365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

18

joulukuu 2013

29

COMMENTS

100% leather

Written by , Posted in Muoti

Huhh huh. Tein tänään ihan mielettömän ale-löydön, ihan vahingossa! Olin oikeastaan etsimässä vikoja joululahjoja ja päätin käydä H&M:llä kurkkaamassa, josko sieltä löytyis sopivan paksut sukkikset talvikäyttöön. Löysin sitten jotain ihan muuta alerekkejä puolihuolimattomasti katsellessani….

Untitled

Aika tuima ilme. Taisin pelätä että tässä on joku koira haudattuna ja siksipä tutkinkin kaikki saumat ja tarkistin toimivatko vetskarit ja nepparit, koska NAHKATAKKI, aitoa nahkaa, minun koossani 20€ ?!?!?!!? KAKSIKYMMENTÄ EUROA?!?! Tarkistin hintalapunkin aika monta kertaa, koska alkuperäinen 149€ ja alehinta 20€ eivät vain kuulostaneet yhtään järkevältä… 

biker nahkatakki

bikernahkatakki nahkaa

ida tampere

Täydellinen nahkatakki! Muistan ihastelleeni tätä samaista takkia joskus mooonta kuukautta sitten h&m:ssä ja miettineeni että voi kumpa tää tulis joskus aleen. En ihan uskaltanut toivoa tämmöisiä aleprosentteja!! :–D Varsinkin kun nykyään tuntuu että alennusmyynnit on sama asia kuin max -20% ale…. kassallakin vielä jännitin, että onko tuo hinta lapussa varmasti oikein. JEA, alennusmyynnit mun osalta done! En tarvii muuta, jessss!!!

Joko te ootte tehneet mahtavia löytöjä? Joulun alle ajoittuvat alennusmyynnit ovat fiksuja siinä mielessä, että saattaa löytää vaikka uuden talvitakin alennuksesta ennen kuin pakkaset ovat kunnolla ehtineet alkaakaan. Tosin tässä joulun alla rahat saa kyllä käytettyä aika hyvin muihin ihmisiin ja itselle ostaminen tuntuu turhamaiselta… onneksi tää oli sen tasoinen löytö, ettei siitä mitenkään voi tuntea huonoa omatuntoa. Plus nyt on kaikki lahjat hommattuna! ;–) 


*translation: can’t believe what i just found!!!! leather jacket only for 20€. It’s from H&M and it’s brand new. What is this?!?!?! I’m the luckiest girl! 

Lisää luettavaa:

29 Comments

 1. nq
  • ida365
 2. Viiru
 3. Sofia
 4. Lotta
  • ida365
 5. SM
  • ida365
  • ida365
    • ida365
 6. ee
  • ida365
  • ida365
 7. Verkkomeesi
 8. hamis

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.