LUMENE GEL EFFECT

kauneus
13 kommenttia

Kävin eilen hakemassa postista pari pakettia (meillä on niin sairaan kapea postiluukku, ettei siitä aina mahdu lehdetkään läpi…. vanhan talon miinuspuolia, saan ravata aika paljon postissa siis) ja toisesta paljastui Lumenen kevätuutuuksia. Vitsit miten siistiä, pitkästä aikaa jotain ihan uutta kynsilakkarintamalla! Lumene tuo tänä keväänä kauppoihin GEL EFFECT -kynsilakkasarjan. Itseasiassa tuotteiden pitäis olla myynnissä maaliskuun aikana, joko ootte bongailleet? 

Onneksi mulla ei ollut lakkaa kynsissä, sillä heitin tuon vaaleanpunaisen ihanuuden laukkuun kun juoksin postista kodin kautta iltatunneille Tamkille. Siellä oli hyvä lakata kynnet tietsikkaa näpyttäessä :-D Laitoin vaaleanpunaista gel effect -lakkaa peräti neljä kerrosta ja tuolloin tulos todella muistutti geelilakkausta. Semmoinen jännä maitomaisen kuultava, kiiltävä pinta ja paksuhko lakkaus. Vaaleanpunainen lakka kuivui tosi nopeasti kun levitti ohuita kerroksia, mutta kun kotona lisäsin kerroksen glitteriä, täytyi kuivumista odotella tovi. 

Mä oon innoissani!! Näiden suositushinta on 5,90€ eli ei normilakkaa kalliimpi. Mähän olen hurahtanut ihan perinteisiin kotona tehtäviin geelilakkauksiinkin, joten veikkaan näistä mun tän vuoden kynsilakkasuosikkia. Ja miten sattuikin että sain just mun suosikkisävyt testiin. Kiitos vain Lumene ja onnittelut loistavasta tuotekehityksestä!

Lisää luettavaa

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oooo!!! Kiinnostus heräs heti :D Ilmotteletko tänne myöhemmin myös, kuinka hyvin tuo kestää?

  2. Ihanan näköstä! Mä oon ihan pihalla näistä geelijutuista, onko tän siis tarkoitus pysyä kauemmin tai jotain? :D

    1. no siis joo, uskoisin? mutta pääpointtina se että lakkaus on paksumpi, kuten geelilakkauskin. semmoinen pullea ja tosi huolitellun näköinen!

  3. Oi, vaikuttaapa hyvältä! Piti tulla myös huikkaamaan kiitos, NAFHA:sta tuli kertaheitolla uusi suosikki <3 Oikeasti ensimmäinen luonnonkosmetiikan kasvovoide josta ei jää iholle sellaista "kalvoa". Ihana.

    1. No eiikää, kiitos!!! Ihan sairaan ihana kuulla!!! Oon ihan samaa mieltä, eikä toi kasvovoide rupea puskemaan öljyä kesken päivän, kuten moni muu luonnonkosmetiikan voide. Yöllähän semmoinen ei haittaa, mutta päivällä…. ihana kuulla!!! :’-)

  4. Nyt alkoi kyllä kiinnostaa todella!! <3 Olen aivan hurahtanut kotona tehtäviin geelilakkauksiin, joten näitä on kyllä testattava ja pian! :)