NAFHA – laadukasta luonnonkosmetiikkaa harvinaisista raaka-aineista

kauneus, luonnonkosmetiikka
62 kommenttia

Voi pojat mä olen ollut pitkään innoissani tästä – mun ystävät (Suomen Luonnonkosmetiikan tukku) tuovat maahan Skin Blossomia ja Evolvea ja nyt he alkavat tuoda uutuutena ranskalaista laadukasta NAFHA-tuotesarjaa, joka on sekin sertifioitua luonnonkosmettiikkaa. Oon saanut testailla sarjan tuotteita ”koekaniinina” jo useiden kuukausien ajan ja on ollut aika haastavaa olla hiiskumatta näistä mitään, sillä tästä sarjasta löytyy mm. paras kosteusvoide jota olen ikinä käyttänyt. Se on niitä harvoja luonnonkosmetiikkaa olevia kosteusvoiteita, joka sopii meikin alle. Olen huomannut että monikaan luonnonkosmetiikkaa oleva kosteusvoide ei tee ihosta tarpeeksi mattaista ja silti kosteuta – kai ne on ne öljyt jotka alkavat puskea pintaan päivän mittaan tai jotain? Noh, NAFHA:n Kosteuttava päivävoide toimii meikinkin alla, vaikka mulla on tämmöinen T-alueelta rasvoittuva sekaiho. 

Mutta lisää itse sarjasta. NAFHA on siis ranskalaista ecocert- & cosmebio -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. NAFHAa saa jo ympäri Eurooppaa, mutta esimerkiksi Norjassa NAFHA lanseerataan toukokuussa 2014, Suomessa virallisesti maaliskuussa 2014. Sain luvan kertoa sarjasta jo ennen kuin purkit löytyvät jälleenmyyjien hyllyiltä – mm. Biodelly ja Hillstrands ovat mukana maaliskuun lanseerauksessa.

NAFHA yhdistää loistokkuuden sekä itä- ja länsimaisen luonnollisen kauneuden valmistaen tuotteita, joissa on käytetty paljon luomuraaka-aineita. NAFHA on voittanut Guide des Meilleurs Cosmétiques 2013-2014 (Guide to the best cosmetics) -listauksessa mm. Weledan, Laveran, Dr. Hauschkan, Cattierin ja Terre d’Ocin, joten on aivan sairaan siistiä että saan auttaa ystäviäni esim. NAFHAn markkinoinnissa ja viestinnässä. :-) Nyt luvassa onkin kattava katsaus NAFHA-sarjan tuotteisiin omilla kokemuksillani höystettynä; luonnonkosmetiikkafanit, pistäkääs talteen jos ette ehdi tältä istumalta tutustua. Postauksen lopussa on teille kiva ylläri, hih, että sen verran kantsii selata alaspäin samantien. 

NAFHAn valikoimaan kuuluu kaksi erilaista öljyä; Arganöljy kahdessa eri koossa sekä harvinaisempi Kaktusviikunaöljy. Tiedän että joillain luonnonkosmetiikkamerkeillä on tuotteissaan jonkin verran kaktusviikunaöljyä, mutta enpä usko että Suomesta saa miltään muulta merkiltä puhdasta, 100% luomua olevaa kaktusviikunaöljyä! 

100% luomu Arganöljy: uudistava, aistillinen, rentouttava

”Suuren monityydyttömättömien rasvahappojen määrän ja A- sekä E-vitamiinipitoisuutensa vuoksi arganöljy korjaa ihon pintaa tehokkaasti. Se pehmentää kasvojen ihoa ja käsiä, rentouttaa jalkoja, vahvistaa kynsiä ja tekee hiuksista hohtavat ja silkkisen pehmeät.”

Vaikka arganöljy imeytyy pintakuivaan ihooni suhteellisen nopeasti, olen käyttänyt tätä iltaisin rentoutuksena sekä jalkoihin, kasvoihin, ikävästi kuivuviin kainaloihin ja ennen suihkua hiustenlatvoihin tehohoitona. Imeytyy paljon aiemmin käyttämääni kookosrasvaa nopeammin eikä tee ihosta tahmaista. Pumppupullo isommassa pakkauskoossa vaikuttaa erityisen käytännölliseltä varsinkin kun on tottunut läträämään kookosöljypurkin kanssa.

100% luomu Kaktusviikunaöljy: siloittaa, korjaa, uudistaa

”Runsaana ja luonnollisena monityydyttymättömien rasvahappojen, sterolien ja E-vitamiinin lähteenä tämä uniikki nektari suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Se on erinomainen ase kuivaa ihoa vastaan, erityisen tehokas korjaava ja luonnollisesti ihoa piristävä anti-age-aine.” 

En ole vielä ehtinyt testata tätä huipulta kuulostavaa öljyä, sillä tuote on sen verran harvinainen ettei me olla ehditty saada sitä valikoimiin, mulla oli vain yksi kappale kuvattavana. En malta odottaa että pääsen testaamaan onko tämä kaiken hehkutuksen arvoinen! Toivottavasti saadaan tätä varastolle ennen maaliskuun lanseerausta. 

Ah, tämä pari on ainakin löytänyt tiensä mun peilikaappiin ihan pysyvästi. Kosmetologini juuri sanoi, että mun ihon kanssa ei varmaankaan tarvitse olla huolissaan liiallisesta kuorimisesta, päinvastoin – pintakuivaa mutta rasvoittuvaa ihoa kannattaakin kuoria ahkerasti.

Pehmentävä kuorintavoide: puhdistaa, kosteuttaa, kirkastaa

”Kuorintavoide puhdistaa marokkolaisen ghassoul-saven avulla ja poistaa hellävaraisesti epäpuhtauksia kuorimalla iholta ylimääräisen talin ja kuolleet ihosolut. Yhdistettynä tammenkuorihiukkasiin se syväpuhdistaa ihoa ja valmistelee sen hoitotuotteille. Argan- ja seesamiöljyt yhdessä sheavoin kanssa tekevät puhdistavasta ja kosteuttavasta kuorintavoiteesta myös ihoa uudistavan. Iho hyötyy vihreän teen antioksidanttisesta ja talintuotantoa säätelevästä vaikutuksesta sekä villikukkahunajan antiseptisistä ja ihoa stimuloivista ominaisuuksista. Kuorintavoide jättää ihon puhtaaksi, kosteutetuksi ja näkyvästi kirkkaammaksi.”

Tämä NAFHAn Soft Facial Scrub – Pehmentävä Kuorintavoide on tehokas mutta hellävarainen, sillä kuorinta on melkoisen hienojakoista. Tykkään tuoksusta joka muistuttaa mua jostain marokkolaisesta suihkugeelistä jota joskus käytin – onkohan ghassoul-savi yhdistävä tekijä? 

Kosteuttava ja rauhoittava kasvonaamio: kosteuttaa, rauhoittaa, suojaa

”Kosteuttavat ja rauhoittavat hunaja, macadamia- ja apinaleipäpuuöljy imeytyvät ihoon. Iho alkaa korjata itseään ravitsevan ja vahvasti antioksidanttisen arganöljyn vaikututuksesta. Hellävaraisessa koostumuksessa sekoittuvat aloe vera ja kaktusviikunauute, joiden runsaat vitamiinit ja aminohapot tarjoavat iholle suojan kuivumiselta ja ärsytyksiltä.

Luonnolliset polysakkaridit ja akaasiakumi tarjoavat välittömän ihoa kohottavan vaikutuksen, joka häivyttää pieniä juonteita ja ryppyjä. Porkkana- ja liljauutteet tuottavat iholle tervettä hehkua ja jättävät sen mattapintaiseksi. Iho näyttää levänneeltä. Rautayrtistä ja appelsiininkukasta saatavat kukkaisvedet parantavat ihon rakennetta, kiinteyttävät ihon tukirakennetta ja raikastavat. Leväuute häivyttää couperosaa ja tummia silmänympäryksiä – naamiota voi levittää myös herkälle silmänympärysiholle. Hunajakukan, appelsiininkukan ja mirhan hennot tuoksut sekä runsas koostumus kietovat ihon rauhoittavaan suojaansa.”

Huh mikä litania ominaisuuksia! Mutta toisaalta, jokaisella ainesosalla on varmasti oma tehtävänsä, tuote nimittäin toimii. Kun ihoni on ärtynyt, kosteutuksen tarpeessa, täynnä pieniä näppyjä tai muuten vain piristyksen tarpeessa, teen superhoidon. Ensin Argitalin savinaamio puhdistamaan ihoa ja sitten NAFHAN kosteuttava naamio illaksi tai jopa koko yöksi kosteuttamaan ja korjaamaan – toimii! Naamion vaikutusajaksi sanotaan 5-10minuuttia, mutta tämmöisen kosteuttavan ja rauhoittavan naamion voi huoletta jättää vaikuttamaan yön yli. 

Silkkinen vartaloemulsio: kosteuttaa, kiinteyttää

”Hemmottele ihoasi hamppu-, argan- ja apinanleipäpuuöljyillä. Yhdessä voimakkaasti antioksidanttisen vadelmansiemenöljyn kanssa ne muodostavat luonnollisen raaka-ainecocktailin, joka kosteuttaa ja kiinteyttää. Iho nauttii myös emulsion rauhoittavasta tehokaksikosta, aloe verasta ja bisabololista, jotka sopivat myös herkimmistä herkimmille ihoille.Sen tehokkaat luonnolliset raaka-aineet ravitsevat ja poistavat nesteitä. Silkkisen pehmeä koostumus tekee ihostasi hehkuvan ja sileän. Emulsiossa on hento mutta elegantti tuoksu, jossa sekoittuu temppelipuun eksotiikka ja gingsengin pehmeä aistillisuus.”

En ole kovin suuri vartalorasvojen kuluttaja, käytän lähinnä öljyä kuiviin kyynärpäihin ja jalkoihin, ainoastaan talvella ihoni kaipaa enemmän rasvausta. NAFHAn silkkinen vartalovoide imeytyy nopeasti ja riittää kosteuttamaan mun talvi-ihonkin, mutta en tiedä onko tämä tarpeeksi kosteuttava todella kuivasta ihosta kärsivälle? Sopivan kevyt käytettäväksi kesällä, sillä vartalovoide imeytyy nopeasti ja tekee ihosta sileän. Kimmoisuudesta ja kiinteytyksestä en osaa näin harvalla käytöllä sanoa, mutta joka tapauksessa arvostan vartalorasvalta eniten nopeaa imeytymistä ja se tämän voiteen kohdalla toteutuu. Odotan innolla muiden testaajien kokemuksia tästä voiteesta! 

Ensimmäisenä kuvassa on se heti alussa hehkuttamani Kosteuttava päivävoide, joka sopii myös meikin alle! Tämä ja Zuiin meikkivoide ovat olleet täydellinen kombo. 

Kosteuttava päivävoide: tasoittaa, kosteuttaa, viilentää

”Voide, jossa yhdistyy pehmeys ja elinvoima. Harvinainen ja voimakas antioksidantti kaktusviikunan siemenöljy elvyttää kudoksia. Runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja sisältävä arganöljy uudistaa ja äärimmäisen hellävarainen jojobaöljy kiinteyttää. Salviankukkaöljy ja rohtosalkoruusu kosteuttavat pitkäkestoisesti yhdistäen tehokkuuden ja hyvinvoinnin. Tulehduksia estävä bisabolol rauhoittaa ihoa. Trooppisesta puusta saatava karanjaöljy suodattaa haitallisia UV-säteitä. 

Viilentävä voide suojaa ihoa. Aloe vera antaa iholle samettisen pinnan ja bambu-uute pitää sen mattapintaisena. Ihosta tulee pehmeä, tasainen ja valmis meikkiin. Voide on tuoksultaan kevyen kukkainen ja koostumukseltaan kevyt.”

Kuten jo hehkutin, olen ihan myyty. Tämä voide sopii täydellisesti mun epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle, joka kuitenkin kaipaa kosteutusta talvella riesana olevan pintakuivuuden takia. NAFHAn Kosteuttava päivävoide tekee ihosta mattapintaisen ja meikki pysyy sen päälle levitettynä hyvin paikoillaan. Veikkaan että talvella tämä tuote on liian kevyt kuivalle & ikääntyvälle iholle, mutta aivan täydellinen rasvoittuvalle, sekaiholle ja normaalille iholle meikin alle. Öisin tykkään käyttää jotain tuhdimpaa, mutta päivällä voide ei saa olla liian raskas. Hauskaa huomata että tästä voiteesta löytyy tuota arvokasta kaktusviikunaöljyä, en oikeasti malta odottaa että pääsen testaamaan sitä sellaisenaan!! 

Intemporel Uudistava Voide: pehmentää, ravitsee, uudistaa

”Täyteläinen voide ehkäisee tehokkaasti ihon ikääntymistä. Antioksidanttinen arganöljy uudistaa ihoa merkittävästi ja suojaa sen solukalvoa. Yhdessä ihoa kiinteyttävien kaktusviikunan ja pyökinkukkauutteen kanssa se hidastaa ikääntymisen merkkejä. Uudistava voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa. Sheavoi pehmentää ihoa kiihdyttämällä sen mikroverenkiertoa. Se myös elvyttää kollageenintuotantoa ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta kuten UV-säteiltä. Innovatiivisen koostumuksen viimeistelee vihreä tee, joka säätelee ihon talintuotantoa. Ihosta tulee sileä, silkkinen ja elinvoimainen sekä kiinteä. 

Kevyesti appelsiininkukantuoksuinen Intemporel Uudistava Voide sopii kaikille ihotyypeille. Rauhoittavien appelsiininkukkaveden ja mesiangervon ansiosta se sopii herkimmällekin iholle.”

Intemporel-uudistava voide sopii hieman kuivemmalle iholle mitä minulle, mutta olen käyttänyt tätä toisinaan yöllä, jolloin sen aavistuksen tuhdimpi koostumus ei haittaa. Sopii siis kuivemmalle tai ikääntyvämmälle iholle myös meikin alle, koostumus ei missään nimessä ole rasvainen tai liian tuhti, mutta silti täyteläisempi mitä Kosteuttavassa päivävoiteessa. 

Kiinteyttävä silmän- ja huultenympärysvoide: kiinteyttää, tasoittaa, virkistää

”Löydä kaktusviikunaöljyn parhaat ominaisuudet! Tämä arvokas öljy on kosmetiikkamaailman uutuus. Yhteen öljylitraan tarvitaan 800 kilogrammaa kaktusviikunan hedelmiä. Se pursuaa steroleja, monityydyttymättömiä rasvahappoja ja E-vitamiinia, tehden siitä vapailta radikaaleilta suojaavan ja ihoa piristävän öljyn. Kiinteyttävä silmän- ja huultenympärysvoide sisältää lisäksi jojobaöljyä ja ihoa rentouttavan Deepaline™-kasviöljy-yhdisteen, joka täyttää juonteita ja häivyttää muita ikääntymisen merkkejä. Rasvoja pilkkova luonnollinen kofeiini vähentää turvotusta silmänympärysiholla. 

NAFHA Kiinteyttävä silmän- ja huultenympärysvoide vähentää kuivuudentunnetta ja turvotusta, vaalentaa tummia silmänalusia ja tuottaa hyvänolontunteen väsyneelle silmänympärysiholle. Häivyttää välittömästi väsymyksen merkkejä. Aloe vera -mehu ja ruiskaunokkivesi kosteuttavat ja rauhoittavat, taikapähkinävesi ja italianolkikukka kiihdyttävät mikroverenkiertoa. Pieniä juonteita tasoittava koostumus, joka piristää ulkonäköä. Kevyt ja viilentävä koostumus, joka rauhoittaa ihoa. Kiinteyttävä vaikutus kasvojen herkimmille ihoalueille.”

En ole kosmetologien ja asiantuntijoiden suosituksista huolimatta saanut otettua silmänympärysvoiteen käytöstä säännöllistä tapaa. Lähinnä yritän paikata voiteilla kamalaa turvonnutta fiilistä aamuisin, vaikka tiedän että ei se varmaan ihan siten toimi. Tosin NAFHAn perustajat vinkkaavat, että sekoittamalla silmänympärysvoiteeseen tipan Kaktusviikunaöljyä saisi tehokkaasti turvotusta vähentävän voiteen. Pitää testata kun tuota öljyä saadaan valikoimiin! Huulille tämä voide ainakin soveltuu, silmienympärysten suhteen mun tarvii tsempata ja kertoa kokemuksia siitä myöhemmin. Olin aluksi hämmentynyt tuosta nimestä, huultenympärysvoide, onko tässä kirjoitusvirhe? Sitten minua valaistiin siitä tosiasiasta, että huultenkin ympärille alkaa tulla ryppyjä ja tällä voiteella voi siloittaa ja kiinteyttää tätä herkkää aluetta, aivan kuten silmienympärystäkin. Jännittävää, huh! 

Rauhoittava puhdistusmaito: kosteuttaa, puhdistaa, rauhoittaa

”Sulje silmäsi ja kuvittele: Mandariini, makea appelsiini ja rosmariini. Tämän puhdistusmaidon lempeä ja virkistävä sitruksinen tuoksu on yhtä vetoava kuin sen ihoa energisoiva ja pehmentävä vaikutus. Todellinen elinvoimainen eliksiiri, jonka luomutuotetun seesamiöljyn ja rautayrtinkukkaveden sekoitus puhdistavat ihon ja antavat välittömän raikkaan tunteen. Sileä ja silkkinen emulsio sisältää myös arganöljyä ja bambu-uutetta, joilla on tutkitusti ihoa elvyttävä vaikutus. Taikapähkinävesi ja bisabolol rauhoittavat ihoa tehokkaasti. Puhdistusmaito puhdistaa, kosteuttaa ja rauhoittaa jopa kaikista herkintä ihoa hoitaen ja suojaten sitä.”

En yleensä ole puhdistusmaitojen ystävä, vaan tykkään vaahtoavasta koostumuksesta ja geeleistä. Talvisin monet geelit ovat olleet iholleni liian tuhteja, joten tartuin ihan hyvillä mielin tähän puhdistusmaitoon. Hoksasin että se toimii minulla parhaiten niin, että levitän sitä kuivalle iholle ja pesen pois vedellä ja viimeistelen puhdistuksen levittämällä toisen kerroksen pestyille kasvoille ja pyyhin ylimääräisen aineen pois vanulla. Tällöin iho tuntuu kosteutetulta ja puhtaalta. Joku joka meikkaa vähän pärjää varmasti yhdellä pesukerralla ja toisaalta miellänkin puhdistusmaidot herkemmälle ja kuivemmalle iholle. Tuoksu on joka tapauksessa varsin miellyttävä ja aion kyllä tutustua tähänkin paremmin jahka Madaran kasvosaippua on käytetty loppuun. 


 NAFHA-ARVONTA 

Ja pitäähän mun tietty hemmotella teitä kun oon näin mahtavaan duuniin päässyt. ;-) Sovittiin Suomen Luonnonkosmetiikan Tukun kanssa (NAFHA:n maahantuojat) että saan arpoa muutamalle teistä teidän itse valkkaamanne tuotteen – siis sen, joka kuulostaa teidän mielestänne kaikkista kivoimmalta. Osallistu arvontaan näin:

 ♥ Tykkää NAFHA Finlandista Facebookissa 
 ♥ Valitse NAFHA-tuotteet kansion valikoimasta itseäsi kiinnostavin tuote ja linkkaa se kommenttiboksiin – jos voitat, saat juuri sen tuotteen! 
 ♥ Laita tietoihin toimiva sähköpostiosoite, olen henkilökohtaisesti yhteydessä voittajiin. 

Arvon viisi tuotetta 24.2.2014 klo 23.59 mennessä osallistuneiden kesken. Yhden tuotteen arvo on 13,90€-49,90€. LYCKA TILL! Te ootte ihan ekoja Suomessa jotka pääsevät näitä testaamaan, joten jos suinkin mahdollista, niin kuulisin myös mielelläni palautetta arvonnan voittajilta tuotteista. :-) 

Lisää luettavaa

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Jee huippua! Pakko luonnonkosmetiikan ystävänä testata tämäkin sarja. Vaikka oon löytänyt jo aika hyviä lemppareita itselleni, niin jotain uupuu vielä. Esim. naamiot ovat mielestäni aika jotenkin pliisuja, joten ehdottomasti näistä testaisin ekana tuon NAFHA Moisturising and Soothing Face Mask – Kosteuttava ja rauhoittava kasvonaamion!

 2. Ihan huippua! Oon ite innostunu luonnon kosmetiikasta vasta noin vuosi sitten, mutta yhtä innostunut testailemaan uutta. Nyt oon aivan innoissani uusista kodin pesuaineista jotka juuri löysin.

  Haluaisin ehdottomasti kokeilla NAFHA Cleasing Milk – Rauhoittavaa puhdistusmaitoa. Juuri ton tyyppistä tuotetta oon etsimässä :)

 3. Jänskää. :) Mää haluaisin testata tuota kosteuttavaa ja rauhoittavaa kasvonaamiota, se kuulostaa tosi hyvältä! Myös päivävoide ja kuorintavoide kiinnostaisivat, hmm…

 4. Ihana esittely!
  Aivan mahtavaan ajankohtaankin tuli tämä postauksesi, ainakin minua ajatellen: juuri kun iho on kuivimmillaan ja jääkaapilla käydessään ihan vakavasti pohtii, että pitäisikös ruuanlaiton ohessa marinoida omat kasvonsa rypsiöljyssä! Mutta kun näitä ihania ja ehkä vähän hienostuneempia öljyjä on saatavilla puhtaana, olisin valmis kokeilemaan! Kiinnostukseni herätti erityisesti öljyt ja tuo kosteuttava, mutta mattapinnan jättävä kosteusvoide, päivävoide.

  Argan-öljyä, tuota marokkolaista kultaa olen käyttänyt, kun sitä on ollut jossain hiusöljyssä, kuiviin latvoihin ja oli sitä meillä joskus myös jossain saippuassa. Ihan tuoksu.

  Valitsisin silti tuon huultenympäryksillekin sopivan, silmänympäryksistä puhumattakaan!!, kaktusviikunaöljyn:
  https://www.facebook.com/NafhaFinland/photos/pb.591960090879090.-2207520000.1392997693./599033023505130/?type=3&theater

 5. NAFHA Cleansing Milk – Rauhoittava puhdistusmaito (fb:ssä oli muuten typo, lukee ”Cleasing”;) olisi varmaankin sopivin minulle. Kiitoksia arvonnasta ja NAFHA:n esittelystä!

 6. Eih, entä jos haluaisin kaikki! :D Vähän jäi pohdituttamaan (voiko niin sanoa), että tuotteet tehdään harvinaisista raaka-aineista. Tarkemmin mistään tietämättä ei kuulosta kovin kestävältä toiminnalta. Tai ainakin miten itse nyt onnistuin asian ymmärtämään, niin mielestäni hieman sotii luonnomukaisia arvoja tms. vastaan.

  Pohdinnoista huolimatta materialistinen minäni haluaa silti osallistua arvontaan >:)
  https://www.facebook.com/NafhaFinland/photos/a.599029576838808.1073741829.591960090879090/599032973505135/?type=3&theater

  Ai niin! Piti vielä kysyä, tiedätkö mitään näiden tulevasta hintatasosta? Joko uskaltaa alkaa haaveilla?

  1. Hei hitsit, olin unohtanut vastata sulle!!! TÄÄLTÄ: http://www.biodelly.com/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/26112008-115190/Categories/merkit/Nafha löytyy hintatietoja! :–)

   Ja palaten tuohon harvinaisuuteen – kaktusviikunaöljy on harvinaista, kasveja käytetään paljon yhden litran valmistamiseksi. Kasveista jäävät osat hyötykäytetään ja kasvia kasvatetaan tietyllä alueella sadon turvaamiseksi – ja tällä alueella elinkeinon turvaamiseksi. :-)

 7. niin ihanaa että laadukasta luonnon- ja ekokosmetiikkaa rantautuu enemmän ja enemmän Suomeen – vartalovoidetta olisi ihana päästä testaamaan. Suurkuluttajana olen kokeillut aika montaa laatua, mutta harvoin tulee todella hyvää, saati täydellistä vastaan, Tälle on pakko antaa mahdollisuus, jos ei nyt voittona niin myöhemmin omana hankintana :-)

  https://www.facebook.com/NafhaFinland/photos/a.599029576838808.1073741829.591960090879090/599033146838451/?type=3&theater