HALF FRAME

lifestyle
11 kommenttia

Keskellä talvipakkasia on tosi inhottavaa julkaista kesäkuvia, sori kamut!:–D Nää on kyllä aika syksyisiä lopulta eikä varsinaisesti hellekuvia, joten ehkä nää ei aiheuta ihan niin hirveää kesäkaipuuta mitä kesäisimmät valokuvat. 

kiipeilyä

Eiiih en malta oottaa että pääsen kesällä skeittaileen Taavin kaa! Mua pitää kyllä taluttaa välillä enkä uskalla mennä muuta kuin ihan loivia alamäkiä, mutta kuitenkin. Tulee hurjan siisti olo kun pysyy pystyssä :-D 

kesäaamupala

Tullintorin remonttijutskat ja joku kesäinen aamupala. Tuoremehu maistuu niin luksukselta skumppalasista! 

taavi puhaltaa

taavi ja koirra

Oltiin Saimaan rannalla joskus loppukesästä. Vesi oli ihan törkeen lämmintä! En aiemmin ollut uinut yhtä miellyttävässä vedessä Suomessa, tuota pystyi tämmöinen vilukissakin kuvailemaan lämpimäksi. Eikä oo mitään parempaa kuin järvessä uiminen ja sauna, etenkin jos vesi on lämmintä! Mökillä oli myös koirakaveri <3___<3 miettikääs tätä: musta on tullut koiraihminen!!! haha t. cats_forever_91

summertime sadness

Linda, tää huivi taitaa olla vieläkin sun luona?? xD Jossain Kalevan hautausmaan takana on hienoja juurakkoja joiden päällä on kiva istuskella ja juoda teetä termarista. Voi kesä ja iltapyöräilyt! 

sukellus pulahdus

Pulahdus! 

saimaan rannalla

Kaikki nää kuvat on otettu Golden Half -filmikameralla joka käyttää ”half frame” -kuvaformaattia. Teetetylle kuvalle tulostuu siis kaksi pystykuvaa vierekkäin! Esim. noissa juurakkokuvissa ja osassa noista skedekuvista on käytetty Fritz the Blitz -lisäsalamaa. 

En tiedä koska meille tulee Plasticille lisää Golden Halfeja, ne olivat viimeksi loppu kun tehtiin Japanin suuntaan WIDE SLIM -tilaus. Varastosta löytyvällä Diana Minillä voi silläkin kuvata half frameja, ennen filmin asettamista täytyy vain asettaa sellainen kehys kameran sisään (joka tulee paketissa). Tuo Diana Mini onkin nyt yhteistarjouksessa Diana Flash+:n kanssa – täydellisen vintagehenkinen kombo hämärässäkin kuvailuun! Ovat normaalisti yhteensä 109,80€ ja nyt lähtevät hintaan 95€! Kurkatkaa TÄÄLTÄ jos etsitte sopivaa filmikamerakomboa. Esim tuo kolmanneks vika kuvapari on otettu tämmösellä filmikamera + salama -kombolla. 


*translation: half frame pics from last summer, yeee!! i love proper photos and that’s why i sell plastic cameras with my friend. visit our web shop HERE

 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Uihhh miten ihania kuvia!!
  Uskaltauduin vasta tällä viikolla lähettämään Lindan ja minun reissufilmin kehitettäväks, en malta oottaa että pääsen näkemään ne kuvat!!! 8)))

  1. ei käääks miten mahtavaaa!!! toiv on tullut paljon mahtavia kuvia 8–) mulla ois taas yks rulla kehitettäväks myöskin…..

  1. no älä muuta sano! tuolla oli ihan sairaan nättiä muutenkin, harmi että yöllä ilman salamaa otetut kuvat keskellä järveä ei onnistuneet.

 2. Moikka Ida!
  Kameroista puheenollen, saako Olympuksen Pen -kameroihin kaukolaukaisinta? Olen semmoista hommaamassa ja tää on ratkaiseva tekijä :———) kiitti jos voit jeesaa!

  1. heeeei mä voisin kysästä Olympuksen suunnasta! Mun Pen e-p5:seen saa puhelimen toimimaan kaukolaukaisimena<3 mutta se taitaa olla vaan ton uusimman kameran ominaisuus, kun siinä on sisään rakennettu wifi. mä siis kysyn! :–)

   1. aaahhh kiitos <3____________<3
    kyllä vain sille on monta syytä miks oot mun lempparein bloggaaja!

 3. Vau miten hienoja kuvia! Jotenki tosi tunnelmallisia kuvia kaikki. Lumien sulamista odotellessa :)

 4. Ihanaa! Laita joskus Taavin vaatteista/asuista postausta!! Oma poikkis aika lailla saman kokonen ja tyylinen takkutukka, inspistä tarvii aina ;D