ihana aWa design

muoti
90 kommenttia

aWa designin ihana suunnittelija Anna-Greta otti muhun yhteyttä ja kysyi, haluaisinko tehdä pientä yhteistyötä hänen kanssaan – no todellakin! Olinhan ihaillut hänen tekemiään korviksia Pupulandian Jennin ”Kaunis ystäväni Anna” -postauksessa. Sain valkata itselleni korvikset aWa designin valikoimista ja voitte vaan arvata millaisiin päädyin…

Korvikset tulivat supernätisti pakattuna ♥ Arvostan todella paljon sitä, kun joku panostaa kokonaiskuvan lisäksi pieniin yksityiskohtiin – pinkin käärepaperin availu on paljon kutkuttavampaa kuin se, että korvikset olisivat vain olleet kirjekuoren pohjalla. Ah, ihanaa!

Tämmöiset kaunokaiset valkkasin, saatoitte ehkä arvata jos avasitte tuon ekan linkin, heh. aWa designin valikoimissa on näitä kukkia ja pisaroita, sekä muttereista tehtyjä näyttäviä koruja. Arvelin että mustille nahkaisille kukkasille olisi eniten käyttöä ja annoin suunnittelijalle vapaat kädet tuon helmen valinnan suhteen – ja hän valkkasi mulle siihen tosi nätin jaspiksen. Vitsit miten ilahduttavaa, kun joku toinen osaa lukea sua ja tietää mistä tykkäät. Suunnittelijalle itselleen on tärkeää että jokainen koru on uniikki, joten toisia samanlaisia ei tule vastaan. Korut valmistetaan kierrätysnahasta – parhaat päivänsä nähneistä nahkatakeista tms. Korujen hopeaosat ovat hopeitua nikkelitöntä korumetallia – tulevaisuudessa toivottavasti täysin hopeaa. :-) Helmet ovat lasia tai luonnonmateriaaleista valmistettuja.

Vitsit miten paljon kivempi on hehkuttaa näitä korviksia kuin esim. niitä yhtiä megablingblingejä. Vieläkö muistatte ne? Noh, niillä on kaupassa hintaa n. 35€ ja ne menivät ekan käytön jälkeen rikki…. Muistampa taas jatkossa miksen oikeastaan ikinä osta rihkamakoruja… 

Sovittiin Anna-Gretan kanssa että myös yksi teistä saa itselleen aWa designin korvikset! Voitte kurkkailla vaihtoehtoja aWa designin facebook-sivuilta sekä verkkokaupasta, mutta lopullisista korviksista voi suunnitella Anna-Gretan kanssa uniikit – esim. juuri noiden helmien avulla. :-) Toimitan arvonnan voittajan sähköpostin Anna-Gretalle, jotta voittaja ja suunnittelija voivat yhdessä sopia millaiset korvikset tehdään.


Jos sulle kelpaisi uniikit aWa design -korvikset, niin kommentoi tähän postaukseen jotain suuntaa antavaa sen suhteen, millaiset korvikset ottaisit mieluusti. Voit esim. linkittää lempparisi nettikaupasta tai kuvailla värivalintoja nahan ja helmen suhteen. Arvontaan voi osallistua 20.2.2014 klo 23.59 asti. Laitathan kommentin tietoihin toimivan sähköpostin, sillä otan yhteyttä voittajaan henkilökohtaisesti arvonnan päätyttyä. 


Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oh ihanuutta! Mä kelpuuttaisin suuuuuret mustat joissa on hapsuja :3 Tuo öljyvärinen helmi on tosi kaunis tuola nettisivuilla!

 2. Luultavasti flower korvakorut,mustalla nahalla ja valkoisilla helmillä ^_^

  Ihania koruja,hino kierrätysidea!

 3. Mustat hapsulliset ottaisin mieluiten, mutta helmestä en osaa sanoa. Ehkä antaisin tekijän päättää. :)

 4. Voih, mä rakastuin noihin mustiin kukkasiin heti. <3 Nahka ja värinä musta on jotain niin mun kestosuosikkia, että tuommoset korvikset ois varmaan kovassa käytössä! :) Siihen mustaan nahkaan vielä joku söpön värinen helmi, esim. roosan, niin täydellistä.

 5. erityisplussaa hei siitä että noi korut on lukollisia. aikoinani megavenytyksillä maailmalla pyörineelle oon nyt dumbokorva jolla ei pysy mitkään muutku j-lo hoopsit korvissa….

  jotkut mustat superisot ja pörröiset. mahd. näyttävät :- D

 6. Onpas täydelliset ja ihanan erilaiset korvikset – ihana arvonta! ^__^ ottasin mieluusti mitkä vaan, mutta noi nuden väriset kukat kirkkailla helmillä on niin kauniit<3

 7. Mustaa mustaa mustaa on yleensä mun juttu, mutta nyt myös norsunluun värinen nahka vaikutti iihanalta! No joko tai ja niin vähän näkyvää helmeä kuin mahdollista :)

 8. Nuo norsunluun väriset kukat näyttää kivoimmilta, ehkä ton läpinäkyvän helmen takia! Ne voisin ottaa vaikka heti :)

 9. Mustaa, mustaa! Samaa mallia kuin sinunkin, mutta jos saisi mustan helmen kanssa.
  Itselleni en näitä koruja jättäisi (joskus teinihuuruissa menty korvia venyttämään) vaan, jos saisin ne antaisin ne yhdelle tärkeälle ihmisille ensi keväänä lahjaksi ja kiitokseksi.

 10. Mä niin ihastuin noihin sun korviksiin sielä Vero Modan avajaisissa, että mä valkkaisin myös ehdottomasti tuon mallin mustalla nahalla. Helmiksi voisi ottaa ehkä kirkkaat. Tulis kiva kontrasti. :)

 11. Noi on niin ihanat! Haluaisin varmaan jotain samantyylistä, hapsut ainakin :) Voin jo kuvitella, mihin vaatteisiin niitä yhdistäisin!

 12. Kauniita! Valkkaisin varmaan tuommoset lyhyemmät kukkaset, väriä en osaa näin äkkiseltään päättää, mutta helmi sais olla joku huomiota herättävä, esim. pinkki tai sellainen ”öljyisen” näköinen monivärinen tms :)

 13. Oi tollaset kukkakorvikset babypinkeillä helmillä nudena tai mustana <3

 14. Luonnollisesti en itse tarvitse noita korviksia, mutta kommentoin muuten että onpa kyllä toudella makeet kierrätyskorvikset!

  Oon mielestäny nähny melko paljon kaikenlaisia vastaavia nahasta ja pyörän sisäkumeista tehtyjä tekeleitä, mutta noin hienoja ei vastaan vielä ole tullut.

 15. Kaikkein ihanin malli on ”Drop Earrings” ja eniten sytyttävät nuo musta-harmaat versiot. Jos voittaisin kisassa, haluaisin korvikset ehkä hieman pienempinä ja mahdollisesti nappiversiona? ;)

 16. Oi, tykkään noista korviksista ja tästä arvonnasta! Valitsisin mustat tai ruskeat kukat, ehkä pidemmän mallisena, helmeksi jokin melko vähän erottuva.

 17. Beiget kukkaset ja vaikka kirkkaat tai hempeet vaaleanpunaiset helmet, uu come to mama <3

 18. Oi oi! Ottaisin itelleni mielellään Drop-korvikset, joissa ois kahta ruskeaa ja mintunvihreetä :)

 19. Mustat hapsukorut! Niin ihanan simppelit ja suloiset, vaikka mustat ovatkin.

 20. Vautsi! Noi sun korvikset on kyllä tosin hienot, varmaan lähtisin jotain samantyylistä tavoittelemaan, eli mustaa ja hapsua :D

 21. Mä niin kelpuuttaisin heti tuollaiset hapsukorut jos niitä saisi esimerkiksi mustilla helmillä ja punaisella nahkalla! Mustaa ja punaista!

 22. Ooh miten ihanat! Musta olisi minunkin värini. Hopeinen/kirkas helmi olisi varmaan omasta mielestäni tyylikkäin kaikessa yksinkertaisuudessaan :) Ihana konsepti muuten näiden korujen taustalla; plussaa kierrätysmateriaaleista!

 23. Voi, onpa kiva arvonta! Kierrätysideat ovat aina kauniita, ja entistä kauniimpia niistä tekee se, jos lopputuloskin on sievää ja käyttökelpoista! :)

  Verkkosivuilta rakastuin Drop earringsien ”Let’s escape to the secret forest”-malliin. Ne aivan näyttävät sellaisilta kesäilloilta, kun hiukset sekavana kiharapilvenä istutaan viilenevällä rannalla, juodaan viiniä suoraan pullosta, ja pyöräillään sitten tuuli helmoissa kotiin kirkkaassa yössä. Voi, nytpä otin ja ihastuin.

  http://awadesign.bigcartel.com/product/drop-earrings-secret-forest

 24. Vaikea valinta, noi on kaikki niin ihania!
  Mutta kuitenkin nuo mustat hapsukukat kirkkailla tai aprikoosin värisillä helmillä tois mukavaa vaihtelua yleensä vaaleille korviksilleni :)

 25. Mun sydän kyllä suli ihan totaalisesti, kun näin nuo sun korvikset! Käsittämättömän ihanat :) Juuri tuon tyyppiset olis itse asiassa mullakin hakusessa, ehkä tosin vielä hieman isompana versiona!

 26. Voi sä saat kaiken aina näyttämään niin hyvältä!! <3 Kallistun varmaan noihin mustiin kukkiin, valkoisella tai viininpunaisella helmellä kenties? ;–)

 27. Onpas mageet! Mulle kans pienet mustat kukkaset violeteilla, turkooseilla tai harmailla kivillä.

 28. Oi, nämä on niin kauniita! Nuo sinun on tosi ihanat ja sopiikin sulle tosi hyvin :-) Arvostan kyllä tosi paljon tällaista käsityötä, joka on kaunista, mutta jossa on myös jokin idea (kuten kierrätys) taustalla.

  Itse valitsisin kevättä ja kesää silmällä pitäen jotakin vaaleampaa, kuten nämä: http://awadesign.bigcartel.com/product/flower-earrings-ivory … menisi kivasti valkoisen topin kanssa, vähän ruskettunutta ihoa vasten. Ah ! :)

 29. Drop earrings, lost between earth and sky, nämä ottaisin ehdottomasti. Väri on ihana ja kevät tulee olemaan kamala. Hyvä syy siis hankkia jotain piristävää :)

 30. Mustat flower korvikset ja niihin jotkut mintunvihreet tai turkoosit helmet ois ihanat :)

 31. Vitsit käytän nykyään aika harvakseltaan korvakoruja. Sellaiset arkipäiväiset pikkusievät ei ole koskaan ollut mun juttu! Sitkun lähtee ulos syömään tai vaikka leffaan on kiva laittaa jotkut vähän näyttävemmät!

  Ja tietty rakastuin heti noihin sulla ja Annalla nähtäviin! Ihan kuin pieni artisokka, hih. Ehkä niilä öljynvärisillä helmillä

 32. tummanruskeat korvikset jollain värikkäällä yksityiskohdalla olisi kivat :)

 33. Ihastuin aWa designin korviksiin ja kauan sitten Pupulandian kautta; huippua, että nämä muistui nyt taas mieleen! Nämä on mielestäni erityisen ihanat : http://awadesign.bigcartel.com/product/flower-earrings-beige-suede … eli siis hapsukorvikset ruskealla nahalla ja punaisella helmellä.

  Itse olen perinpohjaisesti korvakorutyyppi. Olisipa ihanaa saada tuollaiset omaksi, pitänee laittaa tilausta, jos ei nyt onni potkaise… :)

 34. Pitkään aikaan en ole nähnyt näin kivoja korvakoruja. Poikkeaa huimasti niista ”timantti” rihkamakoruista mitä normaalisti käytän.
  Ottaisin juuri tuollaiset mustat ja kirkkailla helmillä :)

 35. Ompas söpöt! Eniten kiehtoisi ivoryn väriset kukat aprikoosilla, baby pinkillä tai jollain muulla suloisella helmellä <3

 36. voi ei miten söpöt :—-) sopii sulle niin hyvin hihii! tästä postauksesta inspiroituneena etsin käsiini ensimmäiset korvikset ja työnsin ne melkein umpeutuneisiin korvareikiini…. siis mä oon avuttoman huono käyttämään mitä tahansa koruja, mutta nyt mulle tuli sellanen fiilis että mä ha-lu-an korvakorut!! mua houkuttaa ihan suunnattomasti nämä: http://awadesign.bigcartel.com/product/flower-earrings-ivory
  ja jos tämä arvonta ei omalle kohdalle osu, niin taidanpas ihan muuten vaan pistää tilausta tulemaan tshiiiii ^_____^

 37. Minulle kelpaisivat ihanasti kukkakorvikset mustalla nahalla ja ehkä jollain heleän värisellä helmellä, vaikka kirkkaalla tai vaaleanpunaisella. Ihana ajatus näissä ja korut ovat kauniita, kuin karkit!

 38. Nuo, mitkä sulla on kuvissa on aivan mahtavat, joten enköhän minäkin johonkin samantyyliseen viritykseen päätyisi ja musta pääväri ehdottomasti :)

 39. Haluaisin helposti lähestyttävät roikkukorvikset.
  Olen herännyt tähän korvisjuttuun verrattain myöhään ja olen toistaiseksi käyttänyt vain nappimallisia korviksia. Jotkut roikkujutut olisivat kuitenkin kivat, mutta en halua liian painavia tai liian massiivisia. Korvareiät ovat olleet minulla vasta vajaan vuoden, kävin otattamassa ne ulkomailla eräässä korukaupassa 25-vuotissyntymäpäivänäni ja minulta kysyttiin papereita kun epäilivät että en ole täysi-ikäinen. :D Babyfacelle en siis voi mitään. ;)

 40. Ooii vitsit näyttää superkivoilta korviksilta!! Nahkakorvikset on niin cool, oon miettinyt itsekin yhden toisen suomalaisen suunnittelijan (en vaan muista nyt nimee ou ouu mutta oon nähnyt ainakin One Man Band -putiikilla sen suunnittelemia joskus joulun aikaan) nahkakorviksia, just tollasia vähän näyttävämpiä!
  Kukat on kyllä aivan sairaan hienot, mutta mua kiehto myös noi pisarat… Niillä on myös superhauskat nimet. Mulle kolahtais ehkä pisakorvikset nimellä ”Let’s escape to the secret forest” tai ”Daydreaming never killed nobody”… TAI sitten jotkut kukkaset mustana ja kenties joillakin isommilla helmillä, esim baby pinkillä :——)

 41. Ihania korviksia!! Mieluisimmat olisivat tuollaiset kukkakorvikset mutta valkoisesta/luonnonvalkoisesta nahasta. (: Go Finnish design!

 42. Reklamoi ihmeessä ne megablingblingit Glitteriin (?) niin saat uudet korvikset tai rahasi takaisin!:)

  1. Sain ne blogin kautta, joten eipä niillä niin väliä tässä tapauksessa… :-)