Visiitillä Helsingissä

muoti
2 kommenttia

Joskus on superraivostuttavaa kun kaikki tuntuu tapahtuvan Helsingissä, kaikki duunipalikset ja kivat kulttuuritapahtumat. Joskus tuntuu että sitä jää jostain paitsi tamperelaisena ja tietty on vähän puuduttavaa ravata TRE-HKI-TRE -väliä junalla kun Tampereellakin olisi tekemistä. 

Ja sitten taas toisaalta on niin kivaa ettei asu Helsingissä. Pääsee todistamaan että kyllä kehäkolmosen ulkopuolellakin tapahtuu (ja jos ei muuten, niin laitetaan sitten itse tapahtumaan). Ja toisaalta on kivaa ettei ehdi kaikkiin kissanristijäisiin tai pääse mukaan jokaiseen Helsingissä tapahtuvaan juttuun – tällöin vierailut Helsinkiin tuntuvat vieläkin spessuilta ja sitä lähtee mukaan vain sellaisiin projekteihin jotka tuntuvat tärkeiltä ja hyviltä. Ja onhan Tampereella asuminenkin tietty halvempaa liikkumisesta puhumattakaan ja joskus siitä on joidenkin blogiprojektien kohdalla jopa etua ettei asu Helsingissä. 

Alkuviikosta tuli kipaistua Helsinkiin neuvottelemaan duunikuvioista. Löysin COS:sta (eka ostos ikinä kyseisestä liikkeestä btw!) ihanan paidan ja nappasin samalla sovituskopissa oldskool-asukuvat. Mulla oli päällä Asoksen trikoomekko, Muka van lempparitakki *, Adidaksen lenkkarit *  ja ulkotakkina Lindexin villakangastakki. 

Olin samassa kokouksessa mm. Pupulandian Jennin ja Vivian Valpurin kanssa ja Vivian totesi mun ja Jennin kampaukset nähtyään, että AHA, sitä on tehty yhteistyötä Invisibobblejen kanssa. Meillä oli kummallakin korkeat ponnarit ja ponnareina invisibobblet, tietty. :-D Siitä puheenollen – Invisibobblejen arvontaan ehtii vielä osallistua! 

* = saatu blogin kautta

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Ahahahahahah VOI KAUHEE tiedän mistä on kyse, en malta odottaa taukoa että nään videon :’—D