MAKE UP STORE FASHION SHOW + BACKSTAGE

kauneus
2 kommenttia

Voi apua, viikot ja päivät menee hullun nopee! Tuntuu nimittäin että siitä on jo superpitkä aika kun oltiin Tukholmassa, vaikka toissaviikollahan se reissu oli.

Kerroin että päästiin Tukholman reissullamme Attitude STHLM -muotimessujen bäkkärille. Oli aika ujostuttavaa hengailla mallien, meikkaajien ja kampaajien keskellä ja napsia kuvia, mutta aikas kivoja otoksia sieltä sai ja olihan se nyt jännää!! Näiden kuvien myötä tekin pääsette fiilistelemään Make Up Storen näytöksen back stagelle ja myös itse näytöstä.  

Uu, miltä vaikutti?! Oon ollut muutamissa muotinäytöksissä, mutta tässä näytöksessä oli kyllä aivan erityinen tunnelma, en tiedä välittyykö se? Fiilistelin ihania mekkoja (erityisesti selästä avoimet ja läpikuultavat pitsiset iskivät) ja kreisejä meikkejä. Oispa siistiä liimata strasseja joskus koko luomet täyteen taikka testaa jotain tuommoista supertummaa, miltei mustaa huulipunaa. 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hei muuten, ootko kuullut suomalaista Flow – kosmetiikasta? Tuli mieleen kun oot luonnonkosmetiikka ihmisiä, ja törmäsin kyseiseen brändiin viime käsityömessuilla.

    Ainakin piparminttukuorinta on ihan taivaallista, kuorii ihoa, mutta samalla jättää sen kosteutetuksi ja pehmoiseksi!

    http://www.flowkosmetiikka.fi/

    1. Joo, oon! :–) Nuo vaikuttaa hyviltä, en oo ehtinyt testaa ihonhoitotuotteita mutta mineraalimeikkipohjaa oon käyttänyt ja se vaikutti hyvältä, vaikkakin mulla oli pelkkä testerikoko!