Maksihameessa talvella

muoti
19 kommenttia

Unohdan maksihameet tosi helposti kesän jälkeen kaappiin, koska talvella niitä on jokseenkin hankalampi pukea – tuntuu ettei mitkään takit sovi kovin hyvin pitkän hameen kanssa (salaa haaveilen pitkästä kamelinvärisestä villakangastakista kirpparilöytönä…). Mutta vitsit miten mukavia maksit muuten ovat talvella! Alle saa vaikka useammat sukkikset ilman että se näkyy ja pitkä hame lämmittää sekin enemmän kuin lyhyt, vaikka kangas on ohutta. 

american apparel maxi skirt black

american apparel maxi skirt ida365

maxiskirt ida

 maxi skirt – American Apparel, t-shirt – Topshop 

 leather bag – Asos, leather wedge boots – Bianco 

Melkoiset kontrastit näissä kuvissa, ei meinaan ehkä ole helpointa kuvata kokomustaa asua ja mun valkoista ihoa. Tykkään ihan hulluna tuosta mun Topshopin t-paidasta jossa on syväänuurrettu selkäaukko. Tuo on ihan älyttömän vanha, ensin muistelin että oisin ostanut sen lukiossa mutta taitaa olla, että ostin sen ysiluokan ja lukion välisenä kesänä – eli siis 6,5 vuotta sitten, mitäää?!?! On ainakin maksanut itsensä takaisin, kantsii siis kurkata materiaalilaput kun ostaa ketjuliikkeistä (tai mistä tahansa) niin voi löytää kestäviä juttuja. Siistiä tehdä tämmöisiä havaintoja. Aika useinhan vanhemmat vaatteet päätyy kirpparille, mutta kiva että olen löytänyt näin hyvän perusvaatteen käyttööni :-)

Onko teidän maksit käytössä kesät talvet, vai odottavatko ne kaapissa kevättä ja fiksumpia asuyhdistelmiä?

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. mielelläni käyttäsin makseja talvellaki, mutta ite omistan vain polvipitusia talvitakkeja ja jotenki maksit näyttää niiden kanssa kovin hassuilta. lyhyen takin kanssa kyllä voisin pitää, mutta tuntuu että talvitakki lyhyenä saa aikaan semmosen tikkarivaikutelman, että yläosa on turhan ”puff” :D

  1. no joo, mä tiiän! mäkin käytän makseja polvipituisten takkien kanssa, en itseasiassa taida omistaa yhtään lyhyttä talvitakkia muutenkaan? :- D vähän kömpelöähän se ehkä on, mutta maksit on niin kivoja!

 2. Tosi kivalta vaikuttava blogi :) Oi että, tykkään asustasi ja varsinkin tosta t-paidasta!!

 3. En ymmärrä miksi, mutta mä vaan en osaa käyttää maksihameita talvella, enkä edes syksyllä. Ne on mulle kesävaatteita. :D Ja vaikka kovasti yritän ajatella ettei niiden tarvi olla vaan kesävaatteita ja voi vitsit miten kivalta maksihameet näyttää vaikkapa nahkatakinkin kanssa, niin ei vaan mee mun kalloon. Ehkä mun suurin ongelma onkin kenkien yhdistäminen maksihameisiin, jotenkin talvikengät ei sovi niiden kanssa yhteen. Siis mun omat, mutta muilla kuitenkin maksihameet näyttää kivoilta saapikkaiden ja nilkkureidenkin kanssa. Kamala dilemma. :D Mutta niin, tämän pitkän viestin tarkoitus oli kertoa että, kyllä, mulla ainakin maksihameet makaa talven kaapin perällä, vaikka innolla odotankin kevättä ja sitä että saan kaivaa maksihameet taas käyttöön. Ne kun on todellisia mukavuusvaatteita!

  Sun asu on ihana. Varsinkin tuota t-paitaa oon ihaillut aina kun se on blogissa vilahdellut. Jotenkin niin söpö ja samalla simppeli. :)

  1. Ahaaaaa ymmärrän!! Mullakin meni hetki löytää sopivat kengät omasta kaapista – jotkut mahdollisimman sirot tuntuu musta mukavilta, kuten näissä kuvissa näkyvät biancon kiilakorot. Maiharit tuntuu jotenkin liian raskailta talvitakin ja pitkän hameen kanssa… Mutta siis syksyllä ehdoton kombo on just nahkatakki + maksi! silloin kengiksi saattaa vielä aurinkoisella ilmalla riittää ballerinat tai nilkat paljaiksi jättävät nauhakengät. :- )

   Hihii, suurkiitos! kivaa että paita oli jäänyt mieleen, se on jo sen verran vanha että on varmasti vilahtanut täällä useammankin kerran.

 4. Voi miten onnellinen mä olenkaan, kun löysin sun blogin! Täältä oon saanut hurjasti inspiraatiota pukeutumiseen. Sun blogi on mulle myös jonkinlainen rauhoittumis- ja rentoutumispaikka. Sellainen, mistä tulee hyvälle mielelle, kun sitä lukee.

  Itsekin olen innostunut kovasti hameiden käytöstä näin talvella. Itse tosin pidän rumia, mutta lämpimiä tunnelmantappajalegginsejä hameen alla, jottei tule kylmä!

  Takkiongelma on mullakin suuri pitkien hameiden kanssa, mutta leuto talvi mahdollistaa aika kivasti mukavan neule+nahkatakki yhdistelmän käytön.

  Mä suorastaan rakastan selkää paljastavia paitoja. Mulla on isot rinnat ja monien paitojen kaula-aukot ovat erittäin syvät, joten yhdistelmä näyttää aika tyrkyltä. Tämän takia mä käytänkin valtaosaa mun paidoista nykyään väärinpäin! Edestä peittää ja takaa paljastaa – mä tykkään!:)

  Pakko vielä kehua, että oot aivan mielettömän kaunis!♡

  1. Voi itku miten ihana kommentti, KIITOS! Siistiä että löysit mun blogin, ihanaa olla inspiraatioksi ja iloksi!! <3

   Hhuihh mä olen niin viluinen aina, etten oo käyttänyt nahkatakkia lokakuun jälkeen. Ja hei tuohan on tosi kätevää! :-D Kääntää paita ympäri siis, fiksua!

   Voi apua, mahdottoman iso kiitos :-* <3

 5. Mulla oli uuden vuoden asuna maksimekko. En oo kyllä aikasemmin pitäny talvella (no heh, ei mulla oo ees ollut maksimekkoa/-hametta ennen viime kesää :D) mut se putkahti ihan yhtäkkiä mieleen et niin, kyllähän mä sen voin pukea vaikka kesä onkin jo ohi. Ja onneksi puin!

  1. loistavaa!:-D ja juhlissa ei onneks tarvii takkia kuin paikasta toiseen siirtymiseen, joten supergood!

 6. Jäin tän postauksen jälkeen vähän kateellisena haaveilemaan tommosesta paidasta ja semmonen tulikin samantien vastaan h&m:llä tosin pitkähihasena ja body versiona! Jäin vaan kovasti pohtimaan että minkälaiset rintsikat tonne voi heittää alle? :D

  1. hahaa kool!! ;–D mulla on yhdet semmoiset joissa selkäosa menee niin alas että se ei just ja just näyt tosta selkäpuolelta, eli ihan normit siinä tapauksessa. :– ) kanafileet tietty ainakin toimii jos selkäaukko menee tosi alas?

 7. Hei Ida,tosi ihana tuo Sinun hameesi,ihastuin siihen heti.Itse käytän yleinsä aina hametta mutta enimmäkseen puolihameita koska haluan pitää sukkahousuni hyvin näkyvillä mutta kyllä tuo Sinun maksihameesi oli toi upea -)
  Mun yksi rakkaista harrastuksiani on muuten ompeleminen ja olen perustamassa pienen ompeluseuran hämeeseen niin tuollaisen maksihameen ompeleminen olisikin tosi upea haaste=D )
  Päivi