// moi

kauneus
14 kommenttia

1 Marssin viime viikolla Putkaan ja lähdin sieltä viiden minuutin jälkeen reikä korvassa ja 45€ köyhempänä. Juujuu, on sitä varmaan fiksumpiakin tapoja käyttää rahaa mutta oon haaveillut useammasta reiästä korvassa jo ikuisuuden. Nyt on siis rustossakin koru!
2 Pinkki ei tunnu enää liian kirkkaalta kynsissä, se kertoo keväästä! Talvella ahdisti liian kirkkaat kynsilakat, joten pitäydyin tummansinisessä ja viininpunaisessa
3 Viikonloppuna juhlistettiin poikaystävän isän synttäreitä ja vaikka kuvan ilmapallot eivät liity tapaukseen, sopivat ne oikein hyvin juhlafiilikseen ja kuva mätsää kynsilakkakuvaan täydellisesti!
4 toiset megahienot kynnet!! mulle käy tosi usein niin, että lakkaan kynnet esim. siniseksi tai jollain oudolla blogin kautta testiin saamallani kynsilakalla ja katson hetken valmiita kynsiä silleen O___O ja sit vaan tyynenrauhallisesti poistan lakat ennen kuin ne ovat edes ehtineet kuivua…. pitäis varmaan vaan pysytellä niissä omissa suosikeissa eikä yrittää innostua esim. harmaasta kynsilakasta
5 JEEE, printic-tilaus tuli vihdoin (blogiyhteistyö)! mun eka tilaus hukkui johonkin, perin kummallista. multa on tässä joulun jälkeen hukkunut jo kolme pakettia, että huhhhuh, vähänkö ärsyttävää. Minne ne hukkuneet paketit joutuu ja missä vaiheessa? Esittelen tilaamani kuvat pian!

Ja hei, olkaas illasta kuulolla – luvassa pikainen arvonta! :-*

 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. jostain syystä tykkään hulluna tällasista kollaasi-postauksista………. tääkin on niin ihana ihana ihana ! ja sinä ja sun korvas ja kyntes ! halleluja !

 2. Ah mun on pitäny jo pitkää. käydä lävistämässä tragus, rustokoru löytyykin jo. Sit haluisin vielä jonnekin kohti rustoa yhden. Voisihan rahaa tosiaan käyttää fiksummin, mutta muakin on kiehtonut jo tovin ajatus suht useasta reiästä korvassa, muuta kun en halua lävistää! Ja iihanat kynnet, muakin kiehtoo nyt kaikki keväiset kynnet <3

  1. no äläpä, tykkään hulluna siitä että korvassa on useampi koru! :–D etenkin kun ne on valittu niin että ne sopii yhteen jne jne. ja sais noita varmaan halvemmallakin, mutten tiedä mitkä paikat tampereella on luotettavia paitsi putka lävistysten suhteen.

   hihiii samiksii<3

 3. uu ihanat korvikset! Kun sulla näyttää olevan tossa emmätiiämikätoi on öö sisäkorvalehdessä(?) korvis, niin onnistuuko kuunnella esim. nappikuulokkeilla musaa vai estääkö toi? Olisi meinaan tosi siistiä ottaa itekin useempia reikiä, nimenomaan tohon ja rustoon, sekä ihan korvalehden päätyyn sen lävistävä nuoli tai joku muu :)

  1. ooh kiitos!! ja joo, onnistuu napeilla kuuntelu! pitää vaan olla tarpeeks lyhyt tuo korun tappi, ettei se estä sitä. Ekat pari kuukautta mun rusto oli tosta traguksen kohdalta kyllä niin hellä, että silloin ei nappikuulokkeita paljoa käytetty :–D mutta nyt kun tää on parantunut kokonaan niin ei oo mitään ongelmaa!

 4. olipa kiva postaus taas! :–) asiaan liittymättömästi, muistatko mikä on sen appin nimi jolla saa emojeita liitettyä kuvien päälle? :-D muistaakseni oon nähnyt sulla joskus sellasia igssä, kiitos hurjasti!

  1. Hahaa joo! LINE cameralla ainakin saa, kun sillä voi kirjoittaa, niin käyttääkin sit tekstin sijaan emoji-hymiöitä ^______^ ja hei kiitosS!!

 5. sattuks toi rusto?:o tai ku pyörryin ku mulle laitettii perus reiät nii en uskalla enää ottaa rustoo, mut haluisin :-D

  1. se on varmaan tositosi henkilökohtaista! mulla ei sattunut yhtään :-) mutta perusreiätkää ei sattuneet eikä tuo traguskaan, että mä en ehkä oo paras vertailukohde jos sua pyörrytti normireiät :-/

 6. Täällä ilmottautuu yks, jonka korvalehti on täynnä reikiä, heti niinkö olis haulikolla ammuttu, totesi mummuni 76v. :–D Mulla oli joskus myös rusto-osassa lävistys, mutta se alkoi tulehtua kerran toisensa perään ja jouduin harmikseni ottaa sen pois. Halusin kysyä, käykö tuo tragus-lävistyksen ottaminen kipeää? Sellainen on ollut suunnitteilla jo jonkun aikaa mutta pelottaaa :–D

  1. :———-D ihana mummu, hahahah. Tragus ei sattunut mulla yhtään enempää kuin rustokaan, mutta sisko jolla oli rusto etukäteen kavahti kyllä tragusta ottaessaan. se saattoi johtua siitä että hän luuli ettei traguskaan sattuisi kun rustokaan ei ollut sattunut. mä taas pelkäsin että kuolen joten tragus ei tuntunut missään :D