Sunnuntain musakorneri: Say Lou Lou

lifestyle
8 kommenttia

Say Lou Lou – Better in the Dark

Oon tykännyt Say Lou Loun yksittäisistä biiseistä ennenkin, mutta vasta nyt otin asiakseni kuunnella kappaleita oikein ajatuksella ja fiilistellä lyriikoita ja kääks, tänään ei tee mieli kuunnella mitään muuta. Huhhu! Harmi vaan että Taavin ei tee mieli kuunnella mitään muuta kuin Banksin Brainia että meillä on täällä tämmöinen pieni kaksintaistelu meneillään… 

Say Lou Lou – Feels like we only go backwards
(Tame Impala cover)

Ahh, tämä biisi on alkuperäisenäkin aivan ihana, mutta tykkään hulluna myös Say Lou Loun raikkaasta versiosta. ”Feels like we only go backwards darling”, ah. Tekis mieli kuunnella oikeastaan vain tätä biisiä nyt, mutta koska sitä ei löydy Spotifystä on sen kuuntelu pikkuisen vaikeempaa…. t. Spotify forever. TÄÄLTÄ voitte lataa biisin ilmaiseks itellenne, jeee! 

Say Lou Lou – Beloved

Ah miten ihanan keveää musiikkia painavilla sanoilla. Eiks nää muuten olis ihan kohta esiintymässä Helsingissä? Ei näillä kuitenkaan ihan sairaasti oo tuotantoa vielä…? Vai enks mä vaan löydä? 

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Jeeeeh oonkin ollut kyllästyny mun itunesin soittolistaan jo vaiks kuinka kauan! Uusi musiikki on niin inspiroivaa :) TÄNKS!!

  1. Nonnnii, mahtavaa!! Ja oon samaa mieltä – siks kiitän itteäni tästä musakornerista, on ”pakkokin” etsiä uutta kuunneltavaa :—D

 2. Oih, jes!! Say Lou Lou on ihana, oon tykännyt siitä asti kun näin ne Hurtsin lämppärinä jäähallissa syksyllä :—) Beloved oli kyllä mullekin uutta, spotifyn superaktiivisena käyttäjänä harvoin tulee etittyä youtubesta tai muualta, vaik selkeesti pitäis!!! Voisko tää kaksikko jo julkaista kokopitkän albuminnn

   1. mäkään en ollu huomannu et toi oli siellä!!! onneks, koska oon itekin niin jumiutunu spotifyhin että tulee aina haasteita muistaa kuunnella/etsiä musaa muualta…. :D ja jep, albumii kehiin, plzzzz!!

 3. Oi miten parasta, aloin kuuntelee ekaa biisiä ja tuli hirveet fläsärit jostain Julian biisistä. Kunnes Googlettelin ja tajusin että tämä duo oli se ihanuus joka oli lämppäämässä Hurtsia, mahtavaa kun muistutit!

  1. heeiii ihan mahtavaaa!!!<3 julian on ihan hullun ihana myöskin, ahhh!

 4. Mäkin näin Say Lou Lou:n Hurtsin lämppärinä ja sen jälkeen on tullut kuunneltua kaikki mahdolliset niiden biisit youtubesta läpi, niin ihanaa musiikkia! :-)