Skin Blossom alekoodi

kauneus, luonnonkosmetiikka
Jätä kommentti

Heeei ihanaiset, mulla on teille kiva jouluinen ylläri! Mun Skin Blossom -hehkutus oli huomattu ja kauneuteen erikoistunut nettikauppa pretty.fi haluaakin tarjota kaikille mun lukijoilleni Skin Blossomit -10% alennuksella!

alennuskoodi pretty.fi

Tässä on nyt oiva tilaisuus kokeilla luonnonkosmetiikkaa, Skin Blossom kun on ilman alennuksiakin varsin kohtuuhintainen sarja. Tuotteiden hinnat vaihtelevat tuolla Pretty.fi:ssä 10,90€-14,90€ välillä. Lisäksi harva luonnonkosmetiikkamerkki yltää yhtä korkeisiin luomuraaka-ainepitoisuuksiin, joten tämä Englannissa valmistettu sarja on kyllä kokeilemisen arvoinen. Omia suosikkejani on kasvojenpesuaine (vaahtoaa kasvoilla ihanasti ja puhdistaa meikin tehokkaasti kuivattamatta ihoa), kasvovoide (käytän öisin, tekee ihosta ihanan tasaisen – sama kuin kuvassa, mutta pakkaus ehti muuttua välissä) sekä shampoo ja hoitoaine joista kirjoitin hetki sitten TÄÄLLÄ.


Koodilla IDA36510 saatte joulukuun loppuun asti -10% Skin Blossomin tuotteista! Kurkkaa kaikki Skin Blossom -tuotteet TÄÄLTÄ


Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.