ADIDAS ZX FLUX

muoti
8 kommenttia

Siiiick, upeimmat kengät ikinä! Nämä Adidaksen ZX FLUX -kengät ovat tutut 25 vuoden takaa, tänä keväänä lanseerattava musta minimalistinen mallisto tosin on rohkeampi ja tyylikkäämpi mitä aiemmin. Ihan täydelliset mulle, huuuhhhu! 

Mustaa minimalisimia, voisko enempää olla mun näköiset lenkkarit?! Voitte varmaan kuvitella miten kade Taavi oli mun avatessa valkoista laatikkoa joka oli paketoita mustalla satiininauhalla ja jonka sisältä paljastui nämä upeudet.  <3___<3 

Näitä mustia ZX Fluxeja tulee myyntiin tosi rajoitettu erä; Helsingistä saa vain Beamhillistä ja netissä myy adidas.fi. Myöhemmin keväällä myyntiin tulee värikkäämpi kokoelma samaa mallia ja se tulee myyntiin suurempaan levitykseen. Jos nämä upean minimalistiset mustat lenkkarit kiinnostaa, kantsii olla valppaana. Mun kevät alkoi nyt, lenkkarikausi korkattu!! 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. hehehe muistan miten vannotin täälläkin, että ei ikinä lenkkareita mulle….mutta alkaa ne näyttää aika hauskoilta…iiks. varsinkin kun löysin ihan kreisit kuviolliset niin vähän kutkuttaa hihii

    1. siiiis joo, true, unohdin ton mut mainittiinhan mulle tosta jyväskylästäkin. kool!!! ;–) tampereelta ei saa mistään….

  2. Miten nuo ekan ja vikan kuvan ”helmakohdat” ovat tuollaiset erilaiset? Siis jotenkin nuo värit huivin hapsuissa ja helmoissa ovat erilaiset kuin muussa kuvassa, en osaa selittää paremmin :D Miten nuo on kuvattu vai oletko muokannut nuo? Pahoitteluni epäselvimmästä selityksestä.

    1. Hahaa siis muokkausta varmaan tarkoitat! Nuo mustat kohdat taittuu negatiiveiksi tavallaan tuossa :-)

  3. eihä noita ees näy kunnol ku muokkaus on jotenki ihan tumma :( möö