Skin Blossom alekoodi

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: ,

Heeei ihanaiset, mulla on teille kiva jouluinen ylläri! Mun Skin Blossom -hehkutus oli huomattu ja kauneuteen erikoistunut nettikauppa pretty.fi haluaakin tarjota kaikille mun lukijoilleni Skin Blossomit -10% alennuksella!

alennuskoodi pretty.fi

Tässä on nyt oiva tilaisuus kokeilla luonnonkosmetiikkaa, Skin Blossom kun on ilman alennuksiakin varsin kohtuuhintainen sarja. Tuotteiden hinnat vaihtelevat tuolla Pretty.fi:ssä 10,90€-14,90€ välillä. Lisäksi harva luonnonkosmetiikkamerkki yltää yhtä korkeisiin luomuraaka-ainepitoisuuksiin, joten tämä Englannissa valmistettu sarja on kyllä kokeilemisen arvoinen. Omia suosikkejani on kasvojenpesuaine (vaahtoaa kasvoilla ihanasti ja puhdistaa meikin tehokkaasti kuivattamatta ihoa), kasvovoide (käytän öisin, tekee ihosta ihanan tasaisen – sama kuin kuvassa, mutta pakkaus ehti muuttua välissä) sekä shampoo ja hoitoaine joista kirjoitin hetki sitten TÄÄLLÄ.


Koodilla IDA36510 saatte joulukuun loppuun asti -10% Skin Blossomin tuotteista! Kurkkaa kaikki Skin Blossom -tuotteet TÄÄLTÄ


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.