Lainakoira

lifestyle
6 kommenttia

Magicpoksin Teppo oli meillä miltei viikon ajan hoidossa Maj:n ja Miikan ollessa reissussa. Meillä on ennenkin ollut koiria kylässä, mutta vain yhden päivän tai yön ajan, joten vähän jänskätti millaista arki Tepon kanssa olisi. 

Yllätyin, miten helppoa ja vaivatonta. Pieni koira on varmaan tottunut lapsiperheen hulinaan ja oli rauhallinen, kiltti ja tottelevainen. Innokas lenkkeilijä ja ihan älyttömän söpö! Kaikki rakastuivat Teppoon, naapuri ja erityisesti meidän isä, joka lenkitti Teppoa ahkerasti niiden parin tunnin ajan mitkä hengailin viime viikonloppuna porukoilla Tepon kanssa. Oon kyllä aina tiennyt että mun vanhemmat on ihan eläinrakkaita, mutta vitsit miten liikuttavaa oli nähdä miten äiti ja isä leikki Tepon kanssa :’–) 

Ja nyt mun on kamala ikävä meidän hoitokoiraan, yhyy! Tuntuu tosi hassulta ettei pikkuinen Tepi enää vipellä jaloissa, viikossa ehti näköjään tottua aika hyvin noin helppoon kaveriin. No mutta tämä vajaus paikkautunee pian kun saadaan Nuuku tänne! 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. NO SIIS JOO!! vähänkö on ihanaa kun on joku ihana koiruli pyörimässä täällä kaverina <3__<3

  1. Tässä leffoja selailen Finnkinosta, ajateltii mennä Miikan kans… Tiäx? Koska Teppo sai niin loistavaa hoitoa niin voin kyllä luottaa teihin 100% Meitsit siis leffailtaan ja teitseille Säm ja Rebemuel, mitäköhän sun iskä siihen tuumais, haha!

    1. HAhahaah mä NIIIN tiedän mitä ne tuumais; VAUVAKUUME! koska äiti oli vakuuttunut siitä, että me yritetään saada ne ottaan koira koska meillä on ollu nyt niin paljon koirahoidokkei<3