Tv-sarjasuositus: My Mad Fat Diary

lifestyle
22 kommenttia

Oon koonnut teille tv-sarjasuosituspostauksen kakkososaa, mutta nyt on ihan pakko tehdä yksi pikavinkkaus! Nimittäin My Mad Fat Diary. Sarja löytyy Yle Areenasta 24.4. saakka ja sitä on kuuden jakson verran, joten vielä ehtii hyvinkin katsoa. Mulla vaan saattaa jäädä nuo postausluonnokset roikkumaan useammaksikin kuukaudeksi, joten siksi vinkkaus heti nyt! Katottiin koko eka kausi kahdessa päivässä, oli hauska, paikoin koskettava ja myötäahdistusta herättävä, mutta ennen kaikkea viihdyttävä. Päähenkilöllä on ihan mielettömiä ilmeitä, sarjan päiväkirjamaisuus on hauska lisä ja se, että sarja sijoittuu vuoteen 1996 on jotenkin ihan älyttömän raikasta. Bongasin suosituksen Marietan blogista, sieltä voittekin tsekata mahtavat screen shotit.

kuvat: x 

My Mad Fat Diary Yle Areenassa.

Onko kukaan muu jo kattonu tätä?! Kakkoskausi on ilmeisesti just alkanut :-D 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. No oon kattonu :D Mutta mitä?!!? Kakkoskausi? Mää vissiin erehyin luulemaan, että se on jotenki vanhempi sarja, joka loppuu siihen kuuteen jaksoon. Mutta kivempi näin päi!

  1. :–D hahaa sama! toi lavastus ja stailaus on kai aika autenttista, ois voinu luulla että sarja on pikkasen vanhempi, mut ei! ;- )

 2. Joo oon kattonu kokonaan ja meinasin tulla kommentoimaan että toivottavassti tulis kakkoskausi ja sinähän sen sitten sanoit että se on tulossa jeeeee!! :–D

 3. Bongasin tän alkuviikosta ja ahmin kans kaikki jaksot kerralla! Ihana aivot narikkaan -sarja ja niitten aksentti ah………plus Archien ja ton päähahmon treffeillä soi mun ehdoton lemppari, Björkin It’s oh so quiet :’–) nyt vaan odotellaan sit seuraavaa kautta!

  1. hahaha mahtavaa!:–D mä oon kans fiiliksissä tosta musasta, vanhempaa tuotantoa JES!

 4. my mad fat diary on kyllä parhautta! odottelin tokaa kautta innoissani ja ainakin ton ekan jakson perusteella on kyllä edelleen ihan loistava ;-)

 5. Aijaii, en tiennytkään, että kakkoskautta on luvassa! Tää oli ihan huikee ja kivaa vaihtelua muihin seuraamiini sarjoihin. Välillä katselukokemus oli vähän liiankin hyvin myötäelättävissä ja noloiluärsytys iski useampaan otteeseen :D ennakkoluulot olivat melko voimakkaat, sillä juuri ennen katsomista lukaisin sarjasta arvostelun, joka moitti sen vertaamista Skinsiin ja Misfitsiin eikä nostanut tämän takia odotuksia kovin korkealle. Vaan kyllä iski ja lujaa!

  1. No jep,mullekin tuli yllärinä, mutta fb:n sivustohan sen sit kertoi, je!! :-D

   Hahah ja ÄLÄ! Etenkin ekat jaksot oli kädet silmillä ja pyörin kun samaistuin niin paljon, hui kauhee. Aika siistiä, harva sarja saa eläytyyn näin paljon. Ja joo, ymmärrän miks tota verrataan esim. Skinsiin (en oo nähny misfitsii) mutta joo, tää painii kyllä ihan eri sarjassa silti.

 6. Löysin ton viime viikolla ja oon yrittäny vähän säästeliäästi kattoo noita jaksoja, vielä ois kaks jaksoa jäljellä. Tosi hyvä sarja :)

 7. Mä aloin katsomaan tuota sillon kun se alkoi ja ehdottomasti parempi kun Skins ja muut tommoset nuortensarjat. En pysty edes venaamaan seuraavaan päivään kun uus jakso tulee vaan katson sen yöllä livenä livestreamista :-D Tosiaan ykkösjakso tuli viime viikolla ja uusi jakso tulee aina maanantaisin (keskiyöllä Suomen aikaa). Uusi tuotantokausi vaikuttaa vielä paremmalta kun ykkönen, ja noi uudetkin jaksot tarjoaa semmosia feelssejä että huhhuh. Tää sarja ei päästä helpolla kun noi henkilöt elää niin samaistuttavaa elämää.

  1. No on!! :–D tää ei oo semmosta perussekoilua vaan oikeasti aika samaistuttavia ongelmia ja kohtaloita tavallaan vaiks ovatkin junnumpia mitä mä. Hihii apua mistä sä näät livestreamin!?! nyt lomalla vois iiihan hyvin katsoo >:— )

 8. hei joo, katoin tätä joskus muutama kuukaus sitten pari jaksoa mutta sitten se jotenkin unohtui, kiitos muistutuksesta! nyt tosin oon kyllä niin koukussa orange is the new blackiin että muut sarjat saa oottaa! :–D

  1. Hahaa nonii! Orange is the new black oli kans jees, vaikka välillä se ärsytti mua jotenkin :– D mut seuraavaks sit tää ja tostakin on muuten tulossa kakkoskausi, JEA!

 9. Äh, siis onko se kakkoskausi jo areenassa? Areena kertoo, että 12 jaksoa yhteensä, mutta näyttää vain ykköskauden jaksot. :/

  1. Eeei kun siis eii kai se vielä suomessa näy se kakkonen, alkoi just!

 10. Kiitti vinkistä! katsoin kaikki jaksot parissa päivässä ja nyt sitten ootellaan hädissään seuraavaa. Huippu oli. Muita vinkkejä? :D

  1. hahaa, huomenna tulee yks reality-sarja vinkkaus ja on mun tv-sarjasuosituspostauskin tuolla luonnoksissa!;- )