LONDON

lifestyle, matkailu
6 kommenttia

Terkkuja sateisesta, mutta supermielenkiintoisesta Lontoosta! Palailtiin eilen illalla aika myöhään ja vitsit mulla olis paljon kerrottavaa. Nyt on kummiskin eka pakko purkaa tavarat ja siivoilla kotia, taidettiin lähteä täältä melkoisella kiireellä kun tuntuu että kaikki tavarat on hujan hajan ja osa joululahjoistakin yhä laittamatta paikalleen :- D 

Joku teistä kommentoikin aiemmin, että on ihme jos en ihastu Lontooseen – oikeassa olit! Lontoossa oli sellaista jännää suurkaupunki-fiilistä mitä esim. New Yorkissa. Käveltiin jalkamme kipeiksi, syötiin hyvin ja tanssittiin uutena vuotena paikallisten kotibileissä. Löydettiin aarteita Old Spitalfields Marketilta, hieno juliste Tate-museokaupasta ja Mujista kaikkea aivan ihanaa pientä kotiin. Nähtiin keskustaa ja lähiöitä vähän kauempaakin kun meidän hotelli oli zone 5:lla, n. 20minuutin junamatkan päässä keskustasta. Otin melko paljon kuvia, kiitos kätevän Olympuksen – ostin muuten sen uusimman PEN-kameran itselleni joululahjaksi kun ihastuin siihen niin kovasti laina-aikana. Palaillaan kuviin ja fiiliksiin pian, nyt mä keitän lisää kahvia ja rupean purkamaan noita matkalaukkuja! Mulla on teille niin mahtavia vinkkejä että huh! :-* 

 


 

*translation: we’re back!!! london was great. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Olimme myös jouluviikon lopun Lontoossa. Lontoo on niin mahtava ja kätevä. Ja mitkä alet!

    1. no kuule sun blogista mä alunperin tajusinkin, että hitto, mehän suunnataan lontooseen parhaina ale-aikoina! :–D

  2. Kunnon tuotetiedustelut mulla xd kyselin äsken just T:n Nikeistä. Nyt sun pilkkuhousuista, mistä ne on? (kirjoitin eka pikkuhousuista…..)

    1. hohoho xd ihana! mut kuuuule, noi on sukkikset! sellaiset semipaksut mustat pilkuilla. ginasta ostettu joskus kaks vuotta sitten – jep, sukkikset jotka ovat todella kestäneet, vou! :-D