NAFHA vihdoin myynnissä!

kauneus, luonnonkosmetiikka
8 kommenttia

Voi tytöt ja pojat, nyt sitä voi vihdoin tilata! Moni on ehtinyt kysellä mistä NAFHAn tuotteita voi ostaa ja nyt mulla on teille vastaus. Ekat jälleenmyyjät ovat nimittäin saaneet tuotteet verkkokauppaan, joten NAFHAa saa nyt Biodellyltä ja HILLSTRANDSilta! Ja vieläpä kivoin aleprosentein varustettuna, avajaisten kunniaksi tietty. ;-) Nyt lähtee esim. 100% luomuarganöljyt varsin edulliseen hintaan. Luonnonkosmetiikkaa on ihana ostaa alennusmyynneistä, jolloin sitä saa parhaillaan samaan hintaan mitä synteettistä peruskosmetiikkaa. 

Kokosin vielä mun must have -suositukset, jos tekee mieli testata jotain nyt kun NAFHAn tuotteita saa tilattua varsin edullisesti. Jos joku muu tuote kiinnostaa näitä mun suosikkeja enemmän, löydätte kummankin jälleenmyyjän sivustoilta lisätietoa. Myös TÄÄLTÄ (mun edellinen postaus aiheest) löytyy fiiliksiä tuotteista ja niiden raaka-aineista. 

Vitsit, siistiä!!! ♥ Arvon muuten NAFHA-arvonnan voittajat ihan pian, olkaas kuulolla. 

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. moi! oon ostamassa seuraavaksi uutta päivävoidetta, joka saisi mieluiten olla luonnonkosmetiikkaa. ootko törmännyt hyviin voiteisiin, missä olisi suojakerroin? tai onko luonnonkosmetiikassa ylipäätään suojakertoimellisia päivävoiteita…?

  1. Moikka!

   No siinä tapauksessa voit harkita ihan hyvin jompaa kumpaa NAFHAn kasvovoiteista, molemmat antavat luonnollista UV-suojaa. Tuo kosteuttava päivävoide (kuvassa & mun ykkössuosikki) sisältää karanöljyä, joka suojaa haitallisilta UV-säteiltä.

   Kantsii lukaista esim. tämä: http://jolie.fi/kauneus/luonnonkosmetiikka_aurinkovoide/

   ja tämä:

   http://incimix.wordpress.com/2012/03/07/suuri-aurinkosuoja-arvoitus/

   niin et varmaan enää synteettistä tuotetta haluakaan :-)

 2. Oon niin vietävissä, mitä tulee luonnonkosmetiikan uutuuksiin :) Testiin lähti tuo päivävoide, kasvonaamio ja kuorinta. Toivottavasti Biodellyn toimitus olisi nopsa, en malttaisi odottaa!

  1. Ihana! :’-* Tuut niin ihastumaan noihin tuotteisiin, ensinnäkin tilasit ihan mun lemppareita. Kantsii käyttää kuorintaa ja naamioo vaikka samana päivänä, niin saat tehohoidettua ihoa!

 3. hei murunen, en oo kerennyt vielä lukemaan aikaisempaa NAFHA-postausta kokonaan, joten kysynkin että mainittiinko siinä mitään tuotteiden testauksesta? oon harmissani siitä miten niin moni luonnonkosmetiikkamerkki on testattu dermatologisesti :–(

  1. MURU! Hyviä uutisia!!

   Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ei ole koskaan testattu dermatologisesti (eläimillä). Dermatologisia testejähän voidaan tehdä myös vapaaehtoisilla ihmisillä ihan tavallisen tuotetestauksen tapaan jotta varmistetaan ettei tuote aiheuta ihoärsytystä. NAFHA:lla on kaksi sertifikaattia; Cosmebio ja Ecocert – jotta tuote voi saada ne, ei yritys voi tehdä mitään eläinkokeita. Siksi sertifioitu luonnonkosmetiikka on hyvä valinta ;–) JEE, hyvä että kysyit!!!