Viiniä & lähikebabia

Ravintolat Tampere, ruoka
18 kommenttia

Tamperelaisena joudun tosi usein miettimään pääni puhki kun haluan keksiä ravintolan, jonne voisi mennä syömään illalla. Onneksi on huvi.infon -sovellus, alan vaan olla testannut useimmat sen suosittelemista rafloista :-D

Olen hehkuttanut Armas-ravintoloita aiemminkin, enkä suotta. 7,5€ hintaan saa maittavan, täyttävän, tuoreista raaka-aineista valmistetun kasviskebabin ja jälkkärikahvit vaikka take awayna. En keksi tämän parempaa lounasta enkä hinta-laatu -suhdetta Tampereen ravintolatarjonnasta. Ja tietysti lähiruokaa ja luomua!

Ja kun tähän lisätään viinit ja pidemmät aukioloajat…… Ah, tätä on kaivattu! 

Kahdet kasviskebabit ja kummallekin lasillinen kuivaa valkkaria maksoi yhteensä 28€, eli 14€/henkilö. Ei yhtään hullumpi hinta, sillä yleensä kaikesta pakkaseineksistä valmistetustakin saa maksaa viinilasillisen kanssa kaksikymppiä per nassu. Valkkari oli hyvää, ensi kerralla maistan cavaa ja kalakebabia – tai tapas-lautasta joka saapui valikoimaan viinien kaveriksi.  

Kuten ruoka-annosten raaka-aineissa, on viineissäkin panostettu laatuun. Pienet erät viinejä maahantuo Viinitalli. (lähde 13.1.2014) Joko olette ehtineet käydä testaamassa? Jos ette, menkää vaikka heti tänään! ;-) 


 Tuomiokirkonkadun Armas on auki seuraavasti:

MA-TI: 11-18
KE-PE: 11-21
LA: 14-21


*transation: Armas (Tuomiokirkonkatu 17) is my favourite restaurant at Tampere. I always choose vege option, but there’s also meat meals. Highly recommend!! ♥

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Moikka! oon miettinyt jo pitkään, että millä muokkaat näitä sun kuvia? :)

  1. oh ai!:-D siis nää on puhelinräpsyjä – iphone 4s:llä ja vsco cam -ohjelmalla muokattuna. muuten muokkaan kuvat photoshopilla!

  1. i try to do those short translations, but i know it’s a shame not to write in english! thanks :-)

 2. Liian pitkä aika siitä onkin, kun oon tuolla piipahtanut (1,5 vuotta taitaa olla jo O__o). On se vaan niin viihtyisä paikka, että täytyy nyt ottaa tästä suosituksesta vaari ja käydä lopultakin lähiaikoina :)

 3. Aaa voi armas. Harmittaa, kun se lähti kauppahallista kävin välillä lounastauolla siinä syömässä kun oli lähellä, halpaa ja hyvää !!

  1. no älä muuta sano! jos toinen ei vaikka ollut tarpeeksi tuottoisa niin onneksi kumpaakin ei tarvinnut sulkea. :—)

 4. Ui vitsi, pitääkin käydä parin viikon päästä tuolla, kun oon tulossa Tampereelle Valoa-festareille! :-) ooks sä menossa sinne?!

  1. HEI JOO,oon!! iisaa kuuntelemaan <3 mihin keikoille sä oot tulossa!?

   1. Mulla on se passi, joka oikeuttaa kaikkiin keikkoihin, joten fiiliksen mukaan mennään! Mutta Iisaa odotan eniten!! Ehkä siellä törmätään :-)

 5. Saako tuolta kebua siis lounasajan ulkopuolellakin? Kysyisin muuten heidän facesivultaa, mutta eivät näytä juuri sitä kautta vastailevan kysymyksiin. Nettisivu kertoo lounasajan ulkopuolisesta ajasta näin: ”Tarjolla olevat ruokalajit vaihtuvat hieman, mutta myös jotain lämmintä on tarjolla myös iltaisin. Viinien kanssa tarjolla armas hodareita, piiraita, salaatteja, ja pikkusuolaista.”

  Tärkeä tieto, koska haluan viedä ystäväni joskus maistamaan heidän kebujaan joihin itse tutustuin kauppahalliaikoina, mutta emme koskaan pääse tuonne lounasaikana. Kova pettymys tulee jos menee syömään myöhempään aikaan eikä kebuja olekaan tarjolla. ;_;

  1. HMMMM!!!

   Siellä on nyt ollut iltaisin vähän vaihtelevasti tuo kebab-annos, esim. joskus ei ole ollut leipää vaan leivän tilalla on ollut semmoista spelttihelmeä – mutta se sopii hyvin, eikä sitä oikein voi etukäteen tietää onko siellä leipä vai helmet tarjolla. :-) mutta oon tähän asti saanut iltaisinkin kebuu! tosin vinkkinä, kantsii maistaa piiraita, NE ON TÖRKEEN hyviä! menkää lauantaina? :-) luulis et sillon on kebuu vaik ei oo lounasaika!

   1. Kiitos vastauksesta, ehkä sitä uskaltaa sitten arkenakin mennä kun korvaavaa tuotetta nälkään löytyy, tai sitten tosiaan jonakin lauantaina! :)

    1. Jooo!!! Suosittelen koko sydämestäni, Armas ei oo koskaan pettänyt.