TESTISSÄ KUUKAUDEN AJAN: Jurlique

kauneus, luonnonkosmetiikka
10 kommenttia

*Yhteistyössä Jurlique

Mulle tuli eilen kotiin paketillinen ihania Jurlique-ihonhoitotuotteita joita oon luvannut testata kuukauden ajan ja raportoida sitten teille, miltä Jurliquen tuotteet ovat tuntuneet ja onko niillä ollut vaikutusta ihooni. Aika jännää, yleensähän sitä käyttää monen eri merkin tuotteita sekaisin, mutta nyt aion oikeasti käyttää vain näitä tuotteita ja katsoa miltä kuukauden testijakso tuntuu. 

Jurliquen tuotteet eivät ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta tuotteiden raaka-aineet ovat luonnollisia ja raaka-aineita viljellään biodynaamisesti. Suurin osa Jurliquen tuotteiden kasviuutteista on kasvatettu heidän omalla biodynaamisella tilallaan Etelä-Australiassa, joka on muutenkin yksi maailman puhtaimpia paikkoja. Maatilat on sertifioitu NASAA-sertifikaatilla jolla sertifioidaan biodynaamista luomu-tuotantoa. Lisätietoa taustoista TÄÄLTÄ. Kuten moni muukin luonnonkosmetiikka, Jurlique on vähintään 95% luonnollisista raaka-aineista tehtyä. Moni sertifioitukaan luonnonkosmetiikka ei ole 100% luonnollista :–) Tämä huomio siksi, että tuote voi olla luonnonkosmetiikkaa vaikkei sitä olisi sertifioitu – sertifiointi on vain helppo tapa vakuuttaa muut tuotteen luonnollisuudesta, mutta kaikki eivät käytä sertifiointeja siksikään että ne tietysti maksavat. 

Sain testiin uuden Calendula Redness Rescue -tuotesarjan kasvosuihkeen ja kosteusvoiteen. Seerumi on Herbal Recovery -sarjaa kuten myös tuo ruskeassa lasiputelissa oleva kasvoöljy. Lisäksi sain Rose Moisture Plus -sarjan puhdistusaineen. Ihanaa päästä taas testaamaan itselle tuntematonta luonnonkosmetiikkaa! En tajua miksi käyttäisin enää synteettistä kosmetiikkaa ihonhoidossa kun luonnollisissa tuotteissa on niin paljon valinnanvaraa. 

Minulla on kovimmat odotukset Jurliquen Herbal Recovery-sarjan kasvoöljyltä, sillä olen viime aikoina käyttänyt paljon NAFHAn arganöljyä ihonhoidossa eikä mun tekisi mieli luopua siitä ollenkaan – saas nähdä pystyykö tämä öljy korvaamaan arganöljyn! Lisäksi nuo uudet Calendula Redness Rescue -sarjan kasvosuihke ja kosteusvoide vaikuttavat täydellisiltä mun herkästi punoittavalle iholle. Mulla on ollut aiemmin Dermosilin kasvosuihke, joten oon innoissani tästä Jurliquen versiosta! Täydellinen esim. juna- ja lentomatkoilla kun iho kuivuu kovan tuuletuksen takia. 

Tämä Fruit Enzyme Exfoliator on koko sarjan jännittävin tuote!! Mulle on tehty vastaavankuuloisia ”hedelmähappokuorintoja” kosmetologilla, mutta mulla on myös yksi negatiivinen kokemus tämmöisiin liittyen – sain joskus kotona aikaiseksi koko naamaan allergisen reaktion jostain halpis entsyymikuorinnasta. Mun naama oli kaksi päivää läikykäs ja punainen ja silminnähden ärsyyntynyt. Vaikka tuolla halpistuotteella ja tällä hedelmäpohjaisella entsyymihoidolla ei ole paljoa yhteistä, taidan silti testata tätä tuotetta nyt hiihtolomalla ekaa kertaa, jotta tiedän miten mun iho reagoi siihen. Jännittää! :-D 

Nyt sitten jännityksellä testaamaan. Tänään on ensimmäinen virallinen testipäivä, vaikka ehdinkin jo suihkia tuota Calming Mistiä illalla ja testasin mä tuota seerumiakin jo. Jänskää! Ainakin ensivaikutelma on todella positiivinen. Millaisia fiiliksiä teillä on Jurliquesta? Mun omat perustuu blogeista luettuihin arvioihin! Kiinnostuneille lisätietoa Jurliquen Facebook-sivuilta sekä Jurliquen nettisivuilta

Lisää luettavaa

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Jurliquen tuotteet on ihania, oma ehdoton suosikkini on Rosewater Balancing Mist, joka tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Kesäpäivinä tulee suihkuteltua sitä ihan virkistäytymisenkin vuoksi, toimii myös meikin päällä. Tietysti tuoksuu myös ihanalta: ruusuilta!

    1. Oi, ihana kuulla! :-D mun tekee mieli kans suihkutella tuota balancing mistiä koko ajan, siitä tulee ihana olo kasvoille :-) toimii näköjään meikinkin päälle suihkittuna!

  2. Ei vitsi, luonnonkosmetiikka vaikuttaa tosi kiintoisalta ja on superkiva lukea niistä kun tuntuu ettei niitä kuitenkaan vielä kauhean paljon esillä ole. Oot muutenkin mun terveelliset elämäntavat ja puhtaammin syöminen-inspiraattori (voikohan noin sanoa hmm..)! Siitä tulikin mieleen, että ootko ikinä kokeillu mitään aloe vera-tuotteita, ja esim jos joskus vaikka koklailet jotain aloe mehua niin kai siitäkin tulee arvostelu? :-)

    1. Ooh ihana kuulla, superia!! Ja onpas mahtavaa että oon saanut toimia innostajana tässä asiassa, jesss!! :-*

      Hmm mä en oo kuin maistanut aloe vera-mehua, mutta tiiän että ystävä on koettanut saada siitä apua akneen ja tainnut onnistuakin ainakin tasapainottamaan ihoaan? Mutta muuten en oo käyttänyt (vaikka sitähän on kyllä luonnonkosmetiikassa, ainakin NAFHAn tuotteissa!) hiih!