Tilannekatsaus

lifestyle
Jätä kommentti

Huh, VIHDOIN sain viimeisetkin postaukset paikoilleen blogiin – maaliskuun tekstit uupuivat tähän saakka miltei kokonaan, joten vasta nyt pystyin arpomaan parille arvonnalle voittajat! Siksi poikkeuksellisesti julkaisen voittajat täällä blogissa, että menisi mahdollisimman harvalta tuo tieto ohi  – näistä arvonnoista kun on tosiaan jo hetki kulunut. Arpomatta oli H&M:n lahjakortti sekä Jurliquen tuotepaketti.

Tässä onnelliset voittajat (käykää vastaamassa mun mailiin!): 

Jee, onnea tytsyt ja kiitos kaikille osallistumisesta! Käynnissä on tällä hetkelläkin kaksi arvontaa; lukijakyselyyn vastanneiden kesken arvon paketillisen omia lempparituotteita + Weleda-öljyarvonta, joka on auki vielä puoleenyöhön saakka.

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.