BUZINEZZ-IDA

muoti
27 kommenttia

business casual oh yes kyl juujuu

ida

nahkahame ja jakku

Ollaan lähdössä tässä tänään viettämään pikkujouluja (juu, eikös jotkut muutkin vietä pikkujoulut tammikuussa?) meidän firman kanssa ja pohdiskelen että mitä ihmettä pukisin päälleni! Yleensä valkkaisin nahkahameen ja voisin hyvin pukea kaveriksi jonkin kivan paidan ja bleiserin. Kun jalassa on korot ja huulissa punaa, on olo sopivan tyylikäs ravintolaillalliselle. MUTTA. Nämä pakkaset! Hame ei oikein ole vaihtoehto… Ostin sellaiset lämpösukkiksetkin, mutta nehän nukkaantui kahden käytön aikana niin pahasti, ettei niitä kehtaa pitää. Huijausta >:-( Joissain blogeissa hehkutettiin noita ”termosukkiksia” viime talvena, joten oletan muiden löytäneen mua paremman laatuiset sukkikset. Onko teillä mitään kokemusta noista? Siis semmoiset sukkikset, joissa on sisällä fleecestä tms. valmistettu vuori ja ovat superlämpimät. 

Taidan siis päätyä pillifarkut + korkonilkkurit + joku kiva paita + bleiseri -yhdistelmään. Ehkä voisin koettaa tehdä hiuksillekin jotain… Vaikeaa, kun suosikkivaatteet on pois kuvioista. Noh, ainakin voin laittaa korkeammat korot sitten, hehee. JUUH nyt sit kokeileen miten mun ja ghd:n käy tänään… Ei kovin usein olla oltu kamuja. 

 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Jep, mun termoleggareiden kohtalo oli sama. Nyt ne saa luvan toimia kotikalsareina. :D Toimii!

  1. nonni!! huoh oikesti mitä kertakäyttökamaa >:—( mulla ne menee kans nyt -24 keleillä legginsien alle heheh:D

 2. Joo ostin Vilasta ennen joulua sellaset lämpösukkikset sokeasti luottaen myyjän ylisanoihin. Ovat kuulemma superlämpimät, eivät hiosta ja eivät mene helposti rikki varpaiden/kantapäiden kohdalta… Noh, reiättöminä ovat toistaiseksi pysyneet mutta lämpimät nämä eivät ainakaan ole, hiostavat sisätiloissa ja kaiken kukkuraksi ovat kauttaaltaan nukan peitossa. Toiste en osta. Villahousuilla mennään.

  1. no sama homma mulla :D ostin vaan omani cubuksesta mutta myyjä höpisi samoin. just joo………. mulla on jopa yks reikäkin varpaiden kohdalla, mut se saattaa johtua siitä että kengässä oli kivi :’—D sisällä mä noita kans käytän….. mistä oot löytäny kivat villahousut? mä en löydä mukavia mistään!! ostin joskus stockalta sellaiset joiden haaraväli tippuu koko ajan polviin ja hrrrr.

 3. sama homma noiden leggareiden kanssa >:—I lisäksi niissä on erittäin epämukava vyötärö. siksi olen turvautunut tänä talvena toppahousuihin ja vaatteiden kanssa säätämiseen, jos haluan mekon kouluun D: mutta, älä laita toppahousuja bisnes illalliselle.

  1. NONNI surkeet siis!!!!!! huooh joo noiden vyötärö valuu mulla oudosti, mutta se on pienempi paha kuin toi kaamee nukka. hmm. ahhaahhzz mulla on vaan oliivinvihree lasketteluhousut xDDD katu-uskottavat…….

 4. Joo mullakin on samaiset sukkikset aika nukkaantuneet, mutta vedän siihen päälle vielä perus 100 denierin sukkikset, niin kyllä ne siellä alla lämmittää! Tarpeeks kun vaan kerrostaa sukkahousuja, niin kyllä tarkenee hamosissa pakkasella kuin pakkasella :D

  1. oooh no noinhan noi vois toimia joo! Pitääkin käydä hommaamassa jotkut paksut normisukkikset ja testata :– D

 5. Mä ostin vahingossa bik bokista moiset ja hyvänä on pysyny! Käyttäny varmaan joku kymmenisen kertaa ja ehjät on (mulle sukkikset on yleensä kertakäyttökamaa) eikä nukkaa!
  Ainoo miinus siitä että on aika lyhyet ja mulla tahtoo haara jäädä puoleen reiteen :(

  1. Jä lämpimät! En kyllä nyt näillä pakkasilla oo pitäny mutta silloin -5 säillä pärjäs hyvin!
   Nyt oon tehny sitä et oon pitäny yli polven sukkia sukkisten kaa ja sisälle tullessa rullannu ne tonne nilkkoihin. Silläki tarjennu mahtavasti!

   1. oho! oisko bikbok muka sit parempilaatunen ku vila tai cubus….?? huoooh en tahdo toisia pettymyssukkiksia >:-(

 6. Hei tuli tuosta yrityksestä mieleen, että haluisitko kertoa millaisena oot kokenut Proakatemiassa opiskelun? Pähkäilen ite tällä hetkellä sinne hakemista enkä osaa päättää olisko se hyvä juttu vai ei, äääh! Onko se kuin paljon rankempaa ku peruspuolella? Millaisia päiviä sulla siellä on, tai kui pitkiä? En tiiä oonko liian laiskanpulskee sinne :—D Ja myös yhteisen yrityksen perustaminen toisen alan opiskelijoiden kanssa mietityttää, et onks niillä ihan eri intressit sit projekteihin. Näätkö jotain huonoja puolia? Ollaan toki saatu semmonen perusinfo mut oli niin mainostusta ja hehkutusta että olis kiva saada rehellinen mielipide joltain, joka siellä on! Olisin superkiitollinen jos pikkusen voisit avata jotaki!! :–)

  1. voi kääks, tähän sais varmaan tehtyä kilometripostauksen :—D ehkä koetan vastaa sulle jotain tähän nyt lyhyesti?

   ootko sä siis liko, tiko vai matkailu? meidän tiimissä on kaikki yhtä lukuunottamatta likoja, mutta ei se tikous mitenkään erotu. :-) veikkaan että ois rikkaus jos tiimissä ois enemmän eri aloja opiskelleita.

   yhteisen yrityksen kanssa ei oo oikeastaan ollut mitään suurempia ongelmia, se on ollut vaan mieletön mahdollisuus! ilman sitä mulla ja lauralla ei ois plastic camerasia enkä ois mukana tekemässä parasta projektia ikinä, Tampereen Muotikirppistä. Kaikilla on kuitenkin vastuu, joten porukka kyllä hoitaa hommansa ettei tapahtuis mitään typerää. :-)

   Siis mä olisin varmaan lopettanut ekan liiketalousopiskeluvuoden jälkeen, se oli musta niin tylsää ja kuivaa. Halusin akatemialle ihan hulluna vaikka jossain vaiheessa epäilinkin että oisko se mun juttu kun en oo mikään superekstrovertti niinkun moni akatemiaa esitellyt vaikutti olevan… ja siis tosta työmäärästä! riippuu varmaan siitä miten ahkera on tottunut olemaan. mä panostin ekana vuonna vaan aineisiin joista tykkäsin (markkinointi, kielet….. öö olikos muuta kivaa:-D) ja muut meni pienemmällä panostuksella. Jos normipuolella esim tulee 30% opintopisteistä siitä, että istuu tunneilla ja 70% siitä että tekee kotona duunia niin akatemialla saa opintopisteet 100% siitä, mitä tekee. kaikki tunnit siis merkataan ylös, joten lusmuilla ei auta. mä oon nyt oikeassa tahdissa opintojen suhteen, eli valmistun ajallani ens jouluna, mutta tein esim. viime kesän osittain töitä. se taas mahdollisti tuen nostamisen kahdelta kesäkuukaudelta mikä normipuolella ei ois niin helppoa. :-) on myös kivaa tehdä osa duunista kotona niin voin samalla tehdä blogijuttuja ja muuta – tääkään ei ois normipuolella yhtä helppoa kun meillä oli ainakin aika paljon läsnäolopakkoa ekana vuonna. tosin siis laiskotella ei sillä tavalla voi mitä ekana vuonna, mutta vitsit sitä oppii niiiiiiin paljon enemmän akatemialla. joutuu menemään omien mukavuusalueiden ulkopuolelle ja haastaan itseä – silti aika turvallisessa ympäristössä missä muut tukee ja auttaa. oon löytänyt oman suuntani täällä paljon selkeämmin mitä oisin ekana vuonna. se, että täällä tehdään juttuja oikeiden asiakkaiden kanssa, opettaa paljon enemmän kuin teoriatunnit tamkilla. teoria kertyy ja karttuu luettujen kirjojen mukaan sitten.

   mutta siis on tää välillä ollut raskastakin. tiimihenkin on rakoillut välillä, mutta tommonenkin onneksi lopulta vahvistaa kun niistä selviää. joillakin on ollut ongelmia löytää oma suunta ja kivoja projekteja, mutta toi asia on täysin itsestä kii. pitää vaan rohkeesti etsii ympärille tyyppejä joita kiinnostaa samat asiat. esim. muotikirppiksessä on tyttöjä kahdesta eri tiimistä. vaikka tienaaminen ei mulle oo tässä se pääjuttu tai mikään motivaattori, on aika siistiä että itse tienaamillaan rahoilla voi sitten ostaa esim. piirtopöytiä tai puhelimia. osa meidän tiimiläisistä on tienannut ihan sairaan hyvinkin, että kyllä sekin on mahdollista.

   hmmm mitähän jäi sanomatta, kirjottelin tämmöstä tajunnanvirtaa….. mä suosittelen kyllä akatemiaa, kuten ehkä huomasit. vaatii tää enemmän, mutta antaakin tosi paljon enemmän. itsestähän kaikki on lopulta kiinni mitä mistään saa irti :–)

   1. Voi vitsit kiitos ihan hirveesti kun viitit vastata! :’)

    Mä opiskelen sosiaalialaa, meille avautuu nyt ekaa kertaa mahis hakea! Sekin vähän vaikeuttaa kun ei oo ketään ”omanalalaista” siellä vielä joka vois valaista just näitä meidän asioita. Meistä tulis siis tiimi fyssariopiskelijoiden kanssa (10+10). Ja niin tuosta mun piti kysyäkin, että onko sitä jotenkin määritelty kuinka paljon pitää tehdä sillä ”perustiimillä” eli sillä 20 hengen porukalla ja kuinka paljon voi sitten soveltaa ja tehä kenen kanssa haluaa? Onko sitä määritelty että kuinka paljon porukkaa pitää vähintään olla projekteissa mukana (plastic cameras? eikös teitä ole vaan te kaksi?) ? :–) En tienny tuotakaan että yli tiimirajojen voi tehdä yhteisiä projekteja!

    1. tietty!!!:–) oisin itsekin toivonut enemmän muiden henkilökohtaisia kokemuksia ennen akatemialle hakemista.

     aaaa niin aivan aivan!! kyllä mä luulen että toi tulee silti toimimaan – täällä jokainen tekee oikeasti niin eri tyyppisiä projekteja. se on varmaan vähän omasta tiimistä kiinni miten sovitaan – meillä tuumassa on sellainen henki että kaikki saa tehdä omanlaisia projekteja ja etsiä omaa juttua, mutta että tekisi myös jotain tuumalle eikä pelkästään ”ulkopuolisia” juttuja. plastic cameras on esim. tuuman yksi projekti jossa on siis mukana kaksi tuumalaista, mä ja laura. :-) muotikirppiksessä taasen on kolme tuumasta ja viisi poltteesta. oon itse vielä mukana esim. koko akatemian yhteisessä markkinointi&viestintä -tiimissä jossa on sekä pinkkuja että vetäjä poltteesta ja minä tuumasta. kaikki kv-tiimit ja yleiset solut on semmosia että niihin voi osallistua kuka vaan ja niillä porukoilla tehdään sitten yhdessä projekteja. eli kukaan ei periaatteessa määrittele mitään sääntöjä sen suhteen montako jossain projektissa on tai voiko tehdä pelkkiä yli tiimirajojen meneviä projekteja – ne on sääntöjä jotka tiimi yhdessä kehittelee. mä ainakin opin eniten siitä että teen itseä kiinnostavia juttuja (vaikka porukassa joka ei ois oma tiimi, esim. muotikirppis) joissa meen oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja jaan oppejani sitten koko tiimille pajatunneilla. :-)

 7. höh, tyhmää että sukkiksille kävi noin! ostin omani urban outfittersiltä (ne on kylläkin enemmän legginsit kuin sukkikset, myytiin nimellä footless tights xD) ja on pysyny ihan täydellisinä! mutta uo-vinkki ei taida hirveesti lämmittää suomessa sorryyy :((((

  ps. oon kanssa alkanu himoitsemaan nahkahametta, osasyyllisinä luultavasti ainakin teikä sekä eeva kolu ;—) se vaikuttaa niin kätsyltä!!

  1. no siis höh!:D en saa siis vielä luovuttaa…. footless tights, OF REALLY?? xddd

   heiii mahetsuu!! nahkahame sopii kaiken kanssa kun se on klassinen ja tarpeeksi pitkä. suosittelen!! ;–)

 8. Munkin thermolegginsit meni ihan kauheaksi just n. kahdessa käytössä. Jostain ketjuliikkeestä nekin oli, onneksi menevät ihan hyvin jossain lenkillä toisten housujen alla, mutta harmittaa silti kertakäyttövaatteet. Mun resepti yhdistelmään pakkanen+hameet/mekot on Falken merinovillasukkikset x2. Vähän ne on kalliita, mutta ei tule kylmä, ja kestää, noi vanhemmat on vissiin melkein viisi vuotta vanhat eikä näytä vieläkään lähellekään yhtä huonoilta kun noi thermolegginsit yhden käytön jälkeen. Suosittelen lämpimästi!

  1. No höh, tosi surkeaa! Inhoan vaatteissa kertakäyttöisyyttä, eikä mua nyt yhtään vakuuta teidän kommenttien jälkeen koko thermosukkikset :-( pöh!! mullakin nää menee legginsien alla yms, mutta ei kyllä hameiden kanssa enää. Mullakin taitaa olla yhdet Falken merinovillasukkikset, mutta niissä on ärsyttävä vyötärö joka valuu :D ehhh mitä ongelmia, ehkä oon ostanu väärän kokoiset tms!

   1. Joo ihan totta, ne valuu, mutta kun ne kääntää vyötäröltä kaksinkerroin ehkä n. 5cm matkalta niin pysyy mulla ainakin ylhäällä :-D Ei ihan ideaaleinta mutta silti parasta mitä oon keksinyt!

    Ja mun thermolegginsit tais hei olla Seppälästä, aika jännä kun tossa alhaalla on sieltä ostettuja kehuttu! Toivottavasti ne on panostanut laatuun siellä nykyään sitten.

    1. huuuuuuh miten sekavaa, en kyllä YHTÄÄN uskaltais nyt ostaa uusia, koska vihaan kertakäyttökamaa vaikkei se kallista oliskaan. ÄR >:– (

 9. Mä oon ostanut mun thermo-legginsit Seppälästä ja ovat varsin hyvinä pysyvät. Ostin parit ensimmäiset toissa talvena ja tänä talvena piti hakea uusia, kun kyl ne jokapäiväisellä käytöllä nukkaantuvat. Mä kun käytän oikeastaan pelkästään hameita, mekkoja ja salihousuja. Seppälässä myydän kanssa thermo-sukkahousuja, mutta itse tykkään enemmän legginseistä. :)

  1. No aika hyvin jos siis ovat kestäneet kuitenkin vuoden ajan käytössä? :-D mua nyt vähän jännittää uskallanko tommosia enää ostaa kun omat meni heti nukkaan!

 10. minullon seppälästä (muistaakseni, laput oon irrottanut hmh…) thermosukkikset ja ne on pysynyt hyvänä vuoden tai kaksi !!
  kannattaa ostaa semmosia, jotka mahdollisimman paljon normisukkisten tuntuset, semmoset kiiltävät u know :- ) jos ne on semmoi puuvillaiset pehmeät ja neulos näkyy hyvin, ne myös nukkaantuu hyvin…

  1. no hei seppälän thermojahan joku muukin tässä kehui, että vitsit miten hyvä!!! ehkä mä uskallan ostaa ne testiin?! matskuvinkki erittäin jees – eipä tullu mietittyä tuota sukkisten suhteen….. <:–)

 11. Mä ostin mun lämpösukkikset Vilasta ja oon käyttäny niitä ihan hirveesti ja silti pysyny tosi hyvinä :o ja kans seppälästä ostin sellaset vähän paksummat, mut ne on vähän nukkaantunu.. :—-)

  1. hitsit, onpa näissä nyt sitten eroja!! hyvä tietää, että mitä uskaltais ehkä testaa vielä…