Bralettes

muoti
22 kommenttia

Muistatte ehkä, kun jokin aika sitten linkkailin tänne nättejä bralette-rintsikoita ja mietin, mistä löytäisin itse nätit, yksinkertaiset ja sopivat pitsirintsikat. Noh, mun suosikki verkkokaupasta tietty – Etsystä! Tämmöiset ovat parhaita kesällä löysien ja isokainaloaukkoisten toppien kanssa, mutta myös neuleiden alla nyt talvella. Joku teistä kommentoi viimeksi, että ”tuntuu luksukselta pukea ohuet ja kauniit pitsirintsikat lämpöisen villapaidan alle” ja allekirjoitan tuon väitteen täysin itsekin. Arjen luksusta, ihan vain itseä varten. 

Mielettömän huonoa tuuria – se myyjä, keltä nämä tilasin, on vissiin poistanut kauppansa Etsystä tai ainakin vaihtanut nimeä, sillä käyttäjää ei enää löydy :–( Löysin kuitenkin toisen myyjän jolla näyttäisi olevan sama tuote myynnissä. TÄÄLTÄ* löytyy nämä ohkaiset pitsirintsikat! Valikoimissa on samat värit mitä sillä myyjällä jolta itse tilasin, vaikka esimerkkikuvia onkin vain mustista ja valkoisista rintsikoista. Tiedän että Emma pyörittelee päätään mulle, mutta musta nää on NIIIN mukavat ja nätit! 

* Affi-linkki, yhteistyössä Etsy.com:n kanssa

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. aaaa niin söpöjä ja näyttää juuriki hyvältä ku vähä pilkottaa tota pitsiä väljän topin alta! harmittaa ku ei itselle sovi tollaset tai ainaki tuntuu, että mul on liian isot rinnat noin siroihin ja nätteihen rintsikoihin :-DD

  1. voi eii, voin kuvitella :—( nää ei ehkä tosiaan oo ihanteellisimmat isorintaisille, voi kurjuus. kantsii testailla, varmasti näitäkin on erilaisia ja tukevampia yms!

 2. IHANAT!! Juuuuri täydelliset! Täydellisten puutteessa tilasin just asokselta ekat ohkaset pitsirintsikkani mutta noi on just sellaset, joita oon etsinyt!!

  1. oiii toivotaan että nekin on hyvät! <3____<3 nää on niiiiin täydelliset kesäks!

   1. Hehe pakkohan noikin oli nyt sit tilata x)) Etkiitti vaan vinkistä, mustat meni tilaukseen!!

    1. ihana :—DD hihihi toivotaan että on hyvät!!! meitsi tyytyväisenä ^__^

 3. Voi että miten ihanat! Täälläkin yksi isorintainen ilmoittautuu, tuskin on enää hyvänmaun rajoissa laittaa samanlaiset ihanuudet päälle :-(

  1. hööööh, mä en kyllä osaa tuohon sanoa mitään, varmaan niin tyypistä ja vaatteista kii:—( kurjuuus!

 4. JUUH justiin ku ajattelin, ettei tarvitse ostaa mitää tässä kuussa niin WA_dam esittelit nää ja oon ihan myyty nöyyy!!!!! :-D täytyy varmaan tilaa tai pyytää poikaystävältä lahjaks hehhe ..x) mutta siis aivan I-HA-NAT !! Just tommoset ettei purista tai kiristä! ^__^

  1. hhhaahah eikä:—–D aika helposti syntyi ostohalu, kääks!! noi on kyllä käytännölliset ja niille on varmasti käyttöä :- )

 5. Voi miten nätit! Harmi vaan että näillä D-koon ulokkeilla noiden käyttö on haave vain… :-(

 6. ää kuin ihanat!! melkeen kans pakko tilata, oon sen verran ihastunut noihin kans viime aikoina että :-D

 7. Jotenki mietityttää et onks nuo linkin takaa löytyvät oikeesti USA:ssa tehtyjä tuolla hinnalla. Etsyssä myydään harmillisen paljon kiina-kamaa joka on sit mukamas ”handmade”. Aikaki nuo padded brat näyttää aika epäilyttäviltä tuonhintaseks. Etenkin jos täsmälleen sama tuote myynnissä toisessa kaupassa se kertoo jo kaiken tarvittavan. Ebaystä sais samat varmaan vieläki halvemmalla. :/

  1. Juu onhan etsyssä niitäkin. Tuo on kurja juttu, kaikki vastuu on taas kuluttajalla. Ihan samalla tavalla sitä näkee ketjuliikkeissä tismalleen identtisiä vaatteita joista toisessa lukee made in china,toisessa made in bangladesh ja kolmannessa made in usa (noi jenkkiversiot löytyy yleensä vaan verkkokaupoista, mutta halpisketjuliikkeistä yhtä kaikki)…. mistä sitä lopulta tietää missä ne on tehty :– (

 8. Niin kivat, varsinkin noi punaset kesäksi oijoi! ^^http://www.ae.com/aerie/browse/category.jsp?catId=cat4850006 tommosen sivun löysin kun päätin kans joku yö uudistaa vaatekaappia, valmistusoloista/maista en sitten tiedä mutta kovin kalliita tälläsetkin pitsihepenet monessa paikkaa :((

  1. no on oikeasti :–( ja sitä samaa kiinakamaa kaikki anyway, hmmmmmh. haastavaa :- (