favourite winter coat

muoti
2 kommenttia

ONNEKSI nyt on vain supervähän miinusasteita tai jopa plussaa – vaikka mun talviparka on kiva, on idamainen olo vain villakangastakeissa. Tässäpä mun lempparitalviasu: 

Takki on löytynyt Lindexistä, ihanin pipo on Super Mukavasta (Muka va-merkkiä) ja nahkabootsit Biancon. Joko olette huomanneet, että Tampereen Bianco lopettaa? Itseasiassa koko ketju lopettaa Suomessa, joten nyt pikkuisen huolettaa – mistä sitä sitten ostaa kenkänsä? Bianco on niitä harvoja kenkäkauppoja, joiden valikoimista löytää myös kolmevitosta ja ihan kiitettävästi nahkaa. Eihän Tampereelle jää kuin Kookenkä ja pienten putiikkien rajalliset valikoimat ja tietty tavaratalojen tylsä valikoima….. Hohhoii. Ei kai auta mikään, mutta käykää ihmeessä kurkkaamassa onko jäljellä edullisia löytöjä! 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Itsekin vasta havahduin siihen, että Bianco on sulkenut ovensa. Minusta se tosi harmi juttu! Olin joskus nuorempana liikkeessä töissäkin ja minusta Biancolla on aina ollut erityisen hyvä, monipuolinen ja ihana kenkävalikoima.

    Tervetuloa kurkkailemaan myös minun kauneusblogiini, jonne kauneudesta, ihonhoidosta ja kosmetiikasta kiinnostuneet lukijat ovat lämpimästi tervetulleita! :)

    http://beauty-highlights.blogspot.fi/