Sunnuntain musakorneri: remix & cover

lifestyle
4 kommenttia

Hahaa ehdinpäs vielä! Tässä teille jotka selaatte puhelimianne sängyssä tai yödatailette kone sylissä:

Mapei – Don’t wait (Giraffage remix)

Huuh, te tiiätte kyllä Giraffagen, koska oon hehkuttanut sitä aiemminkin, mutta jokos ootte kuunnelleet Giraffagen remixin Mapein Don’t waitista? Uuu, toimii! Tekispä Giraffage muutenkin enemmän matskuu, tykkään niistä.

MØ – Say you’ll be there (Spice Girls cover)

Hoooh, GURLL POWER!!! Oon hehkuttanut tätä jo blogin facebookissa, mutta koska kaikki eivät tietenkään seuraa sitä kanavaa, lisään tän nyt tännekin. Koska MØ + Spice Girls = ♥♥♥ 

Nyt tuli vähän lyhkäset suositukset, oon luukuttanut viime aikoina aika paljon omia spotify-starredeja, joiden uusimmat biisit onkin noita viime viikon suosituksia. Paineita löytää uutta kuunneltavaa ens viikon musakorneriin siis, iiks! Tai jos teillä sattuu oleen hyviä vinkkejä mielessä, niin saa auttaa kiitozzz. Ja jos nää ei akuuttiin musanälkään riittäneet, niin kurkatkaas Annukan blogi – meillä menee aika yks yhteen musamaku, mm. nämä biisit on Annukankin suosikkeja, je! :-* 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mietin, että miksiköhän mun kävijätilastot on taas kasvaneet eilen ja tänään, mutta täältähän se syy löytyi, hih ^___^ Toi Giraffagen versio on kyl ihan huikee!

    1. Hihii ihanaa :—-* !!!! No on!! Olin kuunnellu sen päivällä mutta onneks postasit sen myöhemmin, että muistin fiiistellä sitä enemmän. Erittäin kovis!