PARKA COAT + BACKPACK

muoti
20 kommenttia

HUH, onneksi ostin lämpimän talvitakin ennen näitä pakkasia! En löytänyt mistään mitään fiksua suomalaista vaihtoehtoa, koska talvitakkeja on niin vaikea löytää oikean kokoisina. Mun pituudesta ei yleensä oo suurta vaivaa vaatteiden etsimisessä, mutta talvitakit!!! Niitä on ihan mahdoton löytää :-D Villakangastakkeja ja muita ohuita löytyy, mutta paksut parkatakit on usein XS-kokoisina ihan liian isoja. Liian leveitä hartioista, liian leveitä vyötäröltä, liian pitkät hihat ja liian pitkiä.

Onneksi Asokselta löytyy kokoa 4 ihan myös normipuolelta, ei pelkästää petite-osastolta! Koko 6 vastaa Asoksella aika hyvin H&M:n divided-malliston kokoa 34, eli 4 on sitten varmaan 32 tai xxs. Erittäin ok:n kokoinen 159cm pitkälle minulle :-D Kurkatkaas siis Asoksen takkivalikoima te muut lyhyet, joilla on takkimetsästys päällä! Toivotaan että tämä oli fiksu ja kestävä ostos – mun edellinen parkatakki oli mulla käytössä 7 vuotta!!! Ja sekin oli ketjuliikkeestä. Ketjuliikkeistä vaatteita ostaessa täytyy kyllä olla erityisen tarkka materiaaleista ja laaduista, koska kertakäyttövaatteet on turhin asia mihin voi rahansa laittaa… 

Taavilta vuosi sitten joululahjaksi saatu reppu toimii superhyvin parkatakin kanssa. Siinä missä pienempi ja sirompi Fjällrävenin reppu menee joidenkin villakangastakkien kanssa talvella, on tämä takki ja tämä viininpunainen Eastpakin reppu hyvä kombo. 

Mulla ei koskaan ollut ala-asteella Eastpakkia, vaikka ne oli silloin yhtiä kooleimpia reppuja mitä saattoi olla – etenkin vaaleansinisenä. Oli mulla Jansportin reppu joka oli ihan ok kool sekin, muttei tod yhtä kool mitä tämä…. vihdoin mulla on oma eastpak ^___^

 coat – Asos, backpack – Eastpak 

 riding pants – American Apprel, boots – Dr. Martens 

Nyt kun on käyttänyt kaksi viikkoa putkeen samaa lämmintä parkatakkia, ei enää huvittaisi olla fiksu vaan tekisi mieli pukea ohuempi villakangastakki jotta voisi käyttää korkonilkkureita ja pitkiä neuletakkeja – niitä kun ei noin vaan puetakaan poikamaisen parkatakin kanssa. Parka on käytännöllinen, mutta ehkä vähän tylsä mun makuuni – mutta ainakin olen fiksu kun en palelluta itseäni ohuissa takeissa….. Kevät, saat mun puolesta tulla tosi pian!


*translation: I’m so glad I bought this warm winter jacket – It’s -18 celsius degrees here!! Coat and backpack are the perfect combo. Thank you Maj for taking these pics! 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihana takki! Muhun uppoo noi karvahuput, vaikka takaraivossa vieläkin puuskuttaa yläasteen ’vain pissikset käyttää niitä’-huudahdukset! Se ei kyllä koskaan estänyt mua käyttämästä sellaista, ja olin onnesta soikea kun sellainen 10 vuoden jälkeen eksyi vaatekaappiini :)

  Mä muistan niin hyvin, kuinka coolei eastpakin reput oli ja semmonen oli pakko saada! Mulla oli just semmonen vaaleansininen, mutta kaikilla oli viininpunainen tai musta :D Ehkä toi värin coolius on vaihdellut aluettain!

  1. Kiitos!! Hahaha ja jep, i know :D toi on näillä pakkasilla älyttömän kätevä, suojaa viimalta enemmän ja lumi ei tuu naamalle. Mutta siis totta, tätä ennen oon käyttänyt karvareunusta hupussa seiskalla ;-D

   Mä just muistelen et monella oli musta tai vaaleensininen! :D

  1. KIIITOS <3 ihana :-D Hiukset kyllä kasvaa nopee, joten jos alat paljon kaipailla nutturaa niin no worries!!

 2. vooi ihana takki! sopii sulle ihan älyttömän hyvin :-) oot kyllä tosi ihana itekki!

 3. ihana takki! äly upee ja sopii sulle loistavasti. oon kade, oot niin kaunis <3

  1. voi eikä :-D !??! ei älä oo kade, olin kai näissä vaan tosi iloisena, hih!

 4. Hih, mulla oli yläasteella pinkki Eastpak! Pitäisi varmaan kaivaa se kaappien syövereistä takaisin käyttöön :)

  Asoksella on kyllä ihania takkeja! En uskalla aina tilata tosin, koska epäilen etteivät ne ole tarpeeksi lämpimiä tällaiselle vilukissalle… Ja jos takki ei sovi, niin pitää palauttaa ja se maksaa :/

  1. Ihana :-D erittäin kool, kaiva ihmeessä!

   Ja totta, mäkin kyllä aika tarkkaan luin tekstejä ja zoomailin ennen kuin varmistuin tän olevan lämmin. mutta onhan tää :–) onneks!

 5. Hei pue vaan korkkarit parkan kanssa! Se on just sopivasti epäkonventionaalinen ja päräyttävä yhdistelmä. Käytännöllinen parka vaan alleviivaa kenkien hienoutta, asettaa ne ikään kuin herkuksi tarjottimelle.

  1. totta, totta. saattaa olla että mun takki on liian oversized mun makuun korkonilkkureiden kanssa – näytänvähän tikkarilta kun jalassa on korot ja päällä muhkea parka! :-D toisaalta se voi olla ihan hellyyttävänkin näköistä…..

 6. pöhpöh, siitä vaan rohkeesti korkoo jalkaan! mäkin oon ihan surutta käyttäny vagabondin korkonilkkureitani, ja mun talviparkatakki on _valtava_ :–D oikeesti, se on siis aivan älyttömän massiivinen ja paksu, eikä silti haittaa yhtään korkojen käyttöö!
  oisit sitäpaitsi söpö tikkari :–*

  1. hhahah no nyt oon mennyt vikat kaks päivää korkkareissa! :-D välillä naurattaa, mutta ehkä se on mun pään sisällä se ajatus siitä että korkkarit + mun megamuhkee parka on jotenkin huvittava yhdistelmä…. :D