WHERE TO EAT IN LONDON x 3

matkailu, ruoka
13 kommenttia

Aloitetaans ruokapaikkavinkeillä! Näistä ainakin kaksi löytyi teidän vinkkienne perusteella, kiitos niistä! :–* Lontoosta olisi varmasti löytänyt megakalliitakin ruokapaikkoja, mutta onneksi löydettiin semmoisia joissa hintataso oli suht sama mitä Suomessa. Meitä oli etukäteen varoiteltu sen suhteen, että Lontoo ei oo mikään halpa paikka ja sen huomasi parhaiten ravintoloissa – kaupoissa kun sattui olemaan alennusmyynnit. 

  BYRON  – proper burgers
33-35 Wellington Street

London WC2E 7BN
KLICK!

Roosa vinkkas kommenttiboksin puolelle Byron -hamppariravintoloista, kun kyselin Lontoo-vinkkejä. Tiesin että Roosan suosituksiin voi luottaa, joten siksi suuntasimmekin heti ekana iltana Camdenin Byroniin. Listalta löytyi vissiin vain yksi kasvisvaihtoehto, mutta se oli oikein hyvä. Viihtyisä paikka eikä mitenkään kovin kallis. 


 The Breakfast Club
12-16 Artillery Lane
E1 7LS
KLICK!

Ah, lemppariravintola koko Lontoo-reissulta! Yritettiin päästä Sohon Breakfast Clubiin jo aiemmin reissun aikana, mutta sinne oli kahden aikaan päivällä sellainen jono että päätettiin muuttaa suunnitelmia ja etsiä toinen rafla. Onneksi vikana iltana jaksettiin vielä seikkailla Spitalfieldsin brekkari klubille, oli niin ihana paikka etten kestä. Hymyilytti kaikki hassut yksityiskohdat ja ihanan boheemi sisustus. Valkkasin listalta halloumi-wrapin ja join ekaa kertaa ikinä inkivääriolutta, joka oli ihan mielettömän hyvää. Taavi söi jonkun club sandwichin ranskiksilla, taisi olla hyvää sekin.  Jos jonkun vinkin tahdotte multa poimia Lontoon reissullenne, niin menkää tänne! 


 FLATPLANET 
39 Great Marlborough St
London W1F 7JG

KLICK!

Satuttiin aika vahingossa saapumaan Flatplanetiin, huomattiin se ohikulkumatkalla ja kiinnostuin paikasta heti, kun huomasin että siellä käytetään spelttiä leivontaan! Tilattiin tuollaiset spelttileipäset – juuri uunista tulleen spelttileivän päälle kasattiin mozzarellaa, pestoa, valkosipuliöljyä, kirsikkatomaatteja, rucolaa ja parmesania. NAM! Tätä voisi testata kotonakin. Melkoisen pienihän tuo annos oli hintaansa nähden, mutta aivan sairaan hyvä. 


+++ sitten vielä tämä ihana falafel-mesta jonka nimeä tai sijaintia en kuollaksenikaan muista. Ei kai näytä kenestäkään tutulta? 

Meri opasti meidät tänne jostain Oxford Streetiltä, tuolla sai siis itse valkata kaikki lisukkeet falafel-pyöryköiden kaveriksi. Vähän sama fiilis mitä Fafa’sissa tai Gopaleissa? Tuo iso boksi maksoi jotain 7 puntaa ehkäpä, ei tosiaan paha koska ruokaa mahtui tuohon lootaan ihan mielettömästi. Kotitekoisenoloinen minttusitruunalimu maksoi punnan ja oli ihan superhyvää. 

 


 *translation:  where to eat in london: byron, if you wanna eat proper burgers. the breakfast club, if late breakfast, wraps, sandwiches, salads and burritos sounds good. flatplanet, if you avoid normal white wheat – try great spelt flatbread. 

Lisää luettavaa

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hellyyttävä toi yks pickle hampparin vieressä tossa tokassa kuvassa. Herkun ja tunnelmallisen näköistä muutenkin!

 2. Falafelpaikan on pakko olla Maoz Vegetarian. Todella hyvä hinta-laatusuhde, mahtava salaattivalikoima ja tuo minttulimonadi oli niin ihanaa, varsinkin kun viime kesänä Lontoossa käydessä oli ihan mieletön helle.

  1. EIKÄÄ ihanaa kiitos!!! <3 ihan mahtavaa että tunnistit paikan – en tainnut itse edes nälkäisenä katsoa liikkeen logoa tai mitään, apua :D siis jep, niin herkulista ruokaa!

 3. oioi!! kaikki paikat vaikuttavat ihan huipuilta, etenkin breakfast club iih! lontoon reissu vähän kuumottelis, nää sun postaukset saattaakin olla just se viimenen kimmoke lähtee moikkaamaan luokkakavereita rapakon toiselle puolelle keväällä :—-) ootan innolla kaikkia muita lontoovinkkejä, jihuu!

  1. LOISTAVAA! :-D ootahan vaan kun ehdin muokata kaikki kuvat ja kirjoitella muut suositukseni ylös :-)

 4. jes, kiva että oli apua vinkeistä! mulla oli kans listalla toi the breakfast club kun viimeksi lontoossa pyörähdin, mutta sitten se jotenkin jäi enkä ehtinyt sitä testaamaan. ens kerralla sitten! :–)

 5. Me tykättiin Lontoossa sellaisesta italialaisesta ravintolasta kuin Bar Remo. Sijaitsee Oxford streetin läheisyydessä Princess Streetillä. Hinta-laatu suhde on mitä mainioin, ihana italialainen tunnelma tulee esiin heti kun ovista astuu sisään. Henkilökunta on aitoa italialaista porukkaa. Pasta annokset maksoivat noin 10 puntaa kappaleelta ja olivat isoja. Siitä lähti kyllä nälkä koko päiväksi :)

  1. Ooh, pitää pitää mielessä ensi kertaa varten ;–) ja ehdottomasti kantsii testaa tuo Breakfast Club, koko viikon paras löytö!

 6. Ja ainiin, pitää varmaan kokeilla toi Breakfast Club, kun pääsiäisenä ollaan taas Lontooseen menossa :)

 7. Hei mahtavaa että tykkäsit suosittelemastani Breakfast Clubista! :) Tuli heti nälkä näistä kuvista!