Armas Viinibaarin avajaiset

Ravintolat Tampere, ruoka
7 kommenttia

 Tuntuipas spessulta saada kutsu lempiravintolansa avajaisiin – nyt mietitte että mitä höpötän, onhan Tuomiokirkonkadun Armas ollut avoinna jo vaikka kuinka kauan? Jep, mutta nyt juhlistettiin Viinibaarin avajaisia! 

Kerroinkin aiemmin, että Armas Katukeittiö on ottanut valikoimiinsa Viinitallin laadukkaita ja mainioita viinejä. Nyt Armas Katukeittiö & Deli on vaihtanut nimensä virallisesti Armas Katukeittö & Viinibaariksi, joka kuvaa uutta konseptia paljon paremmin. Päivällä Tuomiokirkonkadun Armas tarjoilee sopuhintaisia ja laadukkaita lounasvaihtoehtoja ja iltaisin Armaan viihtyisissä tiloissa pääsee nauttimaan laadukkaita viinejä, pikkunaposteltavaa ja ”lähikebabeja”. Musta on siistiä että viinivalikoimaa voi vaklata etukäteen TÄÄLTÄ ja hinnatkin ovat näkyvillä – suosittelen valkkaria ja vitosen cavaa lämmöllä.

Olenko hehkuttanut aiemmin miten hyviä nuo Sun Speltin spelttinäkkärit ovat? Niitä saa normiversion lisäksi mustikkanokkos-versiona, molemmat herkullisia, luomuakin vielä! Pitää pian kertoa tarkemmin mitkä kaikki jutut olen kotona korvannut speltillä, näkkärit ovat yksi niistä. Ainakin meidän lähikookaupastakin saa Sun Speltin tuotteita, mikä on varsin ilahduttavaa. Aina ei tarvitse mennä erikoiskauppaan asti.

Mouhijärven Herkkujuustolan juustot maistuivat ihanalta ja tuo Armaan porkkanakakku on taivaallista. Sekin leivotaan toisinaan speltistä – kantsii kysäistä kun käy Armaassa herkuttelemassa. Vähän huvittaa etten ole koskaan maistanut mitään Armaan salaatteja tai lounaskeittoja, lupaan että ensi kerralla testaan jotain muuta kuin kasviskebabia! 

Joko olette ehtineet käydä testaamassa Armaan Viinibaarin? 


*translation: Armas is my favourite restaurant everrrrr. 

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. JIHUUUUUU HYVÄ K-MARKET MESTARI!!!!!!!!!!^_________^

    ……….olettaen että tarkoitat meidän kauppaa……..

  2. Ne speltti näkkärit on ihan huippuhyviä! Kunhan saan edellisen paketin loppuun on vuorossa se mustikka! Eikä musta hintakaan paha, koska yhdessä paketissa on niin monta! :)

    1. niiin on!!:–) herkullisia sellaisenaan mutta myös juustojen kanssa aivan mainioita.