Poikaystävän vaatekaapilla osa 1

muoti
16 kommenttia

Aloin tossa yks päivä miettiä, miten huikee potentiaali erilaisiin asuyhdistelmiin mulla oikein onkaan, kun poikaystävän vaatekaappi on niin kiinnostava ja osa vaatteista on ihan sopivia mullekin. Siispä penkomaan poikaystävän vaatekaappia ja tämmöinen asu syntyi ekana: 

Hame, sukkikset ja kengät omasta takaa, mutta toi viime kesänä Barcelonasta löytynyt college on poikaystävän. Eikä näytä yhtään hölmöltä, vaikka onkin pikkuisen iso harteista ja ehkä vähän löysempi ja pidempi mitä mun colleget. JIHUU!! Mun tarvii alkaa tutkiskella mitä muuta sopivaa sieltä löytyis, kummallista etten oo aiemmin tajunnut että poikaystävän vaatekaappi voi toimia oikein hyvänä vaatelainaamona. Mun tarvii tietty vastapalvelukseks löytää jotain koolia lainattavaa Taaville, hahaa. Tiedän että mulla on ainakin pari hienoa neuletta jotka vois oikeesti sopia, jos ne vaan ei oo liian kippanoita.

Mä mietin kauan että miksi näytän näissä kuvissa omasta mielestäni jotenkin eriltä. Ensin aattelin että se on varmaan edellispäivän hot jooga joka saa aina kasvot pöhöttyneiksi, mutta sitten tajusin että sehän on noi VÄRIT tässä asussa!! :- D Ei ookaan kokomustaa, niin näyttää koko tyyppi ihan eriltä. HMM. 

Ootteko te tajunneet tyttö- tai poikaystävienne vaatekaapin potentiaalin?? 


*translation: I’m wearing my boyfriend’s college sweater – what do you think? 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oooooh, raikkalta näyttää, en ees lukenut otsikkoa ja ihastelin jo paidan tropiikkimenoa :D Mullakin ois vaikka mitä ihanaa lainattavana monsieurilta, mutta lähden usein ekana ovesta ulos ja koitan välttää perheriidat hehhh

  1. JEEE, mahtavaa!! :-D hahaha sun tarvii suunnitella asu etukäteen ja varata vaatekappale, niin ei tuu aamulla riitaa :——D

 2. poikaystävien vaatekaapit on parasta! (kuulostaa siltä että mulla ois 56 poikaystävää hmm…) Talvella varsinkin ihanaa ettiä lämmikettä poikaystävän vaatekaapista ja ei haittaa lainkaan tuona kerrospukeutumisen vuodenaikana vaikka vaatteet onkin hiukan liian pitkiä, ei ainakan pylly palellu ! :–) Ja on meillä kyllä muutama yhteinen t-paitakin hihi.

  1. xD Hhahaha juuh, kieltämättä, siltä kuulosti! Mutta siis jep, taavilla ois kans vaikka mitä hienoja kauluspaitoja joita en oo tajunnu lainata?? vaikka talvella ne ois etenkin olleet superhyödyllisiä just siks ettei ois tullu kylmä….

 3. huh, hyvältä näyttää ! tää on jotenkin tosi hassua kun miettii sun ja taavin pituuseroa…. :-D mitäköhän mä voisin löytää dinon vaatekaapista, meillä on 15cm pituuseroa ja hartioiden koko vähän eri luokkaa….. hmmmm…..

  1. Hahha no äläpä? Mutta kun Taavi ei muuten oo iso, niin siks noi vaatteet varmaan käykin ihan hyvin! Jotain ruutupaitoja voi ehkä lainaa vaikka ne ois liian isoja? :-D hihiihii

 4. hyvältä näyttää hei! kun asuin kotona, lainasin mun 190-senttisen pikkuveljen paitoja! ne oli sitten oikeesti löysiä, hehe. se kylläkin jaksoi aina valittaa, kuinka ne hais tytöltä mun käytön jälkeen… poikkikselta oon kans lainaillu neuleita, kauluspaidat on hyvä idis! sekään ei tykkää kun lainailen, mut mä onneks lähden yleensä aina myöhemmin aamulla kun se, hah!

  1. Ihana,just hyvä!! :-D mulla ja mun siskolla on aina ollut niin erilainen maku ettei oo tullu lainailtua vaatteita, mitä nyt sisko pöllinyt multa jotain omaan käyttöönsä :-D mutta siis tää on mulle nyt tavallaan ihan uus juttu, jotenkin hoksasin sen äskettäin?!

 5. Mä oon hoksannu mennä poikakaverin vaatekaapille :) Varsinki ku se on nyt intissä ni eihän se ite niitä tarvi… :D Sen flanellikauluspaidat on parhautta ♥

 6. Kirjoittelemiesi juttujen perusteella Tampere on kaupunkina ihan siisti, mutta osaatko sanoa, millainen ympäristö Tampere (/Hervanta) on nimenomaan _opiskelija_kaupunkina? :)

  1. Uuuh, mulla ei oo hervannasta niin mitään tietoo! Oon asunu Tampereella vuodesta -94 eikä Hervantaan oo ollut asiaa kuin kahdesti – kerran ajotunnilla ja kerran tehtiin retki Hervannan UFF:lle. Mutta siis opiskelijaystävällinen Tampere kyllä on, riippuu toki mihin hintatasoon on vaikka tottunut mutta just Hervannasta saattaa löytää tosi hyvään hintaan miltei uusia asuntoja! :–)