka olisin varmasti tykännyt myös siitä kollaasin yksinkertaisesta pilkkupiposta. Mm. näitä pipoja voi tulla huomenna ja sunnuntaina metsästämään Designtori joulusta! Pakkahuone ja Klubi täyttyvät tällä kertaa peräti kahdeksi päiväksi upeasta designista, käsitöistä, sisustustarvikkeista, koruista, vintagesta ja muodista. Minä ainakin aion suunnata paikalle heti huomenna etsimään joululahjoja ja ehkäpä mulla olis mielessä jotain pientä itsellenikin… Oon odottanut Designtoria innolla, oon tehnyt sieltä niin usein kivoja löytöjä. 

Lisätiedot tapahtumasta TÄÄLTÄ

 

Lisää luettavaa

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Kesäkuulumisia

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. no se on! <3 noinkin ohkainen matsku lämmittää ihan riittävästi ja suojaa sopivasti tuulelta. ja on niin söpö!

 1. Söpö! Mua kiinnostais kans hankkia jokin vähän turbaanityyppinen pipo. Muka valla, R/H:lla ja Nurmella ainakin on niitä valikoimissaan. Pitäisi vain valita.

  1. Heeei joo, totta totta! Oon katsellut sitä R/H:n turbaania itsekin, se on kiva. :-) Hyvät vaihtoehdot eniveis!

 2. Eikä, oon kanssa himoinnut noita rusettipipoja ja mietin että voisin sellaisen ostaa itselleni joululahjaksi, hih!! Ja tämäkin tyttö aikoo muuten suunnata Desingtorille, mutta tällä kertaa esiintymään :—) Ehkäpä satut sinne juuri tuolloin kello 16.30, kun luvassa on nykytanssia!

  1. No osta!!! On superkiva ja Muka van vaatteet kestää monta vuotta käyttöä, toisin kuin kaikki ketjuliikkeiden tavara…..

   Hei kääks, enpä tiennytkään!:-O hyvä kun sanoit. oon varmaan menossa jo aiemmin paikalle, hmmm!