Tampereen Vero Modan VIP-avajaiset

lifestyle
8 kommenttia

NIIN siistiä, että Tampereella tapahtuu ja että tännekin tulee tyylikkäitä liiketiloja. Joko ootte ehtineet piipahtaa uudistuneessa ja supertyylikkäässä Vero Modassa? Jos ette, pääsette fiilistelemään vähän näiden VIP-avajaiskuvien kautta: 

Nää valokirjaimet on niiiin hienot – etenkin liikkeen ulkopuolella. Mä oon ihan heikkona kaikkiin nätteihin valokirjaimiin, kääks. 

Liikkeen sisutus on vaalea, valkoiset ja vaaleaa puuta olevat hyllyt tekevät ilmeestä raikkaan ja tyylikkään. Kokonaisuus ei ole sekava, vaikka liiketila on iso ja myymälästä löytyy paljon eri tyylisiä vaatteita. Ja mites nuo HAY:n kädet yksityiskohtina, ahhh!

Avajaisillan asu! Lupasin tsekkailla teille tuon jumpsuitin hinnan ja katsoinkin sen, mutta en oo nyt ihan sata varma kuitenkaan oliko tää 69€ vai 59€… Jotain tuota luokkaa kuitenkin. Näitä kaunokaisia näytti olevan vielä muutamia jäljellä kun viime viikolla poikkesin Vero Modassa Majn kanssa. Tuota pörröneuletakkia en muuten enää tainnut nähdä, jokohan ne on myyty loppuun? :-O 

Farkkuliivejä näyttäis taas tulevan ja eläinkuoseja oli saatavilla sekä kuoseina että pintoina – harmi että yhdestä aivan ihanasta mustasta kynähameesta leopardipinnalla oli mun koot loppu. Se oli sellaista sukelluspukumatskua, aivan sairaan upea. 

Makee biker-villakangastakki kultaisin yksityiskohdin ja meitsi. 

Hihii, Vero Modan avajaisissa vieraista otettiin polaroid-kuvat tuollaiseen massiiviseen V-kirjaimeen. Sielläpä me tyytyväisinä ja vähänkö noista kuvista tulee makeita. Voi hyvin olla että Plasticin valikoima laajenee tähän suuntaan nyt keväällä ;—)

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. OI kyllä, polaroideja sinne valikoimiin vaan! Mä olen sellaista kaivannut jo vuoden päivät!

 2. Juuuuh kävin liikkeessä ja olihan se kyllä kiva, jee! Tällä ekalla visiitillä vaan kävi sellanen klassikko, että käveleskelin siinä yksin, törmäsin jättipeiliin ja luulin jotenkin törmänneeni toiseen ihmiseen, mutta ei!! Oma kauhistunut naama siinä vaan oli vastassa. Kuulemma en ollut eka, varokaa hah :-D

  1. JE! :-D mutta voi ei, hahhaha! Taisin mäkin kertaalleen säikähtää peilissä itseäni kun luulin et siinä oli joku vastaantuleva…….

 3. oi, polaroideja, joo!
  sellaisesta oon unelmoinut jo ikuisuuden enkä jostain syystä oo osannut vaan hankkia, mutta teiltä tilaan kyllä heti jos vaan niitä valikoimaanne hankitte!

 4. Kyllä, polaroid, joo!! Fisheye on ollut unelmien täyttymys, mutta polaroidin kokonen aukko mun sydämestä löytyy vielä <3

  Niin ja muuten ( ja anteeksi kun ei liity postauksen aiheeseen) niin miten Plastic Camerasin asiakkaat saa yhteistyökumppaneilta (oliko Foto1?) sen alennuksen? Sain kameran lahjaksi poikakaverilta ja jos sen mukana nyt tuli joku alennuslipuke, niin se heitettiin kyllä roskiin jo ennen lahjan saamista…

  1. Hahaha ihana <3 voitko laittaa mulle [email protected] osoitteeseen sun poikaystävän nimen niin laitan sulle aleen oikeuttavan kupongin sitä vastaan tuleen? :—–) ihana kuulla että oot tykännyt, ja mäkin tarviin polaroidin hahaaa

 5. Noi valokirjaimet kyllä herättää positiivista huomiota :) Oon itekin heikkona kaikkiin valokirjaimiin ja oon miettinyt parin semmosien hommaamista, mutta ne on niin kalliita!:(