Tilannekatsaus

lifestyle
Jätä kommentti

Huh, VIHDOIN sain viimeisetkin postaukset paikoilleen blogiin – maaliskuun tekstit uupuivat tähän saakka miltei kokonaan, joten vasta nyt pystyin arpomaan parille arvonnalle voittajat! Siksi poikkeuksellisesti julkaisen voittajat täällä blogissa, että menisi mahdollisimman harvalta tuo tieto ohi  – näistä arvonnoista kun on tosiaan jo hetki kulunut. Arpomatta oli H&M:n lahjakortti sekä Jurliquen tuotepaketti.

Tässä onnelliset voittajat (käykää vastaamassa mun mailiin!): 

Jee, onnea tytsyt ja kiitos kaikille osallistumisesta! Käynnissä on tällä hetkelläkin kaksi arvontaa; lukijakyselyyn vastanneiden kesken arvon paketillisen omia lempparituotteita + Weleda-öljyarvonta, joka on auki vielä puoleenyöhön saakka.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.