Viiniä & lähikebabia

/// Ravintolat Tampere, ruokaTags: ,

Tamperelaisena joudun tosi usein miettimään pääni puhki kun haluan keksiä ravintolan, jonne voisi mennä syömään illalla. Onneksi on huvi.infon -sovellus, alan vaan olla testannut useimmat sen suosittelemista rafloista :-D

Olen hehkuttanut Armas-ravintoloita aiemminkin, enkä suotta. 7,5€ hintaan saa maittavan, täyttävän, tuoreista raaka-aineista valmistetun kasviskebabin ja jälkkärikahvit vaikka take awayna. En keksi tämän parempaa lounasta enkä hinta-laatu -suhdetta Tampereen ravintolatarjonnasta. Ja tietysti lähiruokaa ja luomua!

Ja kun tähän lisätään viinit ja pidemmät aukioloajat…… Ah, tätä on kaivattu! 

Kahdet kasviskebabit ja kummallekin lasillinen kuivaa valkkaria maksoi yhteensä 28€, eli 14€/henkilö. Ei yhtään hullumpi hinta, sillä yleensä kaikesta pakkaseineksistä valmistetustakin saa maksaa viinilasillisen kanssa kaksikymppiä per nassu. Valkkari oli hyvää, ensi kerralla maistan cavaa ja kalakebabia – tai tapas-lautasta joka saapui valikoimaan viinien kaveriksi.  

Kuten ruoka-annosten raaka-aineissa, on viineissäkin panostettu laatuun. Pienet erät viinejä maahantuo Viinitalli. (lähde 13.1.2014) Joko olette ehtineet käydä testaamassa? Jos ette, menkää vaikka heti tänään! ;-) 


 Tuomiokirkonkadun Armas on auki seuraavasti:

MA-TI: 11-18
KE-PE: 11-21
LA: 14-21


*transation: Armas (Tuomiokirkonkatu 17) is my favourite restaurant at Tampere. I always choose vege option, but there’s also meat meals. Highly recommend!! ♥

18 kommenttia

 1. Avatar Niina /// 22/01/2014 / 11:18:11

  Moikka! oon miettinyt jo pitkään, että millä muokkaat näitä sun kuvia? :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 22/01/2014 / 16:50:56

   oh ai!:-D siis nää on puhelinräpsyjä – iphone 4s:llä ja vsco cam -ohjelmalla muokattuna. muuten muokkaan kuvat photoshopilla!

   Vastaa
 2. Avatar Tereza Nyirendova /// 22/01/2014 / 14:25:57

  Such a nice style! It’s a pitty you don’t blog in English… but neither do I.. :)
  good luck!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 22/01/2014 / 16:51:45

   i try to do those short translations, but i know it’s a shame not to write in english! thanks :-)

   Vastaa
 3. Avatar Joonas /// 22/01/2014 / 14:38:55

  Liian pitkä aika siitä onkin, kun oon tuolla piipahtanut (1,5 vuotta taitaa olla jo O__o). On se vaan niin viihtyisä paikka, että täytyy nyt ottaa tästä suosituksesta vaari ja käydä lopultakin lähiaikoina :)

  Vastaa
 4. Avatar ee /// 23/01/2014 / 00:25:06

  Aaa voi armas. Harmittaa, kun se lähti kauppahallista kävin välillä lounastauolla siinä syömässä kun oli lähellä, halpaa ja hyvää !!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 25/01/2014 / 16:07:35

   no älä muuta sano! jos toinen ei vaikka ollut tarpeeksi tuottoisa niin onneksi kumpaakin ei tarvinnut sulkea. :—)

   Vastaa
 5. Avatar Annukka /// 23/01/2014 / 20:56:41

  Ui vitsi, pitääkin käydä parin viikon päästä tuolla, kun oon tulossa Tampereelle Valoa-festareille! :-) ooks sä menossa sinne?!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 25/01/2014 / 16:08:05

   HEI JOO,oon!! iisaa kuuntelemaan <3 mihin keikoille sä oot tulossa!?

   Vastaa
   • Avatar Annukka /// 28/01/2014 / 21:46:46

    Mulla on se passi, joka oikeuttaa kaikkiin keikkoihin, joten fiiliksen mukaan mennään! Mutta Iisaa odotan eniten!! Ehkä siellä törmätään :-)

    Vastaa
 6. […] Kerroinkin aiemmin, että Armas Katukeittiö on ottanut valikoimiinsa Viinitallin laadukkaita ja mainioita viinejä. Nyt Armas Katukeittiö & Deli on vaihtanut nimensä virallisesti Armas Katukeittö & Viinibaariksi, joka kuvaa uutta konseptia paljon paremmin. Päivällä Tuomiokirkonkadun Armas tarjoilee sopuhintaisia ja laadukkaita lounasvaihtoehtoja ja iltaisin Armaan viihtyisissä tiloissa pääsee nauttimaan laadukkaita viinejä, pikkunaposteltavaa ja ”lähikebabeja”. Musta on siistiä että viinivalikoimaa voi vaklata etukäteen TÄÄLTÄ ja hinnatkin ovat näkyvillä – suosittelen valkkaria ja vitosen cavaa lämmöllä. […]

  Vastaa
 7. Avatar Liena /// 12/03/2014 / 15:57:34

  Saako tuolta kebua siis lounasajan ulkopuolellakin? Kysyisin muuten heidän facesivultaa, mutta eivät näytä juuri sitä kautta vastailevan kysymyksiin. Nettisivu kertoo lounasajan ulkopuolisesta ajasta näin: ”Tarjolla olevat ruokalajit vaihtuvat hieman, mutta myös jotain lämmintä on tarjolla myös iltaisin. Viinien kanssa tarjolla armas hodareita, piiraita, salaatteja, ja pikkusuolaista.”

  Tärkeä tieto, koska haluan viedä ystäväni joskus maistamaan heidän kebujaan joihin itse tutustuin kauppahalliaikoina, mutta emme koskaan pääse tuonne lounasaikana. Kova pettymys tulee jos menee syömään myöhempään aikaan eikä kebuja olekaan tarjolla. ;_;

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 12/03/2014 / 17:45:20

   HMMMM!!!

   Siellä on nyt ollut iltaisin vähän vaihtelevasti tuo kebab-annos, esim. joskus ei ole ollut leipää vaan leivän tilalla on ollut semmoista spelttihelmeä – mutta se sopii hyvin, eikä sitä oikein voi etukäteen tietää onko siellä leipä vai helmet tarjolla. :-) mutta oon tähän asti saanut iltaisinkin kebuu! tosin vinkkinä, kantsii maistaa piiraita, NE ON TÖRKEEN hyviä! menkää lauantaina? :-) luulis et sillon on kebuu vaik ei oo lounasaika!

   Vastaa
   • Avatar Liena /// 12/03/2014 / 19:52:35

    Kiitos vastauksesta, ehkä sitä uskaltaa sitten arkenakin mennä kun korvaavaa tuotetta nälkään löytyy, tai sitten tosiaan jonakin lauantaina! :)

    Vastaa
    • ida365 ida365 /// 12/03/2014 / 20:09:17

     Jooo!!! Suosittelen koko sydämestäni, Armas ei oo koskaan pettänyt.

     Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.