Sunnuntain musakorneri: uusimmat suosikit

lifestyle
3 kommenttia

Clean Bandit – Rather Be feat. Jess Glynne

Joku tässä biisissä ehkä vähän ärsyttää – oisko se tuo laskelmoidun kuuloinen kertsi, kuten Taavi mietti, vai mikä, mutta hyvä biisi kyllä! Semmoinen joka jää soimaan päähän. Ja tuo musiikkivideo on hauska, en olis yhtään olettanut että tällä biisillä on tuommoinen video :-D Luulin että videokin ois laskelmoidumpi ja jotenkin valmiimpi tai jotain – tykkään ettei ole. 

MS MR – Hurricane

No mutta mites tän video…… yääääh :—-( mä en yhtään tykkää tästä, ei kantsii kattoa jos biisi iskee eikä tykkää siitä että video yrittää olla tosi kool ja outo ja omaperäinen muttei oo sitä yhtään, vaan menee ihan metsään. Ärsyttää. Joskus video pilaa biisinkin, mutta ehkä mä pääsen tästä yli kun en ehtinyt katsoo ton videon kuin kerran. Biisi on itsessään hyvä, kuunnelkaa se ja selailkaa sillä aikaa jotain muuta sivua. 

Ghost Loft – Seconds

Joku teistä suositteli tätä kun kyselin teidän biisisuosikkejanne jonkun musakornerin yhteydessä, kiitos!! Tykkään. Kantsii kuunnella myös Ghost Loftin So High jos tää kuulosti hyvältä.

Semmoista! Nyt takas True Detectiven pariin, huhhu se vaikuttaa jännältä. IHANAA, huomenna ei tarvitse herätä ajoissa, koska nyt alkaa hiihtoloma ;-) 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tosta ku sanoit, et video pilaa biisin, niin mulla tuli sama fiilis ku näin ekaa kertaa Mø:n musavideoita. Tykkään artistin biiseistä ja mikä upea lauluääni, mut jokin niissä videoissa on kauhean teennäisen oloista, juuri sellaista turhaa erikoisuuden tavoittelua, mikä ei tunnu yhtään aidolta. Hirveä ristiriita sen musan ja videokuvan välillä! Ehkä se on vaan mä, hmm? Mut mulle musavideo pilas kyllä vähän artistia siinä kohtaa. Onneks voi jättää videon katsomatta jatkossa ja keskittyä siihen olennaiseen eli itse musiikkiin :)

    1. Voieiii!! Mä tutustuin Mø:hon just silleen että näin samalla videot ku kuulin biisitkin. Siks en samaistu noihin fiiliksiin vaikka JOO, ymmärrän täysin miks sulla on sellainen olo. Tai että sen voi hyvin aatella noin :-D mut joo, siis joo! keskitytään olennaiseen.