NAFHA vihdoin myynnissä!

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: , , ,

Voi tytöt ja pojat, nyt sitä voi vihdoin tilata! Moni on ehtinyt kysellä mistä NAFHAn tuotteita voi ostaa ja nyt mulla on teille vastaus. Ekat jälleenmyyjät ovat nimittäin saaneet tuotteet verkkokauppaan, joten NAFHAa saa nyt Biodellyltä ja HILLSTRANDSilta! Ja vieläpä kivoin aleprosentein varustettuna, avajaisten kunniaksi tietty. ;-) Nyt lähtee esim. 100% luomuarganöljyt varsin edulliseen hintaan. Luonnonkosmetiikkaa on ihana ostaa alennusmyynneistä, jolloin sitä saa parhaillaan samaan hintaan mitä synteettistä peruskosmetiikkaa. 

Kokosin vielä mun must have -suositukset, jos tekee mieli testata jotain nyt kun NAFHAn tuotteita saa tilattua varsin edullisesti. Jos joku muu tuote kiinnostaa näitä mun suosikkeja enemmän, löydätte kummankin jälleenmyyjän sivustoilta lisätietoa. Myös TÄÄLTÄ (mun edellinen postaus aiheest) löytyy fiiliksiä tuotteista ja niiden raaka-aineista. 

Vitsit, siistiä!!! ♥ Arvon muuten NAFHA-arvonnan voittajat ihan pian, olkaas kuulolla. 

8 kommenttia

 1. Avatar myyris /// 02/03/2014 / 18:32:43

  moi! oon ostamassa seuraavaksi uutta päivävoidetta, joka saisi mieluiten olla luonnonkosmetiikkaa. ootko törmännyt hyviin voiteisiin, missä olisi suojakerroin? tai onko luonnonkosmetiikassa ylipäätään suojakertoimellisia päivävoiteita…?

  Vastaa
 2. Avatar iduska /// 03/03/2014 / 21:24:58

  Oon niin vietävissä, mitä tulee luonnonkosmetiikan uutuuksiin :) Testiin lähti tuo päivävoide, kasvonaamio ja kuorinta. Toivottavasti Biodellyn toimitus olisi nopsa, en malttaisi odottaa!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 04/03/2014 / 08:41:21

   Ihana! :’-* Tuut niin ihastumaan noihin tuotteisiin, ensinnäkin tilasit ihan mun lemppareita. Kantsii käyttää kuorintaa ja naamioo vaikka samana päivänä, niin saat tehohoidettua ihoa!

   Vastaa
 3. Avatar Paju /// 04/03/2014 / 07:22:48

  hei murunen, en oo kerennyt vielä lukemaan aikaisempaa NAFHA-postausta kokonaan, joten kysynkin että mainittiinko siinä mitään tuotteiden testauksesta? oon harmissani siitä miten niin moni luonnonkosmetiikkamerkki on testattu dermatologisesti :–(

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 04/03/2014 / 09:00:12

   MURU! Hyviä uutisia!!

   Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ei ole koskaan testattu dermatologisesti (eläimillä). Dermatologisia testejähän voidaan tehdä myös vapaaehtoisilla ihmisillä ihan tavallisen tuotetestauksen tapaan jotta varmistetaan ettei tuote aiheuta ihoärsytystä. NAFHA:lla on kaksi sertifikaattia; Cosmebio ja Ecocert – jotta tuote voi saada ne, ei yritys voi tehdä mitään eläinkokeita. Siksi sertifioitu luonnonkosmetiikka on hyvä valinta ;–) JEE, hyvä että kysyit!!!

   Vastaa
   • Avatar Paju /// 04/03/2014 / 12:05:32

    jes mahtavaa!! tilaus lähtee nyt varmasti menemään, jess!! :–*

    Vastaa
    • ida365 ida365 /// 05/03/2014 / 17:34:32

     <3<3<3<3333!!!

     Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.