YES/NO: MEGA BLINGBLING

muoti
15 kommenttia

shiny earrings megabling

megabling glitter

 Noh nyt ois sitä blingbling-kimallusta sitten. Hahaa, YES / NO ???! 

Onhan nää överit, mun mielestä ihanan överit, mutta funtsinkin tässä että näillähän sais jostain semi-arkisesta asusta heti astetta juhlavamman. Just vaikka toi college + nahkahame + nää korvikset + huulipunaa. Mmm!


*translation: yes or no? too much bling bling? 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. toimii!!! ostin just itelleni samantyyppiset, vintagea joltain vuosikymmeneltä x. vaatimattomasti vain 9cm pitkät ja kunnon strassikimalteet. en ikinä muuten käytä korvakoruja, mut välillä tulee olo että pitää olla ”vähän” blingii hehee…

  2. yes.. Yes… YEs… YES! Todellakin jees toimii ja iskee kovaa! Mietin vaan vaan että saattaa korvalehdissä alkaa vähän paino tuntumaan :D ihanat ja olen saattanut kerran tai kaksi hypistellä Glitterissä…

  3. NO! NO! NO! Rihkamaa: jos metalliseos sisältää lyijyä, ovat erittäin epäterveelliset. Epäekologiset, muovia, ei määriteltyä metalliseosta: kierrätys? Kestävä kehitys: kuka valmisti- missä? Jos ja tod.näköisesti pinnoitettu metalliosat: myrkkyaltaissa, pahimmillaan elektrolyysi kaliumsyanidinesteessä…kuka tekee: lapset tai väh.naiset…Syanidia tuskin tarvitsee avata. Siinä ihan pari syytä…Sori vaan, nyt oli ihan pakko!

  4. Coolit!! Mä ainaki tykkään.
    Toivottavasti noi ei paina liikaa niin voi pitää koko päivän :)

  5. Totally kyllä. College, megakorvikset ja huulipunaa, siinä on mun ulkonäköni kulmakivet!