floral suede bag

muoti
6 kommenttia

Näistä kuvista voisi luulla, että on paljon keväisempi keli mitä oikeasti on? :-D Ihan kiva, viime päivinä on voinut käyttää hameita ja mekkoja ja on muutenkin pirteempi olo. Ja jesss, parkatakki ei oo enää pakollinen kun alkaa olla pikkuisen lämpimämpää! 

coat – Lindex / cardigan – Mango / Boots – Dr Martens
/ Suede bag – Asos / earrings – aWa design (gifted)

Ja joo, oli mulla nahkahamekin mutta se ei nyt kauheasti näy… Käytiin Maj:n kanssa lounastreffeillä ja kierrettiin parit kaupat ja napattiin samalla asukuvat. Tänään on muuten vika päivä osallistua noiden ihanien aWa design -korvisten arvontaan, josta voi voittaa omat lempparit itselleen. Muistakaa osallistua TÄÄLLÄ! :-* 

Vitsit, enää tää ja huominen päivä niin saan ottaa ens viikon lomaa!! En ehtinyt viime vuonna pitää mitään lomia, mutta nyt päätin että mun on pakko. Onhan mulla toki hommia joita ei voi viikoksi jättää tekemättä, Plastic Cameras esim, mutta pidän ainakin lomaa muusta. En malta odottaa! 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ooh oon niin useesti tsiigaillu tota laukkuu Asoksella! <3 Muuten tilaisin sieltä useammin mutta ne postitusajat on niin pitkät…

    1. Hahaa, ihana!:-D tuo on kyllä älyttömän kätevä, sinne mahtuu sisälle vaikka mitä. Toivottavasti hihna ei napsahda poikki…. HÖööh nojoo, Asoksella menee kyl yli viikko mut on sentään ilmaset postarit ;-)

  2. ihana ihana ihana laukku + sinä! mutta tuo pitkähihnainen malli…eikö se oo hankala liikeessä, kun sitä pitää tolleen yhellä olalla?

    1. KIITOS ihana :-* ja totta puhu, tai siis arvasit oikein! pitkä hihna yhdellä olalla oli aikas haastava… lyhensin sitä vähän (tuossa on siis tuommoinen systeemi jolla voi) ja heti pysyy paremmin. Kaipa tuo tarvii pään yli vetää kun on kunnolla liikenteessä, näissä muoti_asu_kuvissa meni ihan hyvin noin x)