LUUMUA

kauneus
3 kommenttia

Tässäpä vielä vähän paremmat kuvat siitä luumuhuulipunasta, jota Maj käytti mulle meikin tehdessään (TÄÄLTÄ voitte kurkkaa Majn postauksen aiheesta!). Sain sen ja samansävyisen kynsilakan hetki sitten testiin Yves Rocherilta. Olen ennenkin hehkuttanyt Yves Rocherin huulipunia – näissä  loistava hinta-laatu-suhde! Huulipunan normihinta on n. 14€, mutta aika useinhan Yves Rocherilla on jotain alennuksia ja tarjouksia. 

plum lipstick plum nailpolish

yves rocher luumuhuulipuna

yves rocher luumun värinen huulipuna ja kynsilakka

Kynsilakkakin on ihan mahtavan sävyinen. Koostumus tuntuu ainakin Lumenen lakkoihin verrattuna vähän paksuhkolta, mutta ainakin pysyvyys on loistava – väittäisin, että vähän parempi mitä Lumenen lakoissa. Eli se paksumman koostumuksen kuivattelu kannattaa, kun kesto on kerran parempi. Tummien lakkojen kanssa kaipaa muutenkin pysyvämpää lopputulosta, ettei lohkeilu heti näy. Mutta arvaatteko mikä näissä on toisiksi paras asia, heti noiden mahtavien sävyjen jälkeen? NOH tietty kultaiset paketit<3 kulta+luumu, huh mikä yhdistelmä! 


*translation: plum is the new red. 

 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. JEE!! just tuommoista väriä olen etsinyt! Kipinän siis huomenna yves rocherille. Kiitos tästä vinkistä! :-*

      1. Hihii >:-D suosittelen, ihanan tuntuinen puna myös huulilla! sopii sulle varmasti ihan törkeen hyvin!