MICKEY DRESS

muoti
8 kommenttia

Designtorilta ostettu R/H:n MICKEY BEACH DRESS in action! Ikuistuipa tähän kivasti tuo mekko. Yleensä kokomustien asujen kuvaaminen on tuskaa, mutta näköjään meillä oli nyt varsin suotuisa valaistus. 

Olen jo varmaan parin vuoden ajan haaveillut R/H:n MICKEY-mekoista. Mallien yksinkertaisuus ja se, että niissä on aina joku juju, viehättää. Tässä mekossa jujuna on tuo yläosan läpikuultava pitsikangas ja mulle jujua tuo myös midi-mittainen helma. Mun eka midimekko ever! 

&H MICKEY BEACH DRESS

rh mickey dress black mesh

bianco leather wedge heels

365ida

Tässä taas tuli todistettua, ettei lyhyys rajoita vaatevalintoja, kun vain sattuu löytämään oikean mallisen ja mittaisen vaatteen. Midihelmat (ja maxit) kielletään aina lyhyiltä kaikissa ”näin pukeudut oikein vartalotyyppisi mukaan” -tyylisissä opastuksissa, mutta mä uskallan kyllä olla eri mieltä. En nyt tiedä pidentääkö juuri tämä asu minua, mutta kuten tämän asun kohdalla huomattiin, voi pitkät vaatteet tehdä lyhyestäkin pidemmän näköisen! Vitsit en malta odottaa kesää, tuo mekko pääsee silloin oikeuksiinsa paljaiden jalkojen ja niiden puukorkoisten sandaalien kanssa! 

Mitäs te tuumitte? Iskeekö midi-mitta?


*translation: this is my new fav dress from R/H, which is Finnish fashion brand. I love their clothes and especially this Mickey dress. Check their collections HERE

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tosi nätti mekko! :) tosta pituuden mukaan pukeutumisesta on vaan pakko tuumata sen verran, et minkä takia ylipäätään pitäis yrittää näyttää pidemmältä tai lyhyemmältä kuin on ja miksi kaikissa pukeutumisohjeissa oikeen just kannustetaan siihen et ei vois näyttää siltä mitä on… harmillista -_-

    1. voi kiitos!:–) Jep, ja oon kyllä niin samaa mieltä – vähän naurettavaa että jonkin noinkin normaalin asian, kuten lyhyys tai pituus korostaminen on joissain pituuksissa huono juttu ja pitäisi pyrkiä näyttämään tietyn mittaiselta tms :D

  2. Aivan ihana! Itsekään en ole pituudella pilattu joten olisi jännä kokeilla tuota. Tosin ehkä se että olet hoikka saa tälläiseen pitkään linjaan yhdistettynä sinut näyttämään pidemmältä? :) kaikesta huolimatta, nätti mekko!

  3. upea mekko! :-) sopii sulle tosi hyvin. Munkin 155-senttiselle varrelle aina neuvotaan ettei mitään midiä yms. sais pistää mutta oon todennut ettei musta mitkään pidentävät vaatteet päällä pitkää saa joten ollaan sitten ylpeästi lyhyenä ;-D

    1. kiitos aino!:-* mullapa taitaa olla jouluna päälläni midihame, katsotaas mitä siitä sanotte! ;—)