All my life I stepped to the rhythm of the drums inside my head

muoti
12 kommenttia

Eilistä asua, olkaas hyvät! Tykkäsin tuosta asusta kaikessa yksinkertaisuudessaan kovasti: mustaa, kerroksia ja aikas kapoinen silhuetti. Ja jotenkin oon lapsellisen innoissani siitä, että oon taas tajunnut alkaa pitää korkeaa ponnaria :-D Miten tuollaisenkin asian joskus unohtaa? Paljon rennompi mitä nuttura ja noilla invisibobbleilla se pysyy hievahtamatta oikeassa kohdassa koko päivän.

Vähän heikosti näistä ehkä huomaa, mutta ostin Lontoon reissulta American Apparellin riding pantsit!! Megamukavat jalassa ja kerrankin oikean mittaiset näin lyhyelle muidulle. Inhoan sitä että farkut menee ruttuun nilkoista ja näyttää ylipitkiltä – näissä ei oo sitä ongelmaa! Lahkeet oli valmiiks kääritty just oikeaan kohtaan. 

^______^ -ilme ja kangaskassi KRUNSK, oikeesti Taavin mutta oon näköjään ominut tuon itselleni. KRUNSK:lla on muuten yks superkomee miesmalli, voitte käydä kurkkaa TÄÄLTÄ kuka! ;-)) Hhuhuhu!

Vitsit, tää kevätsää tekee mut niin onnelliseksi. Sen näkee mun naamasta, eiks?! En malta oottaa että tulee sen verran lämpöistä että voi kulkea nilkat paljaana ja ilman huivia. Ehkei vielä hetkeen ainakaan jos on tämmöinen vilukissa, mutta mutta!

Ps. Saako valokuvissa näkyy autojen rekkareita……. en ollu varma niin suttasin varuiks lol :dd 


*translation: I’m so happy it’s already spring in Tampere! This is me nowadays: ^______^ anyway, I’m wearing American Apparel Riding Pants, flatforms from Vagabond and coat from Lindex. The floral suede bag with fringes is from Asos.  

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Eiiih nää on nii sulosia kuvia! Oot upee! <3

  Heh, en olis huomannu suttauksia muuten ollenkaan! Hyvin siis peitelty ;) Eikä kyllä hajuakaan saako vai ei .. :–OO

  1. voi Taruuu, kiitos ihana!!! <3

   Hahaaa mahtavaa :–DD tulin vainoharhaseks ja suttasin varuiks..

 2. Koska julkisella paikalla saa kuvata ja koska et esittele autoja mitenkään negatiivisessa valossa, niin niitä ei oo pakko suttailla. Jos joku asianosainen erikseen pyytää sitä on hyvänmaun mukaista tietysti peittää rekkarit. :-)

  Näin mä ainakin tän homman järkeilisin. :-D oot tosi söpö!

  1. sipe, kiitos!! noin mä vähän funtsinkin :–) JE!! Ja KIITOS, hih!

 3. Hei Ida! Luotan sun mielipiteeseen enemmän kuin muiden hihi. Mitä mieltä oot, kultainen vai hopeinen casion kello? Mulla on suurin osa koruista kultaa mut hopee houkuttaa paljon enemmän…

  1. HEI IHANA! :–D

   Voi itku, nyt pitäis varmaan olla selkee mielipide silleen ”Ole hyvä, tämä on oikea mielipide asiasta” -tyyliin, mutta kun!!!!

   Mulla on ollut tää kultanen nyt 2,5 vuotta ja se on alkanut kulua näytön ympäriltä ruusukultaiseksi kun kultaus alkaa häipyä. Se ei onneksi paljoa erotu, joten oon kyllä ollut tosi tyytyväinen tähän valintaan. Musta tuntuu että kulta alkaa kummiskin siirtyä ja hopea alkaa tuntua itsestäkin raikkaammalta, vaikka tiedän että kulta sopii mulle värinä paremmin. ÄÄÄÄH, mä en tiiä!!!!! Molemmat on upeita :—D Kyllä mä varmaan kultaiseen päätyisin yhäkin, mut pakko sanoa että hopeinen on super fresh….. kerro sit mihin päädyt, ääks!!

 4. rakas, kerro vähän noista aa:n housuista. onko ne miten liukkaat ja joustavat? löystyykö ne? oon miettiny disco pantsien hommaamista, koska kaipaan tiukkoja ja liukkaita housuja. toisaalta noi vaikuttaa tosi mukavilta, mutta disco pantsit kuulemma nostaa peppua ja litistää vatsaa :–D

  1. hami-rakas, mä kerron!!!! ^___^

   on joustavat, ei liukkaat. paksuhkoa ja laadukkaanoloista matskua, ei löysty (ei tuu mitään polvipusseja tms käytössä vaan
   matsku tukee) mutta ei oo liukkaat eikä kiiltävät kuten disco pääntsit. Ei siis litistä vatsaa tai nosta peppua :-D :(((( kangas ei oo tiukkaa, vaan antaa periksi, mutta ei lörpähdä. Varmaan tossa se suurin ero discohousuihin!! veikkaan että ne on kireempää ja tiukempaa matskua ne.

 5. Hihi! Näytät ihan Kate Mossilta tuossa kangaskassi-irvistelykuvassa!